- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #64.321
Aslında erkek bebek amacim yok . Sık ilişki denedik olmadı. Birde bu yöntemi deneyeyim dedim
Canım adet bitimi ilişkilerde kız olur derler ama oglu olanda cok. Benim ilk hcg degerim cok düşüktü ama sonra yükseldi buna göre bende adet bitimi kalmış olacaktım ama ben 14. Gun tek ilişkiyle kaldım yani bu hcg bir ölçüt degil bence. Kalp atıs hızı kac bebek sagda mı solda mı bunlar birer ipucu olabilir. Rabbim gönlüne göre versin inşallahMerhaba kızlar,
Ben durumumu anlatsam yorum yapabilir misiniz?
Hamile olduğumu anladığımda beta değerlerim en üst sınırdan gidiyordu bu yüzden adetten sonraki ilk ilişkimde hamile olduğumu tahmin ediyorum. Bu şekilde kalınca erkek oluyor diye yazmışlar bu sayfada bazı girdilerde bunu nasıl bilebiliriz? Bir tane kızım var bu gebelik zaten plansız bir gebelikti, merak ediyorum erkek olma ihtimali düşük müdür? Başka çocuk düşünmüyorum zaten kesinlikle.
Bir de doktor 4+5 de yani geçen cuma karından ultrasonla baktığında kalp atışını da görüyorum dedi. Tabi bize dinletmek ve emin olmak için bayramdan sonra gelin dedi ama ben bu cuma gitmeyi planlıyorum erkek olup olmadığını anlayacak bir ipucu oluyor mu bu haftalarda?
Adetten hemen sonra dediğin ilişki adetten yıkanır yıkanmaz mi oldu ya da kaçıncı günü olduMerhaba kızlar,
Ben durumumu anlatsam yorum yapabilir misiniz?
Hamile olduğumu anladığımda beta değerlerim en üst sınırdan gidiyordu bu yüzden adetten sonraki ilk ilişkimde hamile olduğumu tahmin ediyorum. Bu şekilde kalınca erkek oluyor diye yazmışlar bu sayfada bazı girdilerde bunu nasıl bilebiliriz? Bir tane kızım var bu gebelik zaten plansız bir gebelikti, merak ediyorum erkek olma ihtimali düşük müdür? Başka çocuk düşünmüyorum zaten kesinlikle.
Bir de doktor 4+5 de yani geçen cuma karından ultrasonla baktığında kalp atışını da görüyorum dedi. Tabi bize dinletmek ve emin olmak için bayramdan sonra gelin dedi ama ben bu cuma gitmeyi planlıyorum erkek olup olmadığını anlayacak bir ipucu oluyor mu bu haftalarda?
Kız hele önce karnındakini doğur sonra araştırırsnKızı olanlar kızlarna test kullananlar ozellkle nsı hamıle kalmstnız test nasılken
Bence kız bebek daha stressiz canım ya adet bitimi sık ilişki dene yumurtlamaya 2 gun kala bırakKızı olanlar kızlarna test kullananlar ozellkle nsı hamıle kalmstnız test nasılken
Ya blmym rabbm nsıp etck once tabı ama sBence kız bebek daha stressiz canım ya adet bitimi sık ilişki dene yumurtlamaya 2 gun kala bırak
Bn smdıden fıkır alım kocam gbı konstunKız hele önce karnındakini doğur sonra araştırırsn
Rabbim sana dünyalar güzeli bi kız bizede erkek evlat nasip etsin inşallah
Her ay asagı yukarı aynı gunde yumurta catlar canım 6 ay kadar takip yap bence ögren iyice. Ona göre 2,3 gun kala kes ilişkiyiYa blmym rabbm nsıp etck once tabı ama s
Bnm ıcnde erkek tuttrmak daha kolay gbı glıyo acıkcsı ıste ıkı gun kaldgını nsı anlcz bugun oldu ılıskı test koyu dgldı brden pık yaptı ertesı gune catldı oda rıskzor ısler ya bnlar
Iste cnm bn bzen 29 bzen 34 gunde oluyorm test yaptgım ayda bırgun once negatftı testım yatmadan once yaptm halen negatf gece pık olms e ben o sıra uyuyodum tabı nsıp bklm ogunlre glek bı hele nsıp olr blkı bızedeHer ay asagı yukarı aynı gunde yumurta catlar canım 6 ay kadar takip yap bence ögren iyice. Ona göre 2,3 gun kala kes ilişkiyi
Benim kızıma 3 farklı doktor erkek dedi 6 ayına kadar erkek biliyoduk sonra başka bir doktor kız dedi.doğuma kadar her gittiğimiz doktora cinsiyet sorduk. İlk bebekti farketmiyordu ama çok şaşırmıştıkHerkese iyi akşamlar
Öncelikle Allahım ramazan ayı hürmetine herkesin bebeğin e sağlık sıhhat versin
Ben gebeliğimin başından beri oğlum olacağını hissediyorum
Rüyalarımda da cok gördüm ama detaylı ultrasonda dr kız olduğunu söyledi ki başım gözüm üstüne, yeter ki sağlıklı olsun..
Sorum şu ki böyle kız denilip erkek çıkan ya da erkek denilip kız çıkan var mı?
Tabii ki sağlıklı olsun öncelikli isteğim o ama rüyamda ismine kadar gördüm ve hep içimden erkek geçiyorBenim kızıma 3 farklı doktor erkek dedi 6 ayına kadar erkek biliyoduk sonra başka bir doktor kız dedi.doğuma kadar her gittiğimiz doktora cinsiyet sorduk. İlk bebekti farketmiyordu ama çok şaşırmıştık
İnşallah sağlıkla bizimki de erkektir..Yengeme de kız dediler doğana kadar her şeyini pembe hazırladı ismini falan koydular bebek erkek doğdu inanamadılar. Başkasın dan duymadık yani bizzat yaşadık :)
Herkese iyi akşamlar
Öncelikle Allahım ramazan ayı hürmetine herkesin bebeğin e sağlık sıhhat versin
Ben gebeliğimin başından beri oğlum olacağını hissediyorum
Rüyalarımda da cok gördüm ama detaylı ultrasonda dr kız olduğunu söyledi ki başım gözüm üstüne, yeter ki sağlıklı olsun..
Sorum şu ki böyle kız denilip erkek çıkan ya da erkek denilip kız çıkan var mı?
Uyumucan işte canım biz o gecelerde uyumuyoruz 2,3 saatte bir test yapıyoruzIste cnm bn bzen 29 bzen 34 gunde oluyorm test yaptgım ayda bırgun once negatftı testım yatmadan once yaptm halen negatf gece pık olms e ben o sıra uyuyodum tabı nsıp bklm ogunlre glek bı hele nsıp olr blkı bızede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?