- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #63.721
14+1 canım.. Uyumlu gidiyor 2 gun ilerdeYok canım değişmez Allahın izniyle haftası iyi çünkü
Normalde kaç peki
Benimki hep büyük çıkıyor ama doktor hep satı baz alıyor
İçin rahat olsun canım bence haftan çok iyi14+1 canım.. Uyumlu gidiyor 2 gun ilerde
İnşallah canım Allah razı olsunİçin rahat olsun canım bence haftan çok iyi
14ten sonra pipiyi çok rahat görüyorlar
Rabbim kucağına almayı da nasip etsin
hayırlı olsun canım çok sevindimİnşallah canım darısı başına inşallah saglıklı hayırlı bir sekilde
İnşallah canım cok sagol hep dualarımda burdaki Arkadaslarımhayırlı olsun canım çok sevindim
Rabbim burda ki kardeslerimizin de hayırlisi ile boyle erkek bebek haberiyle sevindirsin gonullerine gore olsun inşaallah
Yok yok değişmez ama seni çok iyi anlıyorumİnşallah canım Allah razı olsun♥ valla iki doktor da gösterdi bana da pipiyi degişirse ben şokk
Yok yok değişmez ama seni çok iyi anlıyorumher gittiğimde bende bi pipisi duruyor mu diye baktırıyorum
Benim doktor asla gösteremez adam cinsiyet takıntılı. Aklı cıkıyor cinsiyeti sordun mu
[/QUOTE
Canım ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben sana demiştim oğlun olacak diye
bizim dr da her gittigimizde gosteriyoYok yok değişmez ama seni çok iyi anlıyorumher gittiğimde bende bi pipisi duruyor mu diye baktırıyorum
Canım bende aynı senin gibi benim olmaz diyordum hatta 2,3 gundur hep kız bebek gördüm rüyamda cok dua edelim Rabbim ol desin oluyor bak bende yöntemi falan tam uygulamadımCanım nasip olurmu dersin bizede benim sanki hiç olmuyacak gibi keşke kazayla falan olsa ne güzel olur
Merhaba iki kızınızmı var oğlunuzmu olacakbizim dr da her gittigimizde gosteriyo
kadin da bize alisti
2. canım 1 kızım varCnm kacinci bebisin senin bu
Benimki de her seferinde unutuyor bi daha bakıyorBenim doktor asla gösteremez adam cinsiyet takıntılı. Aklı cıkıyor cinsiyeti sordun mu
Hahahahabizim dr da her gittigimizde gosteriyo
kadin da bize alisti
İnşAllah kazayla çok tatlı sağlıklı Salih bi oğlun olur canımCanım nasip olurmu dersin bizede benim sanki hiç olmuyacak gibi keşke kazayla falan olsa ne güzel olur
Bana da lazım o doktordanBenimki de her seferinde unutuyor bi daha bakıyor
Bende hiç sesimi çıkarmıyorum
Bi de harmony testten öğrendik ya biz her seferinde tebrikler oğlunuz olacak diyor test sonuçlarına bakıp
Bi de ultrasonla kontrol edelim diyor
İnşallahHahahaha
Darısı buradaki diğer arkadaşlara
Onlarda gelip yazsınlar doktor gösterdi bizde gördük kesin diye inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?