Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
canisim senin tahminmce söyle oldu birinci ilişkin erken oldu ikinci ilişkiyle arası çok olmuş oldu bu durumda ilk ilişkiden kalan spremler dolledi yumurtayı eğer ki ikinci ilişkin daha erken olmuş olsaydı içerde y olmuş olurdu fakat emin ol bende emin oldum Rabbim ne yazmışsa onu uyguluyoruz kaç ay hazırladım kendimi tam anı yakaliycam diye hasta olamama rağmen yine deme oldu nasip te olacağı olunca bilduklerimizi unutuyoruz çünkü biz burda hesap yaparken Rabbimin hesabı işliyor
Aynen tamda anlattığın gibi kızlar yol aldı benim artık 3.de doğru yol izliycez nasip diyelim :) inşallah sana nasip olur allahın izniyle

Kızlar benim kafam iyice karıştı Deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Özet olarak Erkek bebek için: 1.Yöntem) Testteki T değeri tam en koyu olduğu zamanı mı değerlendirmek lazım?
yoksa 2.Yöntem) Testimiz silikleşmeye yakın saatleri mi değerlendirmek lazım?
yoksa 3. Yöntem) Test iyice silikleşince mi değerlendireceğiz?

Kızlar benim kafam iyice karıştı Deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Özet olarak Erkek bebek için: 1.Yöntem) Testteki T değeri tam en koyu olduğu zamanı mı değerlendirmek lazım?
yoksa 2.Yöntem) Testimiz silikleşmeye yakın saatleri mi değerlendirmek lazım?
yoksa 3. Yöntem) Test iyice silikleşince mi değerlendireceğiz?
Canim 1. secenekde de oglu olan var 2. De de ama 3. Secenegi unut

amin allah razi olsun cnm aynen oyle valla zaten gecen ayki sdet donemindede kocaman parcalar dusuyodu aslinda dusunmedim degil acaba kimyssalmi oldu diye idrar testlerim silik cikiyodu eltim bile cizhiyi gordu hani belki yanlis goruyorumfur diye ona gostrdim gercektende daha once testlerm oyle cikmiyodu bembeyaz t cizgisi vardi ama o aykinde gozle zorla gorulebilecek sekilde silik bi cizgi vardi oracikta
Demekki kimyasal olmuş enfeksiyon engel oluyor çünkü. İlaçlarını fitillerini kullan önümüzdeki ay bomba gibi başla 👍 rabbim de tez vakitte nasip etsin inşallah

Etrafınızda duydugunuz erkek bebişler, bu ikisinden hangisinde daha çok çıkıyor? Görüşleri alabilir miyimo_O Allah herkese gönlündekini sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah.
Canım pik risk oluyor. Şöyle söyleyeyim kimisinin piki 4 saat sürüyor hemen çatlıyor. Pikken yapmış olsa bile hemen çatladığı için zamanlama doğru oluyor. Kimisinin piki 24-36-48 saat sürüyor ne zaman çatlayacağını bilemediği için risk oluyor. Pikken denemek için aylarca kendini takip edip kaç saat sürdüğünü takip etmen lazım. 3. Seçeneği unut çok silinince ya hamile kalamazsın ya da ovulasyondan 12 saat sonra vajen pH’ı asidikleştiği için kız olma ihtimali artar.En mantıklısı pikten sonra çok az açılma olduğu zaman gibi geliyor bana buralarda okuduğum kadarıyla.

Canım pik risk oluyor. Şöyle söyleyeyim kimisinin piki 4 saat sürüyor hemen çatlıyor. Pikken yapmış olsa bile hemen çatladığı için zamanlama doğru oluyor. Kimisinin piki 24-36-48 saat sürüyor ne zaman çatlayacağını bilemediği için risk oluyor. Pikken denemek için aylarca kendini takip edip kaç saat sürdüğünü takip etmen lazım. 3. Seçeneği unut çok silinince ya hamile kalamazsın ya da ovulasyondan 12 saat sonra vajen pH’ı asidikleştiği için kız olma ihtimali artar.En mantıklısı pikten sonra çok az açılma olduğu zaman gibi geliyor bana buralarda okuduğum kadarıyla.
Şimdi ozaman 3 sorum var o_O Cevaplarsanız çok çok makbule geçecek canlarım
Soru 1) Pikken risk oluyor dediğiniz durum tam olarak nedir? (En koyu olduğu an risk mi oluyor? )
Soru 2) Tam Çatladığı anı mı yakalamaya çalışıyoruz, İlişkinin zamanı için?
Soru3) Çatlama anı , Silikleşmeye başladığı ilk an mı oluyor?

1- en koyu olduğu anın aylarca kendini testle takip etmediysen kaç saat süreceğini bilemeyeceğin için risk oluyor diyorum. Guzellerim Guzellerim ve 5 54Kbr54 arkadaşlarımızda olduğu gibi. Ama kendini uzun zaman takip edersin saatinden emin olup denersin o zaman risk olmaz ki rabbim nasip etmeyince deneme ayı değişip kızı olanlarda var.
2-Evet
3-Evet. Tam silinmiyor ama bir önceki haline göre hafif açılma oluyor.

1- en koyu olduğu anın aylarca kendini testle takip etmediysen kaç saat süreceğini bilemeyeceğin için risk oluyor diyorum. Guzellerim Guzellerim ve 5 54Kbr54 arkadaşlarımızda olduğu gibi. Ama kendini uzun zaman takip edersin saatinden emin olup denersin o zaman risk olmaz ki rabbim nasip etmeyince deneme ayı değişip kızı olanlarda var.
2-Evet
3-Evet. Tam silinmiyor ama bir önceki haline göre hafif açılma oluyor.

Ozaman ben kendimi takibe alıcam öğrenmek için. En koyu andan kaç saat sonra silikleşmeye başlıyorsa, tam o silikleşmeye başladığı anı değerlendirmeye çalışmam lazım değil mi, doğru anlamış mıyım ?:oops:

Ozaman ben kendimi takibe alıcam öğrenmek için. En koyu andan kaç saat sonra silikleşmeye başlıyorsa, tam o silikleşmeye başladığı anı değerlendirmeye çalışmam lazım değil mi, doğru anlamış mıyım ?:oops:
Evet canım aynen öyle. Testlerini atarsan biz de yardımcı olmaya çalışırız .

Canim bi arkadaşın hafif açılmadan 3 saat önce oldu denemesi kızı olacak spermin yumurtaya tuolere ulaşma süresi var birde nuda hesaolamak lazim çok zorlu bir yolmus videoda izlemiştim silinmeyi bekleyenler muhtemelen ondan tutturamiyor çünkü yumurta adiltitan sonra ortam asidiklesiyie spermin yol alması güçlesoyir haliyle

Canim bi arkadaşın hafif açılmadan 3 saat önce oldu denemesi kızı olacak spermin yumurtaya tuolere ulaşma süresi var birde nuda hesaolamak lazim çok zorlu bir yolmus videoda izlemiştim silinmeyi bekleyenler muhtemelen ondan tutturamiyor çünkü yumurta adiltitan sonra ortam asidiklesiyie spermin yol alması güçlesoyir haliyle
Orta yolu bulamıyoruz bi türlü 😂 sonunda eve bi US cihazı alıcam 24 saat bağlı kalıcam 😂😂 bu azimle onu da kullanmayı öğrenirim elbet 😂😂😂

Back
X