Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Rabbim gonlune gore versin canim

Yani bugün 13. Günün. Bugün ya da yatın adet olursun büyük ihtimalle ki inşallah olmazsın paşan seninledir inşallah bugün testin varsa tekrar yap istersen
Ben 14 diye saydim sabah erken birliktelik oldugu icin. Ama yumurtmam gece catlamisti.
Sabah 7 de test yaptim biraz silinmisti. Sonra saat 4 gibi yaptim cok silikti

Kızlar hepinize hayırlı ramazanlar
M Minekk14 canım zamanlaman güzel olmuş perhize takılma bizimde yok gibi birşeydi
3 cicek annesi canım bence de olsa çıkardı benim 9. Gün sabahı adi çubuk testte çıkmıştı emin olmak için başka test yapmıştım ilk idrar olmamasına rağmen onda da çıkmıştı 13. Gün çizgi artık kopkoyuydu
Bi de yumurta çatladıktan 12-18 gün sonra genellikle adet olunur diye biliyorum
Ben hep 12. Gün oluyordum mesela bünyeyle alakalı
Sıkma canını bugün olmazsa yarına kesin belli olur inşAllah durumun
K Khvekokusu20 canım senin bebeğinde içime erkek doğuyor inşAllah yanılmam

Sagol canim.

Yok canım öyle bişey burdan görüştüğüm 2 arkadaşın geç döllenme ve erkek bebekleri oldu hayırlısı olsun
Yumurtlama mi gec olmustu. Yoksa catladiktan sonra mi gec dollenmisti. Genelde yumurta catladiktan 9 yada 10 gun sonra silik cizgide olsa cikankarin oglu oluyo. Tabi benim gozlemledigim bunlar

Hayırlı ramazanlar canım senin döngün kaçtı degismismiydi korunmayi bıraktıktan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…