- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #63.701
Canım çok sevindimKızlar kbakmayın malum iftar olunca yazamadım. Oglum oluyor Allahın izniyle
Gercektenmi kiz ayyy coookk sevindim canım sağlıkla kavuş pasaya darısı isteyenlere olsun İnşeALLAH kalbim kıpır kıpır Ayy heyecanli yaaaRabbim hepinize nasip etsin inşallah. Semracıgıma da tatli bir prenses nasip etsin
Aminnn Allah razı olsun aminnn canim ❤❤❤Rabbim hepinize nasip etsin inşallah. Semracıgıma da tatli bir prenses nasip etsin
Canım sen ne zaman başlayacaksın denemelere?Aminnn Allah razı olsun aminnn canim ❤❤❤
Kendi oğlum olacakmış gibi sevindim ya Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eylesinKızlar kbakmayın malum iftar olunca yazamadım. Oglum oluyor Allahın izniyle
Allah razı olsun canımCanım çok sevindim
Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Darısı bekleyen arkadaşlara olsun
Sagol canım darısı başına inşallahKendi oğlum olacakmış gibi sevindim ya Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin
Allah razı olsun canım iki doktora gösterdim ikisi de erkek dedi degişmez diye umuyorum haftası da küçük degil. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahGercektenmi kiz ayyy coookk sevindim canım sağlıkla kavuş pasaya darısı isteyenlere olsun İnşeALLAH kalbim kıpır kıpır Ayy heyecanli yaaa
Amin canım isteyen herkesin inşallahSagol canım darısı başına inşallah ♥
Canim neler yaptin yazar misin kardeşimle takipdeyizKızlar kbakmayın malum iftar olunca yazamadım. Oglum oluyor Allahın izniyle
bu kaçıncı bebişin cnm hangi yollar izledin cnm anlatırsan seviniriz ovulasyon testi kullandinmi canim çok sevindim gercekten senin adina sanki bn oyle bi haber almisim gibi sevindimAllah razı olsun canım iki doktora gösterdim ikisi de erkek dedi degişmez diye umuyorum haftası da küçük degil. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ♥
Değişmez bence canımAllah razı olsun canım iki doktora gösterdim ikisi de erkek dedi degişmez diye umuyorum haftası da küçük degil. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ♥
Canim neler yaptin yazar misin kardeşimle takipdeyiz
Cok sagolun kızlar Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah. Benim iki deneme oldu catlamadan 3,4 saat önce ve 3,4 saat sonra iki ilişki arası 6 saatti. Onun dışında fitil kullandım karbonatlı su içtim. Eşimde 3, 4 kutu kadar takviye ilac aldıbu kaçıncı bebişin cnm hangi yollar izledin cnm anlatırsan seviniriz ovulasyon testi kullandinmi canim çok sevindim gercekten senin adina sanki bn oyle bi haber almisim gibi sevindim
14+3 cıktı canımDeğişmez bence canım
Kaç haftalıksın şuan 14 olmuştun demi sanki
Masallah masallah rabbim kucagina almayi nasip etsin insKızlar kbakmayın malum iftar olunca yazamadım. Oglum oluyor Allahın izniyle
İnşallah canım darısı başına inşallah saglıklı hayırlı bir sekildeMasallah masallah rabbim kucagina almayi nasip etsin ins
Amin canim amin Allah razi olsunİnşallah canım darısı başına inşallah saglıklı hayırlı bir sekilde
Bana var daha canim nasipse ev işlerimiz varCanım sen ne zaman başlayacaksın denemelere?
Yok canım değişmez Allahın izniyle haftası iyi çünkü14+3 cıktı canım
Canım o zaman Rabbim önce hayırlısıyla ev işlerinizi rast getirsinBana var daha canim nasipse ev işlerimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?