- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #64.241
Yarına kaldı o zamanPik canım bu daha
Gece catlayabilir sıkı takip yap. Piklerin kac saat sürüyorYarına kaldı o zaman
Bizim 2 gün bile değildiHayırlı cumalar herkese. Ben bisey sorucam cinsel perhiz çok mu önemli yani öyle olmayıpta oğlu olan var mi. Benim galiba erken yumurtlama oluyo ve bu kadar erken olacağını tahmin etmedim perhiz yok nasıl olcek şimdi
Canım sen su iç sonra tuvalete gitCanim sen bu idrar isini nasil yapiyon.
Mesela ben sıkısiksam silik cikiyo ama az idrar varsa koyu cikiyo. Bende sorun var galiba
CanimCanım sen su iç sonra tuvalete git
Sonra 3 saat bekle öyle test yap madem
İnşaAllah canım ama benim tahminim senin yumurtlaman olduCanim
Oruca basliyorum ins dogru sonuc alirim. Allah in izniyle
Kismet artik eger bu ay olmazsa diger aya kalir. Ama ben hic erken adet olmadim en erken 29 en gec 70 gun oldu.İnşaAllah canım ama benim tahminim senin yumurtlaman oldu
Bi kere benimde başıma geldi adetimin bittiği gün çatladı
12 gün sonra tekrar adet oldum ama ben 2. Yumurtlama olmadı bende
Benimde bi kere başıma geldi canım o ayKismet artik eger bu ay olmazsa diger aya kalir. Ama ben hic erken adet olmadim en erken 29 en gec 70 gun oldu.
Canimsin elimde degil ki. Bu aksam kv ye yemege davetliydik. Eltim beraber oturuyo. Onun 2 kizdan sonra erkek. Sonra gorumcemlerde geldi onunkide 3 kizdan sonra erkek oldu. Ister istemez keske benimde olsa diyosunBenimde bi kere başıma geldi canım o ay
Diğer zamanlar hep düzenliydi
Stres olmadan bekle bakalım inşAllah yine olur yumurtlama
Normalde 4 5 saatti ama bu ay hersey çok farklıGece catlayabilir sıkı takip yap. Piklerin kac saat sürüyor
Canım hepiniz aklımdasınızCanimsin elimde degil ki. Bu aksam kv ye yemege davetliydik. Eltim beraber oturuyo. Onun 2 kizdan sonra erkek. Sonra gorumcemlerde geldi onunkide 3 kizdan sonra erkek oldu. Ister istemez keske benimde olsa diyosun
ÖNCEKİ koyuluk nasıldı canımKizlar bunu 10 dk once yaptim. En son saat 6 da gitmistim wc ye. Sonra iftara gittik yedik ictik eve gelince yaptim boyle cikti.
Amin canim amin. Allah razi olsunCanım hepiniz aklımdasınız
Doğum vakti geldiğinde inşAllah doğum anında hepinize dua edeceğim
Benden önce doğuma gidecek arkadaşlar sizlerde dua edin doğum anınızda o anda dualar geri çevrilmiyor çünkü
Benim en yakın arkadaşım doğum yaptı ve bana o sancılar içinde sana çok dua ettim demişti 2 gün sonra oğluma hamile kaldım
İnşaAllah Rabbim sana ve burdaki tüm arkadaşlara hayırlısıyla sağlıklı salih oğullar nasip etsin
Canım hepiniz aklımdasınız
Doğum vakti geldiğinde inşAllah doğum anında hepinize dua edeceğim
Benden önce doğuma gidecek arkadaşlar sizlerde dua edin doğum anınızda o anda dualar geri çevrilmiyor çünkü
Benim en yakın arkadaşım doğum yaptı ve bana o sancılar içinde sana çok dua ettim demişti 2 gün sonra oğluma hamile kaldım
İnşaAllah Rabbim sana ve burdaki tüm arkadaşlara hayırlısıyla sağlıklı salih oğullar nasip etsin
Sen sıkı takip yap canım gece catlayabilir sıvıya dikkat ederek yap. Catlayınca mu denicen neye karar verdinNormalde 4 5 saatti ama bu ay hersey çok farklı
Unutmam canımCanım beni de unutma olur ma Saglıkla kucagıma alayım hayırlı saglıklı bir evlat olsun inşallah ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?