Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Merhaba hanımlar,
Ben de bir ara buralarda takılıyordum. İki kızım var. Bir de oğlum olsa falan diye düşünürken çocuk sahibi olma fikrinden tamamen vazgeçtim.
Eşim üçüncü çocuğu çok istiyor ama. En sonunda koruyucu aile olma konusu girdi gündemimize. Madem bir çocuk için daha maddi açıdan olanak sağlayabiliyorsak hiç olmazsa bir çocuğun kaderine dokunalım dedik. İki kızımız olduğu için kreş yaşında bir kız çocuğu daha ailemize katılsın istiyoruz.

Şu an araştırma aşamasındayım. Hem kendi psikolojimi hem kızlarımı hem de aramıza katılacak yavruyu düşünüyorum. Ama bu fikri aklımdan da atamıyorum.

Ben evlat sahibi olma duygusunu tattım ama aile sahibi olma duygusunu tadamayacak bir yavruya aile olmak yeni bir çocuk doğurmaktan daha cazip geliyor.

Sadece paylaşmak istedim... Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. İnşallah vatana millete çevreye hayırlı olacak evlatlar yetiştiririz.

Hayırlı cumalar herkese. Ben bisey sorucam cinsel perhiz çok mu önemli yani öyle olmayıpta oğlu olan var mi. Benim galiba erken yumurtlama oluyo ve bu kadar erken olacağını tahmin etmedim perhiz yok nasıl olcek şimdi

Canim testi bi atar misin eger yaptiysan

Bi bakarmısınız bugün 10. Günüm en erken 14 olurdu yani 14 17 arası catlardi. En az 4 gün perhiz olsun diye düşünmüştüm ama bu sefer çok erken oluyo

Eklentiler

• P_20190524_163714.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 57
Bi bakarmısınız bugün 10. Günüm en erken 14 olurdu yani 14 17 arası catlardi. En az 4 gün perhiz olsun diye düşünmüştüm ama bu sefer çok erken oluyo
Canim sen bu idrar isini nasil yapiyon.
Mesela ben sıkısiksam silik cikiyo ama az idrar varsa koyu cikiyo. Bende sorun var galiba

Canim sen bu idrar isini nasil yapiyon.
Mesela ben sıkısiksam silik cikiyo ama az idrar varsa koyu cikiyo. Bende sorun var galiba
Orucluyum haliyle sıvı almiyorum çok sıkışmadan yapıyorum. Normalde ne kadar sıvı alirsan idrarın rengi o kadar açık olur yani bilimsel olarak öyle. Vücudunu öyle takip edebilirsin sıvı almadığım zamanlarda idrarın koyu olur vücut sinyal verir susuz kaldim sıvı al diye :) yarin niyetliyken daha iyi sonuç alırsın bence. Bir de 1 tane yap aklın karışmasın ben bugün koyuluğu görünce 2 tane yaptim saskinim suan

Eminim yarin cok koyu cikar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…