- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #64.181
Yaptim da yine dayadim bi kactane yaptim. Yine kafam karisti. Yarin oruc tutucam. O zman daha net cikar. 1 tane yaparim aklimda karismaz3 cicek annesi naptin canm bugun test yapmadin mi
Yaptim da yine dayadim bi kactane yaptim. Yine kafam karisti. Yarin oruc tutucam. O zman daha net cikar. 1 tane yaparim aklimda karismaz
Canim testi bi atar misin eger yaptiysanHayırlı cumalar herkese. Ben bisey sorucam cinsel perhiz çok mu önemli yani öyle olmayıpta oğlu olan var mi. Benim galiba erken yumurtlama oluyo ve bu kadar erken olacağını tahmin etmedim perhiz yok nasıl olcek şimdi
Dur atayim sizinde akliniz karissinallah seni napmasin emi
Canim sen bu idrar isini nasil yapiyon.Bi bakarmısınız bugün 10. Günüm en erken 14 olurdu yani 14 17 arası catlardi. En az 4 gün perhiz olsun diye düşünmüştüm ama bu sefer çok erken oluyo
Canim gun asiri iliskiyle oglu olan cok varBi bakarmısınız bugün 10. Günüm en erken 14 olurdu yani 14 17 arası catlardi. En az 4 gün perhiz olsun diye düşünmüştüm ama bu sefer çok erken oluyo
Orucluyum haliyle sıvı almiyorum çok sıkışmadan yapıyorum. Normalde ne kadar sıvı alirsan idrarın rengi o kadar açık olur yani bilimsel olarak öyle. Vücudunu öyle takip edebilirsin sıvı almadığım zamanlarda idrarın koyu olur vücut sinyal verir susuz kaldim sıvı al diye :) yarin niyetliyken daha iyi sonuç alırsın bence. Bir de 1 tane yap aklın karışmasın ben bugün koyuluğu görünce 2 tane yaptim saskinim suanCanim sen bu idrar isini nasil yapiyon.
Mesela ben sıkısiksam silik cikiyo ama az idrar varsa koyu cikiyo. Bende sorun var galiba
Hic yok dun gece oldu
Canım sen testlerini attın mı burayaHic yok dun gece oldu
Canım sen testlerini attın mı buraya
Canım sen testlerini attın mı buraya
Eminim yarin cok koyu cikar.Orucluyum haliyle sıvı almiyorum çok sıkışmadan yapıyorum. Normalde ne kadar sıvı alirsan idrarın rengi o kadar açık olur yani bilimsel olarak öyle. Vücudunu öyle takip edebilirsin sıvı almadığım zamanlarda idrarın koyu olur vücut sinyal verir susuz kaldim sıvı al diye :) yarin niyetliyken daha iyi sonuç alırsın bence. Bir de 1 tane yap aklın karışmasın ben bugün koyuluğu görünce 2 tane yaptim saskinim suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?