- 20 Kasım 2018
- 305
- 416
- 53
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #64.221
canım bizde perhiz yoktu uc gun ustuste oldu fakat ilk gunki korunmaliydi iki gun korunmasizPerhiz konusunda bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırmısınız bizi :)
Bi bakarmısınız bugün 10. Günüm en erken 14 olurdu yani 14 17 arası catlardi. En az 4 gün perhiz olsun diye düşünmüştüm ama bu sefer çok erken oluyo
Oğlun mu olucak pekicanım bizde perhiz yoktu uc gun ustuste oldu fakat ilk gunki korunmaliydi iki gun korunmasiz
evet İnşaallah canım Rabbim sizlerede nasip etsin inşaallah hep aklimdasiniz buradaki arkadaslarOğlun mu olucak peki
dr umada soyledim erkek bebek icin nasil olmali diye gün asiri dedi
sperm yenilenmesi lazimmis
dedigim gibi üç gün oldu bizim
Biz pehriz yapmadik piki görmeden 2 yada 3 gün önce olmustuPerhiz konusunda bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırmısınız bizi :)
Aynen bndede oldgu gbı bnm gbı pıkı kısa srenler pıkken deneyınce pglu oluyormus bnde bnu yanılarak ogrendm en dgrusu bıkac ay takıp etmk bncede1- en koyu olduğu anın aylarca kendini testle takip etmediysen kaç saat süreceğini bilemeyeceğin için risk oluyor diyorum. @Guzellerim ve @54Kbr54 arkadaşlarımızda olduğu gibi. Ama kendini uzun zaman takip edersin saatinden emin olup denersin o zaman risk olmaz ki rabbim nasip etmeyince deneme ayı değişip kızı olanlarda var.
2-Evet
3-Evet. Tam silinmiyor ama bir önceki haline göre hafif açılma oluyor.
Ben farketmedim canim ne sormuştunkimse bana cvp yazmadii ☹
bosver canm benim bu sayfadan biraz uzaklasmam gerekiyor aslinda kafami dagitacak baska bisiler bulmam gerekBen farketmedim canim ne sormuştun
Kızımda boyumdan 3 kilo eksiktim canım 22 kilo aldım şimdide boyumdan 3 kilo fazlayım bakalım kac alıcam. Tiroid ilacı kullanıyorum belki cok almamzayifsindir o zaman hamilelikten once
ben ilkde 16 alnistim zayiftim 54 kiloydum
bunda 64 ile hamile kaldim
Bu geceyi es mi gecsem. Kafamda deli sorular
Canım hayırdır nasılsın ne sordun bende farketmedimbosver canm benim bu sayfadan biraz uzaklasmam gerekiyor aslinda kafami dagitacak baska bisiler bulmam gerek
Canım senin testlerin nerde attın mı ben mi görmedim. Ay kafam gitti benim iyice yaTesekkur ederim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?