Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
İnşallah canım darısı başına inşallah saglıklı hayırlı bir sekilde
hayırlı olsun canım çok sevindim
Rabbim burda ki kardeslerimizin de hayırlisi ile boyle erkek bebek haberiyle sevindirsin gonullerine gore olsun inşaallah

Ay evet canım ya burdaki herkes hissetmişti hep oglun olacak diye dua niyetine gecti Rabbim kabul etti Allah razı olsun sizlerede nasip olsun inşallah B babymuck
Canım nasip olurmu dersin bizede benim sanki hiç olmuyacak gibi keşke kazayla falan olsa ne güzel olur

Benim doktor asla gösteremez adam cinsiyet takıntılı. Aklı cıkıyor cinsiyeti sordun mu
Benimki de her seferinde unutuyor bi daha bakıyor
Bende hiç sesimi çıkarmıyorum
Bi de harmony testten öğrendik ya biz her seferinde tebrikler oğlunuz olacak diyor test sonuçlarına bakıp
Bi de ultrasonla kontrol edelim diyor

Bana da lazım o doktordan bugun gittik işte ay bi söyleyivermiyor gülüyor neyse söyledi en sonunda işte gösterdi falan ama içim rahat etmedi baska doktora gittim o hemen söyler pat diye daha ben sormayacaktım ölçümleri yapsın diye beklerken bacak arasına baktı bebegin erkek bu arada dedi bende gördüm inşallah degişmez burda neler okuyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…