Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Yumurtlama mi gec olmustu. Yoksa catladiktan sonra mi gec dollenmisti. Genelde yumurta catladiktan 9 yada 10 gun sonra silik cizgide olsa cikankarin oglu oluyo. Tabi benim gozlemledigim bunlar

Geç döllemiş ben buralarda okumuştum erkek bebek testte erken çıkar diye ama bu arkadaşlardan birinin testte çıkmamış bile adet günü kan verince çok düşük bi değerle öğrenmiş gebeliğini oğlu oldu

Canım nasıl oldun sen kendinden haber ver bize biraz daha rahatlayabildin mi

Kızlar sonuç gebelik yok ((
Çok üzüldüm içten içe hemen olucak zannettim ilk denemem halbuki ama adetim gecikti göğüslerim hic bu kadar hassaslasmamisti yani normalde göğüslerim hic hassaslasmaz ilk hamileliğimde de bu belirtiler olmuştu ama niye sonuç yok (
Üzgünüm ama geçecek. Bebek yoksa hemen adet olayım da bidahaki aya hazirlanayim

Yazdıkların da kendimi buldum canım bende öyle sanmıştım ama sonra aylarca yumurtlama günü denemeleine rağmen hamile kalmayan arkadaşları okudum sabırla gelir insAllah beklediğimiz hiç stres yapıp adetini yumurtlamanı geciktirme ilk test stresini atmış oldun :)

Hayırlı ramazanlar canım senin döngün kaçtı degismismiydi korunmayi bıraktıktan sonra
Canım benim döngüm deneme öncesinde 28 günde birdi
Denemeye başladıktan sonra 28-32 gün arasıydı
Yumurtlama günüm değişiyordu ama yumurtlamadan sonra her zaman 12. Gün hastalanıyordum

Bana takviye konusunda bildiklerinizi ise yarayanlari yazarmisiniz keçiboynuzu disinda
Canım benim eşim çinko hapı kullandı çünkü spermin kuyruğunda çinko var ve takviyelerle daha hızlı yüzmeleri sağlanıyor
Ayrıca e vitamini ve selenyum hapları kullandı bitkisel bunlarda spermde var olan maddeler sperm kalitesini arttırmak için
Selenyum hapını bi kutu bitirdikten sonra
İçeriğinde a,d, k vitaminleri ve selenyum bulunan bitkisel bi hap aldım onu kullandı
2 yıla yakın hepsini kullandı
Ben yabancı sitelerden araştırarak almıştım dönüşümlü içmişti güvenilir bir markanındı aldıklarım tamamen bitkisel kaynaklıydı
Türkiyede olmadığı için bu marka eşdeğerini bilmiyorum ama takviyelere en az 3 ay önceden başlamak gerekiyor bilgin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…