- 9 Ocak 2019
- 895
- 883
- 53
- 34
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #64.161
Bu videoyu burdaki arkadaslar belki 10 kere izlemiştirSelam kızlar bu konu burda kalsın
Bu karından mı alttan mı canımBu da 6 haftalikken
1 kerede izlesinler 11 olsunBu videoyu burdaki arkadaslar belki 10 kere izlemiştir
Oldu o zaman1 kerede izlesinler 11 olsun
11 haftalik olanlar karindan,, 6 haftalik olan alttanBu karından mı alttan mı canım
Ben tutuyorum canım sen tutuyor musunhayırlı günler kızlar oruç tutabiliyor musunuz hamişler
Nub tan falan anlamıyorum ama 11 haftalık olanda sola yakın duruyor erkek gibi sanki. 6 haftalık olanda tam ortada ama kese uzun,, uzun kese erkek bebeklerde olur derler benim kızımın kesesi yuvarlaktı Oglumunki uzundu ona göre canım. İnşallah gönlünden geçen olsun11 haftalik olanlar karindan,, 6 haftalik olan alttan
evet bende tutuyorum Allah kabul etsin inşaallahBen tutuyorum canım sen tutuyor musun
Canım sen kac kilo aldın toplamevet bende tutuyorum Allah kabul etsin inşaallah
kolaylik versin hepimize dr a gittim bugün tutma demedi bebek iyi gelisimide iyi çok şükür
günde en az 2 maden suyu için
bol kasar peyniri ve muz bebeğin gelişimi icin Allah in izniyle iyi oluyo tavsiye ederim herkese
Insallah kuzum cok tesekkur ederim yorumlarin için, hepimizin gönlündeki versin Rabbim.Nub tan falan anlamıyorum ama 11 haftalık olanda sola yakın duruyor erkek gibi sanki. 6 haftalık olanda tam ortada ama kese uzun,, uzun kese erkek bebeklerde olur derler benim kızımın kesesi yuvarlaktı Oglumunki uzundu ona göre canım. İnşallah gönlünden geçen olsun
bende bugunden itibaren basladim sogan kurune hem rahim temizlenir hemde ins enfeksiyon kalmaz ama cok zor iciyorum ya nefesimi tutup iciyom ama cok zor ya nefesimi biraktigim an yokmu o sogan kokusu o don yudumda kusacak gibi oldum ama mecburum bu ay zorlada olsa kulanacam 15 gun boyunca icecem cunku olmazsa esimle konustum onumuzdeki ay asilsmayA gececezAdetin 13 14. Günü pozitif gördum o 2 günü degerlendikdik 15. Sabah yaptigimda silikti test.Hic özel bisey yapmadim ne esim ne ben esimi ovulasyon testine bile zor ikna etmistim sadece hamile kalmayi kolaylatirsin diye sogan kuru yaptim
Canım merhabaiwashereonce canim kac gundur yoksun. Ins bi sıkıntı yoktur. En son rahatsizligindan bahsetmistin. Merak ettim.
6 kg aldim CanımCanım sen kac kilo aldın toplam
Iyi masallah. Kolay gelsin sevindim iyi olmanaCanım merhaba
İyiyim çok şükür ramazan iyi geldi oruç tutunca gündüzleri kalbim en azından 100 civarlarında stabil kalıyo
Biraz ev işleriyle uğraştım fazla buralara uğrayamadım
İnş sende iyisindir
İnsallah hayirlisiyla gönlünuzden gecen olur ben catlamayi gördügum gün biraktim 15 güne tamamlamadım bana faydasi olduğunu düsunuyorum 15. Ay hamile kaldim sukurbende bugunden itibaren basladim sogan kurune hem rahim temizlenir hemde ins enfeksiyon kalmaz ama cok zor iciyorum ya nefesimi tutup iciyom ama cok zor ya nefesimi biraktigim an yokmu o sogan kokusu o don yudumda kusacak gibi oldum ama mecburum bu ay zorlada olsa kulanacam 15 gun boyunca icecem cunku olmazsa esimle konustum onumuzdeki ay asilsmayA gececez
ins allah razi olsun bende ovulasyon testi yapcam ama daha var bugun adetin 3. gundeyim daha sogan kuru hayit suyu bayan macunu kullanacamki yumurta erken catlasin diyorum gecen ay adetin 22. gununde catladi 36. gun adet oldum ins bu ay saglikli ni sekilde olur ins hemde asilamaya gerek kalmadan dua edin lutfen bu ay bnm icin cok onemliİnsallah hayirlisiyla gönlünuzden gecen olur ben catlamayi gördügum gün biraktim 15 güne tamamlamadım bana faydasi olduğunu düsunuyorum 15. Ay hamile kaldim sukur
6 kg aldim Canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?