- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #63.461
4 5 saatte bir olabilir. T c den daha koyu olunca çatlamak üzeredirKaç satte bir yapsamki
T silinmeye başlıyorsa yumurtan çatlamış demektir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 5 saatte bir olabilir. T c den daha koyu olunca çatlamak üzeredirKaç satte bir yapsamki
Yumurtan gelişiyor canım yada catlamıs da olabilir once sinde test yaptın mı adet föngün kac 17. Gun biraz gec gibiEwet canım zaten niyetliyim
4 saatteKaç satte bir yapsamki
Yok öncesinde test yapmadım şimdi tekrar test ypcmYumurtan gelişiyor canım yada catlamıs da olabilir once sinde test yaptın mı adet föngün kac 17. Gun biraz gec gibi
Önceki günlerde test yaptıysan daha yeni koyulaşmaya başladıysa bir iki güne çatlat sıkı takip et canım.Yok öncesinde test yapmadım şimdi tekrar test ypcm
Evet catlamıs canım önümüzdeki ay daha erken basla testlereYok öncesinde test yapmadım şimdi tekrar test ypcm
30-31 günde bir adet oluyorumEvet catlamıs canım önümüzdeki ay daha erken basla testlere
İşte sen 13. Gun testlere basla30-31 günde bir adet oluyorum
Öğrendim bugün bebeğim erkekmiş tahmininiz doğru çıktıSonucu yazın bize de mutlaka
Kac haftalıksın tam olarak CanımÖğrendim bugün bebeğim erkekmiş tahmininiz doğru çıktı
14 haftalıkKac haftalıksın tam olarak Canım
Tebrikler darısı başımıza2 kızım vardı hep burdaki yazılanları okuyodum ben de test kullandım çok şükür erkek olduğunu öğrendim bugün
Cnm neler yapmıştın testin nasılken ilişki oldu. Bizede biraz anlatır mısn2 kızım vardı hep burdaki yazılanları okuyodum ben de test kullandım çok şükür erkek olduğunu öğrendim bugün
Gerçekten çok sevindimÖğrendim bugün bebeğim erkekmiş tahmininiz doğru çıktı
Amin hepimiz inşallahGerçekten çok sevindim
Özellikle 2-3 kız annelerinden gelen erkek bebek haberlerine ekstra seviniyorum
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Amin InşallahTebrikler darısı başımıza![]()
Ben 3 4 ay takip yaptım t koyu olduktan 3 saat sonra silinmeye başlıyordu deneme yaptığım ay öğlen 13.30 gibi t çok koyu oldu 16.30 da yaptım hafif silikti akşam 10 gibi de deneme olduCnm neler yapmıştın testin nasılken ilişki oldu. Bizede biraz anlatır mısn