- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #63.781
Sagol canım amin inşallah. İnşallah sizlerden de böyle haberler alırızGözün aydin canm rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin darisi bizlere nasip olsun ınşallah
Aminn aminnnn insallhhSagol canım amin inşallah. İnşallah sizlerden de böyle haberler alırız
Cnm gözün aydın saglık la büyüt oğlunuSagol canım amin inşallah. İnşallah sizlerden de böyle haberler alırız
benim öyle olmadı kızlar benimkide erkek sadece eşim rahatladı biz özellikle bunu duymuştuk ve denedik oldu.Benim de böyle oldu canım
Kızımda bu sekilde oldu canımbenim öyle olmadı kızlar benimkide erkek sadece eşim rahatladı biz özellikle bunu duymuştuk ve denedik oldu.
İnşallah canım cok sagol darısı isteyen herkese olsun inşallahCnm gözün aydın saglık la büyüt oğlunu
hahahah benimde kızımda ben önceydim hatta aynı anda oldu ikimizde mutluyduk :)))Kızımda bu sekilde oldu canım
hahahah benimde kızımda ben önceydim hatta aynı anda oldu ikimizde mutluyduk :)))
Ne kadar kullandın pekiBiokadın canım. Her ikisi içinde kullandım
kuzum sen isim ne düşünüyorsun biz hergün tartışıyoz isim yok :))
Bizim isim Bayadır belli canım Muhammed Emir olacak inşallahkuzum sen isim ne düşünüyorsun biz hergün tartışıyoz isim yok :))
taktı yiğit ismine ama çok yaramazlarmış
Cnm sen ne yaptin adet oldunmu veya test yapmadinmi durumlar nasilOnu sormadim canim sen kendin takip yaptin mi yumurta takibi
Adet olmadim . Bu sabah yine test yaptim bisey yok. Stersten gecikiyo heraldeCnm sen ne yaptin adet oldunmu veya test yapmadinmi durumlar nasil
Ayyyyy çok sevindimmm canımmmm sağlıkla doğsun büyüsün inşallahhhhKızlar kbakmayın malum iftar olunca yazamadım. Oglum oluyor Allahın izniyle
Canım ben hiç okumadım ama okumak istiyorum ama bugün yarın adet olurum süresi var mı onun?Tefriciye de ısrarcıyım kızlar yapalım derseniz liste yapabilirim
Cok sagol canim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Benim hem doktor takibi hemde evde testle oldu. İki ilişki oldu biri catlamadan 3,4 saat önce digeri 3,4 saat sonra iki ilişki arası 6 saatti yaklasıkK Khvekokusu20 gözün aydın canım sağlıkla kuçağına alırsın insallh doktor takibiyle mi olmuştu canım senin okumuştum ama unuttum sanırım test de yapmısmiydin evde ne durumdayken ilişki olmustu
Sen yaptırmismıydın canım ucreSaol canım inşallah deyişmez Rabbim size de versinÖnceden pilanlıyor ama nasıl yapıyor bilmiyorum
Sen yaptırmismiydin canım yaptirdiysan nekadar ücret ödedin sadece birlikte olcağın günümü söylüyorSaol canim annenin dogum yili ve son adet tarihi ben bu kadinin daha yanildigini görmedim canım ilk çocuklarınızın cimsiyyetini söylemeyin siz deyin ki ben bilmek istiyorum bilecükmisiniz ilk ve ya 2 ci çocuğumu kadin ne olduğunu söylüyor ama hatırlaman lazım dakik olarak ne zaman son adet olmuştun
Cinsiyyet Hesablama 95% (@hamileliyim) • Instagram photos and videos
59K Followers, 264 Following, 280 Posts - See Instagram photos and videos from Cinsiyyet Hesablama 95% (@hamileliyim)instagram.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?