- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #63.741
Bence değişmez canımBana da lazım o doktordanbugun gittik işte ay bi söyleyivermiyor gülüyor neyse söyledi en sonunda işte gösterdi falan ama içim rahat etmedi baska doktora gittim o hemen söyler pat diye daha ben sormayacaktım ölçümleri yapsın diye beklerken bacak arasına baktı bebegin erkek bu arada dedi bende gördüm inşallah degişmez burda neler okuyoruz canım
Aynen öyle canım cok dogru . İsteyen herkese kız/erkek evlat nasip etsin inşallah RabbimBence değişmez canım
Ama insan gerçekten inanamıyor
Ben 12 haftalıkken gittiğimde doktor kendi dedi ama hiç inanmadım
Ertesi hafta genetik test sonucu erkek geldi yine tam inanamadım 14+5 te özel kliniğe gittik orda artık iyice gösterdiler ama ne bileyim insan uzun zaman bekleyince umudu azalıyor sanırım
Olmayacak gibi geliyor olunca da bi şok etkisi oluyor
Tatlı bi şok tabi ☺
Canim cok mutlu oldum adina be guzel bi duygudur gonlundekini duymak tahmin edebiliyorum biz yasayamadik ama umarim isteyen arkadaslar duyar gonlundekini benimde bugun devlette ayrintili ultrasyonum vardi soylemedim ozele gittigimi cinsiyet icin iyice baksin belki bi umut dedim sordum cinsiyeti ne diye bacaklari kspali ama yuzde 75 kiz diyebilirim dedi icimde kucukte olsa bi umut vardi enazindan teselli oldum artik kizimin alisverisini yapabilirimAynen öyle canım cok dogru . İsteyen herkese kız/erkek evlat nasip etsin inşallah Rabbim ♥
Caniim çok sevindim K Khvekokusu20 banada dua et nolur benim sonuç negatif çıktı bidahaki denemeye kaldıAynen öyle canım cok dogru . İsteyen herkese kız/erkek evlat nasip etsin inşallah Rabbim ♥
Cnm senin kacinci hamileligin kac kizin varkiCanim cok mutlu oldum adina be guzel bi duygudur gonlundekini duymak tahmin edebiliyorum biz yasayamadik ama umarim isteyen arkadaslar duyar gonlundekini benimde bugun devlette ayrintili ultrasyonum vardi soylemedim ozele gittigimi cinsiyet icin iyice baksin belki bi umut dedim sordum cinsiyeti ne diye bacaklari kspali ama yuzde 75 kiz diyebilirim dedi icimde kucukte olsa bi umut vardi enazindan teselli oldum artik kizimin alisverisini yapabilirim
Ucuncu hamileligim canim iki kizim var uc olucakCnm senin kacinci hamileligin kac kizin varki
Rabbim hakkinda hayirli olani gönlüne razi eylesin ins doktor yanilmistir sanada hayirli bir erkek evlat verir ins tekrar ins ramazanlar yüzü suyu hürmetine erkek bebişin olur kucağina alirsin ins bi dahaki kontrolunde doktor erkek derr ins hayirli bir erkekUcuncu hamileligim canim iki kizim var uc olucak
Bana dua ettigin icin cok sagol Canim sanmiyorum degisecegini cunku iki ayri doktor kiz dedi ve 21 haftalik hamileyim yani yanilma payi yuzde bes gibi bisey oyuzden artik kendimi alistirmam lazim saglik olsun kismetimizde yokmus erkek bebek enazindan bi sorun yoktu ve hersey yolundaydi cok sukurRabbim hakkinda hayirli olani gönlüne razi eylesin ins doktor yanilmistir sanada hayirli bir erkek evlat verir ins tekrar ins ramazanlar yüzü suyu hürmetine erkek bebişin olur kucağina alirsin ins bi dahaki kontrolunde doktor erkek derr ins hayirli bir erkek
Nende 14+3de ögrendim. Saglik sorunlarimdan dolayi 5 farkli doktora gittim hepsi erkek dedi hala kız olacak gibi geliyor niyeyse dogana kadarda inanamiycam heraldeBana da lazım o doktordanbugun gittik işte ay bi söyleyivermiyor gülüyor neyse söyledi en sonunda işte gösterdi falan ama içim rahat etmedi baska doktora gittim o hemen söyler pat diye daha ben sormayacaktım ölçümleri yapsın diye beklerken bacak arasına baktı bebegin erkek bu arada dedi bende gördüm inşallah degişmez burda neler okuyoruz canım
Aynen bende yaNende 14+3de ögrendim. Saglik sorunlarimdan dolayi 5 farkli doktora gittim hepsi erkek dedi hala kız olacak gibi geliyor niyeyse dogana kadarda inanamiycam heralde
Ediyorum burdaki tüm arkadaşlara canım isterseniz tefriciye hatmi yapalım mübarek ayın hürmetineCaniim çok sevindim K Khvekokusu20 banada dua et nolur benim sonuç negatif çıktı bidahaki denemeye kaldı
Canım inşallah Rabbim sana kendiliğinden bir erkek evlat nasip eder büyür gider odaCanim cok mutlu oldum adina be guzel bi duygudur gonlundekini duymak tahmin edebiliyorum biz yasayamadik ama umarim isteyen arkadaslar duyar gonlundekini benimde bugun devlette ayrintili ultrasyonum vardi soylemedim ozele gittigimi cinsiyet icin iyice baksin belki bi umut dedim sordum cinsiyeti ne diye bacaklari kspali ama yuzde 75 kiz diyebilirim dedi icimde kucukte olsa bi umut vardi enazindan teselli oldum artik kizimin alisverisini yapabilirim
Canım sen ve diğer arkadaşlar inşAllah kazayla oğullarınıza hamile kalırsınızCanim cok mutlu oldum adina be guzel bi duygudur gonlundekini duymak tahmin edebiliyorum biz yasayamadik ama umarim isteyen arkadaslar duyar gonlundekini benimde bugun devlette ayrintili ultrasyonum vardi soylemedim ozele gittigimi cinsiyet icin iyice baksin belki bi umut dedim sordum cinsiyeti ne diye bacaklari kspali ama yuzde 75 kiz diyebilirim dedi icimde kucukte olsa bi umut vardi enazindan teselli oldum artik kizimin alisverisini yapabilirim
Aminnn Allah razı olsun canim Rabbim seninde sağlıklıca oglusuna kavustursun inşeALLAHCanım o zaman Rabbim önce hayırlısıyla ev işlerinizi rast getirsin
Sonra da o eve pembeler nasip etsin
Ben tefriciyenin gücüne cok inanıyorumCanım sen ve diğer arkadaşlar inşAllah kazayla oğullarınıza hamile kalırsınız
Tefriciye olursa bende katılırım arkadaşlar
meraba iki kizim bi oglum var canımMerhaba iki kızınızmı var oğlunuzmu olacak
Canim bende katilirim. Daha once hic okumadim. Eger yapicaksak siz beni aydinlatirsaniz sevinirim. Bilmiyorum cunku.Ben tefriciyenin gücüne cok inanıyorum
Gözün aydin canm rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin darisi bizlere nasip olsun ınşallahKızlar kbakmayın malum iftar olunca yazamadım. Oglum oluyor Allahın izniyle
Kullandigin fitil alkali olmak icin mi yoksa mantar enfeksiyon icin miydi canm alkali olmak icinse adini yazabilirmisin burdan yada ozeldenCok sagolun kızlar Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah. Benim iki deneme oldu catlamadan 3,4 saat önce ve 3,4 saat sonra iki ilişki arası 6 saatti. Onun dışında fitil kullandım karbonatlı su içtim. Eşimde 3, 4 kutu kadar takviye ilac aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?