Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Gercektenmi kiz ayyy coookk sevindim canım sağlıkla kavuş pasaya darısı isteyenlere olsun İnşeALLAH kalbim kıpır kıpır Ayy heyecanli yaaa
Allah razı olsun canım iki doktora gösterdim ikisi de erkek dedi degişmez diye umuyorum haftası da küçük degil. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Allah razı olsun canım iki doktora gösterdim ikisi de erkek dedi degişmez diye umuyorum haftası da küçük degil. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ♥
bu kaçıncı bebişin cnm hangi yollar izledin cnm anlatırsan seviniriz ovulasyon testi kullandinmi canim çok sevindim gercekten senin adina sanki bn oyle bi haber almisim gibi sevindim

Canim neler yaptin yazar misin kardeşimle takipdeyiz
bu kaçıncı bebişin cnm hangi yollar izledin cnm anlatırsan seviniriz ovulasyon testi kullandinmi canim çok sevindim gercekten senin adina sanki bn oyle bi haber almisim gibi sevindim
Cok sagolun kızlar Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah. Benim iki deneme oldu catlamadan 3,4 saat önce ve 3,4 saat sonra iki ilişki arası 6 saatti. Onun dışında fitil kullandım karbonatlı su içtim. Eşimde 3, 4 kutu kadar takviye ilac aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…