- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #64.261
Canım önceki hali pikti sanırım buna göre çatlamış gibi yanlış hatırlamıyorsamKizlar resim paylastim gordunuz mu
Kimse kimseyi dua da unutmasınAyy evet Z Zemzem Safa beni de unutma olur mu ♥
AynenKimse kimseyi dua da unutmasın
Canim valla oncekiler bi cok koyu bi silik. Dedim ya ben tutturamadim bi turlu. Ama bu son paylastigim gayet beklemis idrarla yaptim.ÖNCEKİ koyuluk nasıldı canım
Ayy canım nolur unutma bizleri herseyden önce saglıklı olsunlar  bana ismen dua et canım ismimi biliyorsunKızlar bu akşam buraya Sakal-ı Şerif geliyor
Biz de daha iftar da olmadı
Hem orucumu açarken hem de Sakal-ı Şerifin yanında dua ederim size
Hepinizi çok öpüyorum
Allah göbüşlerinizi salih sağlıklı oğluşlarla doldursun
Semracım seninki de prenses olsun inşAllah
Canım labaquick böyle yapıyor bi koyu bi. Silik. Piki gördükten sonra az idrar da olsa beklemiş de olsa cok farketmiyorCanim valla oncekiler bi cok koyu bi silik. Dedim ya ben tutturamadim bi turlu. Ama bu son paylastigim gayet beklemis idrarla yaptim.
Canim gecen ay piki cok rahat gordum ne bilim dedim bu ay da oyle olur. Gerci 20. Gun gordum ama gormustum cok cok net bisekildeCanım labaquick böyle yapıyor bi koyu bi. Silik. Piki gördükten sonra az idrar da olsa beklemiş de olsa cok farketmiyor
Kızlar bu akşam buraya Sakal-ı Şerif geliyor
Biz de daha iftar da olmadı
Hem orucumu açarken hem de Sakal-ı Şerifin yanında dua ederim size
Hepinizi çok öpüyorum
Allah göbüşlerinizi salih sağlıklı oğluşlarla doldursun
Semracım seninki de prenses olsun inşAllah
Eşitlendiği zaman ve açılmaya başladığı zamanmiydi neydi :) kafam saman oldu. Simdi yaptım t koyu hala artik yarin gece bakıcazSen sıkı takip yap canım gece catlayabilir sıvıya dikkat ederek yap. Catlayınca mu denicen neye karar verdin
İki kere yumurtluyorsun canım benceKizlar yazmayan en alttaki biraz once yaptigim digeri 6 da cok cok az idrarla yaptigim. Aslinda bu resimde ne demek istedigimi anlatabilirim ins. Cunku birden bu kadar silinip tekrar o kadar koyulasmaz. Diye dusunuyorum
İyi canım perhiz de oluyor hemEşitlendiği zaman ve açılmaya başladığı zamanmiydi neydi :) kafam saman oldu. Simdi yaptım t koyu hala artik yarin gece bakıcaz
Canım işte her kutu aynı olmuyor benim de bir kutu da 50 tane vardı o cok iyiydi sonraki aldıklarım beni cok yanılttı hala durur evde napacaksamCanim gecen ay piki cok rahat gordum ne bilim dedim bu ay da oyle olur. Gerci 20. Gun gordum ama gormustum cok cok net bisekilde
Gec kalırsın canımBenim test siliklesti gece t nin en koyu halini görmüştüm 12 gibi yaptım siliniyo. Yine kısa sürdü. Bu gece olursa geç mi kalirim
3,4 kutu kadar bende içtim canım öncesindeSelam kızlar şöyle bi şey duymuştum hamile kalmadan folik asit kullanımı da erkek bebek olma ihtimalini artırıyor galiba ben de 1 ay önceden başlamıştım
Demek doğruluk payı var canım3,4 kutu kadar bende içtim canım öncesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?