- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #63.521
Bugun 11. Gun canim3 cicek annesi canım senin denemenin üzerinden kaç gün geçti?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun 11. Gun canim3 cicek annesi canım senin denemenin üzerinden kaç gün geçti?
Test yaptım mı canım girmeyeli hamislerimiz baya çoğalmış ne guzellBugun 11. Gun canim
Yok canim yapmadim. Zaten hic bi belirtimde yok. 4 . 5 gun sonra yaparim. Tabi eger adet olmazsam.Test yaptım mı canım girmeyeli hamislerimiz baya çoğalmış ne guzell
Hayırlisi olur insallahYok canim yapmadim. Zaten hic bi belirtimde yok. 4 . 5 gun sonra yaparim. Tabi eger adet olmazsam.
Canım yarın test yapsan varsa çıkar aslındaBugun 11. Gun canim
Canım yapsan cıkar aslında benim 9. Gun aksam cıktı testteYok canim yapmadim. Zaten hic bi belirtimde yok. 4 . 5 gun sonra yaparim. Tabi eger adet olmazsam.
Allah razi olsun canim.Canım yarın test yapsan varsa çıkar aslında
Ama ne zaman yaparsan bize de yaz
Dualarım seninle ❣
Hemen mi cikti yoksa biraz bekledikten sonra miCanım yapsan cıkar aslında benim 9. Gun aksam cıktı testte
Hemen mi cikti yoksa biraz bekledikten sonra mi
Biraz bekledikten sonra cıktıHemen mi cikti yoksa biraz bekledikten sonra mi
Anladim canim. Pazartesi yapayim bende o zamanBiraz bekledikten sonra cıktı
Hayırlısı olsun inşallah canımAnladim canim. Pazartesi yapayim bende o zaman
Benim 11.gün ovulasyon testi baya koyu cikmisti aksam yapmistim hcg de çok silik cikmisti 12.gün biraz daha belliydi yapsan fazla cikar testin varsa yapabilirsinIns canim cok sagol![]()
Yok kuzum test yok evde. Ya yarin aksam acile gider kan veririm yada pazartesi eczaneden test alirim. Bakalim nasibimizde ne var. Diger 3 hamileligimde koltuk altimdan baslayan gogus agrisiyla anladim. Simdi hic agri falan yok ama sol gogsum cok az bi büyüdü gibi yada bna oyle geliyoBenim 11.gün ovulasyon testi baya koyu cikmisti aksam yapmistim hcg de çok silik cikmisti 12.gün biraz daha belliydi yapsan fazla cikar testin varsa yapabilirsin
Benimde göguslerim ne büyudu ne agridi iki kizimda hem agri hemde büyümüstu hatta samimi komsum 6 haftalik oldum bilmiyordu göguslerin büyümus yeni sütyenmi aldin demistiYok kuzum test yok evde. Ya yarin aksam acile gider kan veririm yada pazartesi eczaneden test alirim. Bakalim nasibimizde ne var. Diger 3 hamileligimde koltuk altimdan baslayan gogus agrisiyla anladim. Simdi hic agri falan yok ama sol gogsum cok az bi büyüdü gibi yada bna oyle geliyo
Hamilelik icinmi yaptin yumurtlamaicinmiKızlar bunu ovulasyon testiyle yaptım