Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Iyi aksamlar kizlar. Galiba benim IH hormonum cok yuksek. Test hep cok koyu ama pik olacak kadar degil. Siz ne dusunuyorsunuz testlerim hakkinda.

Eklentiler

• 20190527_235635.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 68
Iyi aksamlar kizlar. Galiba benim IH hormonum cok yuksek. Test hep cok koyu ama pik olacak kadar degil. Siz ne dusunuyorsunuz testlerim hakkinda.
Canım sen bu testleri sıvı alımına dikkat ederek yaptın degil mi,, birde senin vesilenle söylemiş olayım kızlar testlerinizi yaptıktan sonra en azından 1 cay bardağı su için ve 3 saat sonra diger testinizi yapın aynı idrarla aynı sonucu almanız muhtemel çünkü

Canim oruc tutuyorum. Sivi alimi hic yok

hayırlı günler kızlar oruç tutabiliyor musunuz hamişler
Ben tutuyorum canım ya beş gebelik in dördünde tuttum ne su azaldı ne birşey oldu üç numarada tutamadım lohusalık ramazan a geldi dokuz yıldır hala tutamıyorum birkaç tutuyorum geri birikiyor o yüzden sıktım dişimi borcum olmasın diye. Ruhsat var zorlanan tutmayabilir tabiki ama ben kendi hayat telâşım dan dolayı tek başına oluyor diye böyle tercih ettim

Canım benim hem kızda hem erkekte aynı usg görüntü lerim var bence bu da güvenebilir değil

Ay kızlar dün adetim bitti ilişki oldu üstüne uyudum rüyamda uvulaasyon testi yapıyordum çokkk koyu koyu çizgiler çıktı tamamdır hadi çocuk yapıyoruz dedim eşime çokk sevindi. Hayrolsun inş

Ay kızlar dün adetim bitti ilişki oldu üstüne uyudum rüyamda uvulaasyon testi yapıyordum çokkk koyu koyu çizgiler çıktı tamamdır hadi çocuk yapıyoruz dedim eşime çokk sevindi. Hayrolsun inş
Kızzz senin bebiş daha küçük değilmii bnce aklında düşündüğün için rüyanada gelmiş olabilir

Zorlanmıyonmuu bnmkilerin bile aralarinda yas farki var zorlaniyom seni dusunemiyom
Zorlanamaz olur muyum valla evi siliyorum temizliyorum akşama kadar işin içinden çıkmıyorum. Akşam 1 saat dinleneyim diyorum bakıyorum yaptığım işten eser yokk. O kadar yaramazlar ki tam herşeyi keşfetme çağındalar bide iki kişi olunca birbirlerinden casaret alıp daha çok coşuyorlar. Ama bilmiyorum valla bi tane daha olsa nasıl olur bilmiyorum. Zorlanacam biliyorum ama en azından bi kerede hepsi beraber büyürler düşüncesindeyim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…