Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bizim 2 gün bile değildi
Ben çok takıyordum perhiz işini hep 4-5 güne ayarlamaya çalışıyordum son anda deneme olunca perhizde olamadı

İnşaAllah canım ama benim tahminim senin yumurtlaman oldu
Bi kere benimde başıma geldi adetimin bittiği gün çatladı
12 gün sonra tekrar adet oldum ama ben 2. Yumurtlama olmadı bende
Kismet artik eger bu ay olmazsa diger aya kalir. Ama ben hic erken adet olmadim en erken 29 en gec 70 gun oldu.

Kizlar bunu 10 dk once yaptim. En son saat 6 da gitmistim wc ye. Sonra iftara gittik yedik ictik eve gelince yaptim boyle cikti.

Eklentiler

• 20190525_004824.webp
    72 KB · Görüntüleme: 48
Benimde bi kere başıma geldi canım o ay
Diğer zamanlar hep düzenliydi
Stres olmadan bekle bakalım inşAllah yine olur yumurtlama
Canimsin elimde degil ki. Bu aksam kv ye yemege davetliydik. Eltim beraber oturuyo. Onun 2 kizdan sonra erkek. Sonra gorumcemlerde geldi onunkide 3 kizdan sonra erkek oldu. Ister istemez keske benimde olsa diyosun

Canimsin elimde degil ki. Bu aksam kv ye yemege davetliydik. Eltim beraber oturuyo. Onun 2 kizdan sonra erkek. Sonra gorumcemlerde geldi onunkide 3 kizdan sonra erkek oldu. Ister istemez keske benimde olsa diyosun
Canım hepiniz aklımdasınız
Doğum vakti geldiğinde inşAllah doğum anında hepinize dua edeceğim
Benden önce doğuma gidecek arkadaşlar sizlerde dua edin doğum anınızda o anda dualar geri çevrilmiyor çünkü
Benim en yakın arkadaşım doğum yaptı ve bana o sancılar içinde sana çok dua ettim demişti 2 gün sonra oğluma hamile kaldım
İnşaAllah Rabbim sana ve burdaki tüm arkadaşlara hayırlısıyla sağlıklı salih oğullar nasip etsin

Amin canim amin. Allah razi olsun

Canım beni de unutma olur ma Saglıkla kucagıma alayım hayırlı saglıklı bir evlat olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…