- 1 Mart 2012
- 6.106
- 3.358
- 373
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #62.321
Havalianne__ canım hadi bakalim Bol sanslar sen bari guzel bi haber getir
İnşallah canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Havalianne__ canım hadi bakalim Bol sanslar sen bari guzel bi haber getir
Havalianne__ cnm son 1 saat inşallah gönlündeki haberlerle dönersin
E Elif eylul hira cnm senin nubu ben de erkeğe benzettim. Senin de bugün dü galiba kontrolün inşallah doktor gönlündekini duymayı nasip etsin
![]()
Canım sen ovulasın testi nasılken denemiştin pik mi silinmeye başlayınca mı? Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bizimki bir ümit rabbim ne nasip ederse o oluyor işte.Benim kzim oldu cnm ovulasyon testi cinsel perhiz bir coj şey yaptım sonuç kzim oldu
Çıkınca hemen yaz bize canım inşallaah gönlündekidir.Şimdi hastanedeyim sıra bekliyorum![]()
Çıkınca hemen yaz bize canım inşallaah gönlündekidir.![]()
Gözümden yaş damladıHemen yazarım canım çok heyecanlıyım, bak burda pipi var denilse ahh ahh![]()
Ay kuzum kıyamam Allah hepimize nasip etsin inşallah, bana nasip değilse sizlere olsun inşallah. Niyeyse pek umudum yok bu sefer sanki, geçen gittim yandan kız diyorum dediği içinGözümden yaş damladırabbim inşallah duymayı nasip etsin canım
herkese gönlündekini nasip etsin inşallah canım
Biliyoruz ki ne olursa olsun rabbimin hakkımızda hayırlı kıldığıdır.Ay kuzum kıyamam Allah hepimize nasip etsin inşallah, bana nasip değilse sizlere olsun inşallah. Niyeyse pek umudum yok bu sefer sanki, geçen gittim yandan kız diyorum dediği için
Hadi inşallah Allah gönlündekini yaşatsınHemen yazarım canım çok heyecanlıyım, bak burda pipi var denilse ahh ahh![]()
Hayirlisi olsun canm ama insallh baacak arasinda sakliyordur kucuk pipisini sanada bizede süpriz yapar belli mi olurKızlar doktordan çıktım, kız dedi bacak arasından mı gördünüz dedim. O pozisyona gelmiyor dedi yandan kız dedi yine. Bende çizgi paralel olduğu için mi dedim evet dedi.
Hayırlısı böyleymiş canım.pipi olsaydı bu haftada görürdü diye düşünüyorum.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İlerde iyi ki kızım olmuş dedirtsin inşallah rabbim. Resmini yüklesene bakalımKızlar doktordan çıktım, kız dedi bacak arasından mı gördünüz dedim. O pozisyona gelmiyor dedi yandan kız dedi yine. Bende çizgi paralel olduğu için mi dedim evet dedi.
Canım heyecandan resmi falan almayı unutmuşum, hayırlısı olsun napalm. Onu elini emerken gördüm içim gitti can işteHayırlısı böyleymiş canım.pipi olsaydı bu haftada görürdü diye düşünüyorum.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İlerde iyi ki kızım olmuş dedirtsin inşallah rabbim. Resmini yüklesene bakalım
Hayirlisi olsun canm ama insallh baacak arasinda sakliyordur kucuk pipisini sanada bizede süpriz yapar belli mi olur
Aynen öyle canım. Kimisini doğuma kadar kız diyip erkek doğan da var ama sen artık kendini kız diye alıştır erkek olursa hep birlikte mutluluktan çıldırırızCanım heyecandan resmi falan almayı unutmuşum, hayırlısı olsun napalm. Onu elini emerken gördüm içim gitti can işte ☺ayrıntılı ultrason var bir ay sonra herşey netleşir
Gönlümüz istiyor ama Rabbimin bir bildiği vardır. Belki de bir daha ki ay renkli doopler de net görünür o yüzden canını sıkma. Allah neyi uygun gördüyse amenna diycez canım.Kızlar doktordan çıktım, kız dedi bacak arasından mı gördünüz dedim. O pozisyona gelmiyor dedi yandan kız dedi yine. Bende çizgi paralel olduğu için mi dedim evet dedi.
Çin takvimi erkek gostermisti dimiİnşallah canım ama olsa görülürdü herhalde