- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #63.761
Hayirli olsun canm istemez miyim ayip ettinSelam kızlar Allah hepinize nasip etsin bana da dk erkek dedi inşallah öyledir deyişmezBen Azerbaycanda yaşıyorum burda kadınlar önceden planlama yaptırıp hamile kalıyorlar isterseniz paylaşırım profilini
Benim daha cocugum yok son adet tarihimi soylersem ona yorum yapar mi pekiSaol canim annenin dogum yili ve son adet tarihi ben bu kadinin daha yanildigini görmedim canım ilk çocuklarınızın cimsiyyetini söylemeyin siz deyin ki ben bilmek istiyorum bilecükmisiniz ilk ve ya 2 ci çocuğumu kadin ne olduğunu söylüyor ama hatırlaman lazım dakik olarak ne zaman son adet olmuştun
Cinsiyyet Hesablama 95% (@hamileliyim) • Instagram photos and videos
59K Followers, 264 Following, 280 Posts - See Instagram photos and videos from Cinsiyyet Hesablama 95% (@hamileliyim)instagram.com
Canim bide bakim hep azeri soru sormuslar türkçe yazsam anlar miSaol canim annenin dogum yili ve son adet tarihi ben bu kadinin daha yanildigini görmedim canım ilk çocuklarınızın cimsiyyetini söylemeyin siz deyin ki ben bilmek istiyorum bilecükmisiniz ilk ve ya 2 ci çocuğumu kadin ne olduğunu söylüyor ama hatırlaman lazım dakik olarak ne zaman son adet olmuştun
Cinsiyyet Hesablama 95% (@hamileliyim) • Instagram photos and videos
59K Followers, 264 Following, 280 Posts - See Instagram photos and videos from Cinsiyyet Hesablama 95% (@hamileliyim)instagram.com
Anlar canım sen bi konuşCanim bide bakim hep azeri soru sormuslar türkçe yazsam anlar mi
cok cok cok sevindim senin adina rabbim ins saglikla kucagina almayida nasip etsin cnmKızlar kbakmayın malum iftar olunca yazamadım. Oglum oluyor Allahın izniyle
Yapar canım ödemeli ama ben bilmiyorum türkiyeden ödeme yapıla biliniyormuBenim daha cocugum yok son adet tarihimi soylersem ona yorum yapar mi peki
Gozunaydin rabbim kucagina almayi nasip etsin. Bu planlamadan baska bi yontem falan denemedin mi yumurta takibi falan gibi. Paylasirsan sevinirimSelam kızlar Allah hepinize nasip etsin bana da dk erkek dedi inşallah öyledir deyişmezBen Azerbaycanda yaşıyorum burda kadınlar önceden planlama yaptırıp hamile kalıyorlar isterseniz paylaşırım profilini
Canim hayirli olsun sen nasil bir yol izlemistin erkek bebek icinmeraba iki kizim bi oglum var canımbu dorduncu
Saol canım inşallah deyişmez Rabbim size de versinGozunaydin rabbim kucagina almayi nasip etsin. Bu planlamadan baska bi yontem falan denemedin mi yumurta takibi falan gibi. Paylasirsan sevinirim
Onu sormadim canim sen kendin takip yaptin mi yumurta takibiSaol canım inşallah deyişmez Rabbim size de versinÖnceden pilanlıyor ama nasıl yapıyor bilmiyorum
Amin Allah razi olsun.Saol canım inşallah deyişmez Rabbim size de versinÖnceden pilanlıyor ama nasıl yapıyor bilmiyorum
Yok canim ben yapmadım onu anlamiyorum o konuyu zatenOnu sormadim canim sen kendin takip yaptin mi yumurta takibi
Sagol canım amin inşallah darısı sizlere olsun inşallahcok cok cok sevindim senin adina rabbim ins saglikla kucagina almayida nasip etsin cnm
Cok sagol canım amin inşallah. Bende öyle düşünüyordum canım bende gectim bu yollardan inankiK Khvekokusu20 ayy kız çok sevindim yeminle. Rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin. Öyşe haberleri duydukça ümidim artıyor
Amaaa sanki ben hiç o haneri alamayavakmışm gibi geliyor bana. Denemek istiyorum cesaretim yok
Yok canim ben yapmadım onu anlamiyorum o konuyu zatenbildiyim bi sey var onu yaptim bi de bu hesablamayi ustu kapali soyluyorum anlarsin canim ilk erkek rahatlarsa kiz , ilk kadin rahatlar ve sonra erkek rahatlarsa oglun olur ben bunu cok kisiden duydum
O zaman gerçeklik payı çok bu konunun kızlar deneyin inşallah tutarBenim de böyle oldu canım
Biokadın canım. Her ikisi içinde kullandımKullandigin fitil alkali olmak icin mi yoksa mantar enfeksiyon icin miydi canm alkali olmak icinse adini yazabilirmisin burdan yada ozelden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?