- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #63.681
Yumurtlama mi gec olmustu. Yoksa catladiktan sonra mi gec dollenmisti. Genelde yumurta catladiktan 9 yada 10 gun sonra silik cizgide olsa cikankarin oglu oluyo. Tabi benim gozlemledigim bunlar
Canım nasıl oldun sen kendinden haber ver bize biraz daha rahatlayabildin miKızlar hepinize hayırlı ramazanlar
M Minekk14 canım zamanlaman güzel olmuş perhize takılma bizimde yok gibi birşeydi
3 cicek annesi canım bence de olsa çıkardı benim 9. Gün sabahı adi çubuk testte çıkmıştı emin olmak için başka test yapmıştım ilk idrar olmamasına rağmen onda da çıkmıştı 13. Gün çizgi artık kopkoyuydu
Bi de yumurta çatladıktan 12-18 gün sonra genellikle adet olunur diye biliyorum
Ben hep 12. Gün oluyordum mesela bünyeyle alakalı
Sıkma canını bugün olmazsa yarına kesin belli olur inşAllah durumun
K Khvekokusu20 canım senin bebeğinde içime erkek doğuyor inşAllah yanılmam
Kızlar sonuç gebelik yok((
Çok üzüldüm içten içe hemen olucak zannettim ilk denemem halbuki ama adetim gecikti göğüslerim hic bu kadar hassaslasmamisti yani normalde göğüslerim hic hassaslasmaz ilk hamileliğimde de bu belirtiler olmuştu ama niye sonuç yok(
Üzgünüm ama geçecek. Bebek yoksa hemen adet olayım da bidahaki aya hazirlanayim
Hadi bakalım hayırlısı ile güzel gönlünden geçenin haberini versin bizlere canim kalbinden geçeni kucakla inşeALLAH K Khvekokusu20Kızlar K Khvekokusu20 doktora gidiyor hep birlikte dua edelim once saglikli suhhatli sinrada gönlünden geçeni duyması için
Ben erkek olduguna cok inaniyorum. Ins K Khvekokusu20 guzel haberle gelicekKızlar K Khvekokusu20 doktora gidiyor hep birlikte dua edelim once saglikli suhhatli sinrada gönlünden geçeni duyması için
İnnovita güzel canim. Kapı da odemesi yok ama ptt den gidip para yatırabilirsinHanimlar ovalasyon testi alicaz hangisi iyi siz bilirsiniz lütfen yazar misiniz
Bide kapıda ödemeli siteler varmi
Canim sanirim en iyiBana takviye konusunda bildiklerinizi ise yarayanlari yazarmisiniz keçiboynuzu disinda
Canım benim döngüm deneme öncesinde 28 günde birdiHayırlı ramazanlar canım senin döngün kaçtı degismismiydi korunmayi bıraktıktan sonra
Canım daha iyiyim çok şükür hala gün içinde ciddi yükselmeler yaşıyorum ama bu ara eskisi kadar fenalaşmıyorumCanım nasıl oldun sen kendinden haber ver bize biraz daha rahatlayabildin mi
Canım benim eşim çinko hapı kullandı çünkü spermin kuyruğunda çinko var ve takviyelerle daha hızlı yüzmeleri sağlanıyorBana takviye konusunda bildiklerinizi ise yarayanlari yazarmisiniz keçiboynuzu disinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?