Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Merhaba kızlar,
Ben durumumu anlatsam yorum yapabilir misiniz?
Hamile olduğumu anladığımda beta değerlerim en üst sınırdan gidiyordu bu yüzden adetten sonraki ilk ilişkimde hamile olduğumu tahmin ediyorum. Bu şekilde kalınca erkek oluyor diye yazmışlar bu sayfada bazı girdilerde bunu nasıl bilebiliriz? Bir tane kızım var bu gebelik zaten plansız bir gebelikti, merak ediyorum erkek olma ihtimali düşük müdür? Başka çocuk düşünmüyorum zaten kesinlikle.
Bir de doktor 4+5 de yani geçen cuma karından ultrasonla baktığında kalp atışını da görüyorum dedi. Tabi bize dinletmek ve emin olmak için bayramdan sonra gelin dedi ama ben bu cuma gitmeyi planlıyorum erkek olup olmadığını anlayacak bir ipucu oluyor mu bu haftalarda?

Canım adet bitimi ilişkilerde kız olur derler ama oglu olanda cok. Benim ilk hcg degerim cok düşüktü ama sonra yükseldi buna göre bende adet bitimi kalmış olacaktım ama ben 14. Gun tek ilişkiyle kaldım yani bu hcg bir ölçüt degil bence. Kalp atıs hızı kac bebek sagda mı solda mı bunlar birer ipucu olabilir. Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Adetten hemen sonra dediğin ilişki adetten yıkanır yıkanmaz mi oldu ya da kaçıncı günü oldu

Bence kız bebek daha stressiz canım ya adet bitimi sık ilişki dene yumurtlamaya 2 gun kala bırak
Ya blmym rabbm nsıp etck once tabı ama s
Bnm ıcnde erkek tuttrmak daha kolay gbı glıyo acıkcsı ıste ıkı gun kaldgını nsı anlcz bugun oldu ılıskı test koyu dgldı brden pık yaptı ertesı gune catldı oda rısk zor ısler ya bnlar

Her ay asagı yukarı aynı gunde yumurta catlar canım 6 ay kadar takip yap bence ögren iyice. Ona göre 2,3 gun kala kes ilişkiyi

Her ay asagı yukarı aynı gunde yumurta catlar canım 6 ay kadar takip yap bence ögren iyice. Ona göre 2,3 gun kala kes ilişkiyi
Iste cnm bn bzen 29 bzen 34 gunde oluyorm test yaptgım ayda bırgun once negatftı testım yatmadan once yaptm halen negatf gece pık olms e ben o sıra uyuyodum tabı nsıp bklm ogunlre glek bı hele nsıp olr blkı bızede

Herkese iyi akşamlar
Öncelikle Allahım ramazan ayı hürmetine herkesin bebeğin e sağlık sıhhat versin
Ben gebeliğimin başından beri oğlum olacağını hissediyorum
Rüyalarımda da cok gördüm ama detaylı ultrasonda dr kız olduğunu söyledi ki başım gözüm üstüne, yeter ki sağlıklı olsun..
Sorum şu ki böyle kız denilip erkek çıkan ya da erkek denilip kız çıkan var mı?

Merhaba kızlar, bende yeni öğrendim gebe olduğumu inşallah sağlıkla ilerler
Bende erkek bebek istiyorum ilk çocuğum olucak 12. Gün 14. Gün yumurtlama akıntısı geldi ve ilişki oldu birde 20. Gün oldu 20. Gün sanmıyorum ama 12. 14. Gün olmuştur diye düşünüyorum yatmadım kalktım hemen beklemiyodum bile süpriz oldu bana sizce erkek olma olasılığı varmıdır

Benim kızıma 3 farklı doktor erkek dedi 6 ayına kadar erkek biliyoduk sonra başka bir doktor kız dedi.doğuma kadar her gittiğimiz doktora cinsiyet sorduk. İlk bebekti farketmiyordu ama çok şaşırmıştık

Yengeme de kız dediler doğana kadar her şeyini pembe hazırladı ismini falan koydular bebek erkek doğdu inanamadılar. Başkasın dan duymadık yani bizzat yaşadık :)

Benim kızıma 3 farklı doktor erkek dedi 6 ayına kadar erkek biliyoduk sonra başka bir doktor kız dedi.doğuma kadar her gittiğimiz doktora cinsiyet sorduk. İlk bebekti farketmiyordu ama çok şaşırmıştık
Tabii ki sağlıklı olsun öncelikli isteğim o ama rüyamda ismine kadar gördüm ve hep içimden erkek geçiyor

Evet var hemde dogana kadar erkek dedıler dogdu bebek babası umut dogdumu dems hemsrye oda hayr ayse dgdu duçynce adam sok oldu norml dogum olmasaydı ınanmcklardı

Iste cnm bn bzen 29 bzen 34 gunde oluyorm test yaptgım ayda bırgun once negatftı testım yatmadan once yaptm halen negatf gece pık olms e ben o sıra uyuyodum tabı nsıp bklm ogunlre glek bı hele nsıp olr blkı bızede
Uyumucan işte canım biz o gecelerde uyumuyoruz 2,3 saatte bir test yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…