- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #63.661
hakkında hayırlısı olsun canım sen kendini daha iyi bilirsin inşallah Allah gönlündekini nasip eder
11 de olmam lazimdi.Canim kaç gün geçmiş oldu adetin
Bencede olmaz oyle. Gecen ay 50 gun olmadim. Yani 36. Gun mu yumurtladim. Bence kisiyle alakaliBen de sormustum doktoruma yumurtlama geç olduysa 14. gün olcak diye bişey yok demişti
Canım senin deneme ayın kaçında olmuştu11 de olmam lazimdi.
inşallah hakkında hayırlısı 3 çiçek 1 de böcek annesi olursunBencede olmaz oyle. Gecen ay 50 gun olmadim. Yani 36. Gun mu yumurtladim. Bence kisiyle alakali
Amin ins. Allah razi olsuninşallah hakkında hayırlısı 3 çiçek 1 de böcek annesi olursun
1 inde sabah 8 gibiCanım senin deneme ayın kaçında olmuştu
Rabbim gonlune gore versin canimİnşallah hayırlısıyla olur canım. Ben sabah yine test yaptım tek çizgi. Sevindim çünkü deneme yapmayacaktım içime sinmemişti. Bu ay da deneme yapamayacağım kızımın gösterisi var annemler gelecek ben de kalacaklar tam da o günlerime denk gelecek
Yani bugün 13. Günün. Bugün ya da yatın adet olursun büyük ihtimalle ki inşallah olmazsın paşan seninledir inşallah1 inde sabah 8 gibi
11 de olmam lazimdi.
Ben 14 diye saydim sabah erken birliktelik oldugu icin. Ama yumurtmam gece catlamisti.Yani bugün 13. Günün. Bugün ya da yatın adet olursun büyük ihtimalle ki inşallah olmazsın paşan seninledir inşallahbugün testin varsa tekrar yap istersen
Amin ins. Isteyen herkesin istedigi olur ins.Hadi hayırlısı olsun insAllah gö gondekino nasip eylesin Rabbim
Testin varsa tekrar yap bence canım bazen geç çıkabiliyor ki senin çatlama zamanın belliBen 14 diye saydim sabah erken birliktelik oldugu icin. Ama yumurtmam gece catlamisti.
Sabah 7 de test yaptim biraz silinmisti. Sonra saat 4 gibi yaptim cok silikti
Biraz once yaptim canim. Yine yokTestin varsa tekrar yap bence canım bazen geç çıkabiliyor ki senin çatlama zamanın belli
Biraz once yaptim canim. Yine yok
Ins da olmaz artik cunku gec dollenme olursa kiz ihtimali artar.
Sagol canim.Kızlar hepinize hayırlı ramazanlar
M Minekk14 canım zamanlaman güzel olmuş perhize takılma bizimde yok gibi birşeydi
3 cicek annesi canım bence de olsa çıkardı benim 9. Gün sabahı adi çubuk testte çıkmıştı emin olmak için başka test yapmıştım ilk idrar olmamasına rağmen onda da çıkmıştı 13. Gün çizgi artık kopkoyuydu
Bi de yumurta çatladıktan 12-18 gün sonra genellikle adet olunur diye biliyorum
Ben hep 12. Gün oluyordum mesela bünyeyle alakalı
Sıkma canını bugün olmazsa yarına kesin belli olur inşAllah durumun
K Khvekokusu20 canım senin bebeğinde içime erkek doğuyor inşAllah yanılmam
Yumurtlama mi gec olmustu. Yoksa catladiktan sonra mi gec dollenmisti. Genelde yumurta catladiktan 9 yada 10 gun sonra silik cizgide olsa cikankarin oglu oluyo. Tabi benim gozlemledigim bunlarYok canım öyle bişey burdan görüştüğüm 2 arkadaşın geç döllenme ve erkek bebekleri oldu hayırlısı olsun
Kızlar hepinize hayırlı ramazanlar
M Minekk14 canım zamanlaman güzel olmuş perhize takılma bizimde yok gibi birşeydi
3 cicek annesi canım bence de olsa çıkardı benim 9. Gün sabahı adi çubuk testte çıkmıştı emin olmak için başka test yapmıştım ilk idrar olmamasına rağmen onda da çıkmıştı 13. Gün çizgi artık kopkoyuydu
Bi de yumurta çatladıktan 12-18 gün sonra genellikle adet olunur diye biliyorum
Ben hep 12. Gün oluyordum mesela bünyeyle alakalı
Sıkma canını bugün olmazsa yarına kesin belli olur inşAllah durumun
K Khvekokusu20 canım senin bebeğinde içime erkek doğuyor inşAllah yanılmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?