- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #64.281
Canim ne yaptin baska test yaptin miBenim test siliklesti gece t nin en koyu halini görmüştüm 12 gibi yaptım siliniyo. Yine kısa sürdü. Bu gece olursa geç mi kalirim
Sizin oğlunuzmu olacak pikken mi deneme yaptınızAynen bndede oldgu gbı bnm gbı pıkı kısa srenler pıkken deneyınce pglu oluyormus bnde bnu yanılarak ogrendm en dgrusu bıkac ay takıp etmk bncede
Yaptım silik artik ama yinede bi geceyi degerlendirmeyi düşünüyorum Rabbim ne verirse.Canim ne yaptin baska test yaptin mi
Canim riske atmasan miYaptım silik artik ama yinede bi geceyi degerlendirmeyi düşünüyorum Rabbim ne verirse.
Canım bence de deneme yapmaYaptım silik artik ama yinede bi geceyi degerlendirmeyi düşünüyorum Rabbim ne verirse.
Peki sizi dinliyorum :)Canım bence de deneme yapma
Ay ben öyle kac ay es gectim biliyor musun ilk denememi gecen sene mayısta yapmıstımPeki sizi dinliyorum :)
Iyi ki de oyle yapmissin. Cok sukur.Ay ben öyle kac ay es gectim biliyor musun ilk denememi gecen sene mayısta yapmıstım
Her bunyede farklılık gösteriyo ama o. Sende öyle olmuş olabilir. Benim yakın arkadaşım ilkinde ve ikincisinde çok farklı şeyler yaşadı ama ikisi de erkek. Çok ekşi yiyip oğlu olan da var bünyenin bebeğe alışana kadar verdiği tepkiMerhaba kızlar... Birinci bebeğim kız çok ekşi yerdim kızımda ve sabah bulantılarım oluyordu, ikinci bebeğim erkek onda çok rahattım bulantı olmadı tatlı yedim. Şuan 3.ye hamileyim 6 haftalık, ve tatlıdan acayip tiksindim çok da bulantım var. Sizce gebeliğe bakıp cinsiyet tahmin etmek doğru mu yani kızım mı olacak
Evet pıkkn yaptm oglum olckSizin oğlunuzmu olacak pikken mi deneme yaptınız
Aynen bnmde ıkıncı oglma hamıleym ılk oglumla bnun arasnda daglar kadar fark var ılkınde ne kadar rahatsam bnda o kadar bulantı kusma oldu zıra yedıklerm tıksındklerm hep zıtMerhaba kızlar... Birinci bebeğim kız çok ekşi yerdim kızımda ve sabah bulantılarım oluyordu, ikinci bebeğim erkek onda çok rahattım bulantı olmadı tatlı yedim. Şuan 3.ye hamileyim 6 haftalık, ve tatlıdan acayip tiksindim çok da bulantım var. Sizce gebeliğe bakıp cinsiyet tahmin etmek doğru mu yani kızım mı olacak
Demek hamilelikle cinsiyet arasında ilişki yok :)Aynen bnmde ıkıncı oglma hamıleym ılk oglumla bnun arasnda daglar kadar fark var ılkınde ne kadar rahatsam bnda o kadar bulantı kusma oldu zıra yedıklerm tıksındklerm hep zıt
Canım aynı seyleri yasadım senle benim de ilk bebegim kız ikinci erkek,, buna göre senin bu bebekte kız olabilirMerhaba kızlar... Birinci bebeğim kız çok ekşi yerdim kızımda ve sabah bulantılarım oluyordu, ikinci bebeğim erkek onda çok rahattım bulantı olmadı tatlı yedim. Şuan 3.ye hamileyim 6 haftalık, ve tatlıdan acayip tiksindim çok da bulantım var. Sizce gebeliğe bakıp cinsiyet tahmin etmek doğru mu yani kızım mı olacak
Senin üçüncü ne?Canım aynı seyleri yasadım senle benim de ilk bebegim kız ikinci erkek,, buna göre senin bu bebekte kız olabilir
Üçüncü yok henüz ikinciye hamileyimSenin üçüncü ne?
Anladım canım sağlıkla al kucağına inşallahÜçüncü yok henüz ikinciye hamileyim
Sagol canım amin inşallahAnladım canım sağlıkla al kucağına inşallah
Evet pıkkn yaptm oglum olck
Benimde testimm kısa süre pik kalıyor tam olarak kaç saat sürüyor emin değilim8 saat kadar pik oluyor sanirim bu durumda denemek olasılığı daha çokmu arttirirEvet pıkkn yaptm oglum olck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?