Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Merhaba kızlar... Birinci bebeğim kız çok ekşi yerdim kızımda ve sabah bulantılarım oluyordu, ikinci bebeğim erkek onda çok rahattım bulantı olmadı tatlı yedim. Şuan 3.ye hamileyim 6 haftalık, ve tatlıdan acayip tiksindim çok da bulantım var. Sizce gebeliğe bakıp cinsiyet tahmin etmek doğru mu yani kızım mı olacak

Her bunyede farklılık gösteriyo ama o. Sende öyle olmuş olabilir. Benim yakın arkadaşım ilkinde ve ikincisinde çok farklı şeyler yaşadı ama ikisi de erkek. Çok ekşi yiyip oğlu olan da var bünyenin bebeğe alışana kadar verdiği tepki

Aynen bnmde ıkıncı oglma hamıleym ılk oglumla bnun arasnda daglar kadar fark var ılkınde ne kadar rahatsam bnda o kadar bulantı kusma oldu zıra yedıklerm tıksındklerm hep zıt

Canım aynı seyleri yasadım senle benim de ilk bebegim kız ikinci erkek,, buna göre senin bu bebekte kız olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…