Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bence değişmez canım
Ama insan gerçekten inanamıyor
Ben 12 haftalıkken gittiğimde doktor kendi dedi ama hiç inanmadım
Ertesi hafta genetik test sonucu erkek geldi yine tam inanamadım 14+5 te özel kliniğe gittik orda artık iyice gösterdiler ama ne bileyim insan uzun zaman bekleyince umudu azalıyor sanırım
Olmayacak gibi geliyor olunca da bi şok etkisi oluyor
Tatlı bi şok tabi

Aynen öyle canım cok dogru . İsteyen herkese kız/erkek evlat nasip etsin inşallah Rabbim

Aynen öyle canım cok dogru . İsteyen herkese kız/erkek evlat nasip etsin inşallah Rabbim ♥
Canim cok mutlu oldum adina be guzel bi duygudur gonlundekini duymak tahmin edebiliyorum biz yasayamadik ama umarim isteyen arkadaslar duyar gonlundekini benimde bugun devlette ayrintili ultrasyonum vardi soylemedim ozele gittigimi cinsiyet icin iyice baksin belki bi umut dedim sordum cinsiyeti ne diye bacaklari kspali ama yuzde 75 kiz diyebilirim dedi icimde kucukte olsa bi umut vardi enazindan teselli oldum artik kizimin alisverisini yapabilirim

Cnm senin kacinci hamileligin kac kizin varki

Ucuncu hamileligim canim iki kizim var uc olucak
Rabbim hakkinda hayirli olani gönlüne razi eylesin ins doktor yanilmistir sanada hayirli bir erkek evlat verir ins tekrar ins ramazanlar yüzü suyu hürmetine erkek bebişin olur kucağina alirsin ins bi dahaki kontrolunde doktor erkek derr ins hayirli bir erkek

Bana dua ettigin icin cok sagol Canim sanmiyorum degisecegini cunku iki ayri doktor kiz dedi ve 21 haftalik hamileyim yani yanilma payi yuzde bes gibi bisey oyuzden artik kendimi alistirmam lazim saglik olsun kismetimizde yokmus erkek bebek enazindan bi sorun yoktu ve hersey yolundaydi cok sukur

Nende 14+3de ögrendim. Saglik sorunlarimdan dolayi 5 farkli doktora gittim hepsi erkek dedi hala kız olacak gibi geliyor niyeyse dogana kadarda inanamiycam heralde

Canım inşallah Rabbim sana kendiliğinden bir erkek evlat nasip eder büyür gider oda

Canım sen ve diğer arkadaşlar inşAllah kazayla oğullarınıza hamile kalırsınız
Tefriciye olursa bende katılırım arkadaşlar

Kullandigin fitil alkali olmak icin mi yoksa mantar enfeksiyon icin miydi canm alkali olmak icinse adini yazabilirmisin burdan yada ozelden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…