Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Vallahi sendeki cesarete hayranım benim ablam annem kardesim yanımda oldugu halde ikinci nasıl olacak dogunca diye korkuyorum üstelik benimkilerin arası 3 yasa yaklasacak,, süper annesin sen maşallah kız

Vallahi sendeki cesarete hayranım benim ablam annem kardesim yanımda oldugu halde ikinci nasıl olacak dogunca diye korkuyorum üstelik benimkilerin arası 3 yasa yaklasacak,, süper annesin sen maşallah kız
Deme kız öyle şımarıyom yok yapılmayacak bişi deil ha zorlanıyorsun ama fazla kafaya takmayınca bişi olmuyor. Bırakacaksın yaramazlık yapacaklar yorulacaklar sonra temziliğini yapacan dün ben yemek yaparken çocuklar balkondan (6.Kat) 3 tane çaydanlık atmışlar dördüncüyü tam atacakken tuttum kolundan. Dışarıda birsürü çocuk vardı. Vallahi birinin kafasına değseydi şimdi altından kalkamayacapımız bi yükün altındaydık
Bmyle zorlukları var tabiki bilmiyorum benimkide nasıl bi cesaret

Gercekten bu sabir isi sizi tebrik ediyorum bende bu konu hakkinda arkadaslardan fikir danisicaktim ben okadar hassasimki hic dayanamiyorum cocuk kavgalarina buyuk kizim 10 kucugu 4 onlar Annee diye bagirinca inanin kalbim sikisiyo napcagimi sasiriyorum bilmiyorum belkide hamilelikten kaynaklaniyo taraf tutsam olmuyo duymamazliktan gelsem olmuyo bende katilip kizip bagirsam hic olmuyo iyiliklende katilip anlatiyorum durimu cozuyoruz 5 dakika surmuyo ucuncu gelince nolcak dusunemiyorum oturur aglarim heralde keske biraz vurdum duymaz olabilsem

Çok zorlanıcan, ama hepsi bir arada büyür inanın ki ikisi de aynı dağıtıyor ucude aynı değişen birşey yok

Üçüncüde insan o kadar sabırlı oluyor ki ben mesela kızıma hiç kıyamıyorum kizamiyorum daha çok sabırlı tüm diğerlerinde herşeye sinirleniyorum tahammül edemiyordum ama sonra sonra sabretmeyi öğreniyorsun annelik duygusunu daha yoğun yasiyorsun

Vallahi zor bi tanede aynı 5 tane de. Zorlukları aynı sadece sayıları değişiyor. Benim kızlar iki tane ama 10 çocuğun yaptığı dağınıklığı onlar iki dakikada yapıyorlar. Bilmiyorum ocakta biri 2 yaş olacak biri 3 yaş
O zmn deneme yapsam doğum olana kadar küçüğü 3 yaşına yakın olacak. Zorlanır mıyım evet zorlanırım biliyorum ama bi kerede büyüsnler diyorum. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum

Canım balkonda tek baslarına bırakma bak Allah korusun

Canım balkonda tek baslarına bırakma bak Allah korusun
Evet canım borakamamya çalışıyorum bende korkuyorum öyle şeylerden ama bazen gözden kaçıyor işte. Yemek yapıyorum hava sıcak balkonu açmam lazım bide misafir gelecekti elim ayağım birbirine dolanmıştı çocukları hiç görmedim bilee

canım sen Öğrendin mi cinsiyeti bebegin

cocuklarin küçük bide misafir mi aliyon helal olsun Rabbim korusun sizi inşaallah

Iyi aksamlar kizlar. Galiba benim IH hormonum cok yuksek. Test hep cok koyu ama pik olacak kadar degil. Siz ne dusunuyorsunuz testlerim hakkinda.
Bence son testte koyuluk azalmaya başlamış. Zaten de koyuluk hafiften gittiği gün ilişki olmalı diye biliyorum. Eski mesajlarda da gördüm.

Sorma ya o kadar zorlanıyorum ki. Hiç düşünmüyorum ben kendimi valla
Ama canım bence böyle yapma düşün kendini cocuklarına büyüdüklerinde de lazımsın. Kendini kolla biraz. Bu kadar yorma. Bence bebek işini ertele vücut kendini bi toparlasın cocukların biraz daha büyüsün. Balkon işine aman diyim dikkat et bak en cok korktuğum şey

Benimde canım benimde en korktuğum şey ama çocuklar işte tutamıyorsun kii. Valla bilmiyorum çok hevesliyim. Allah her şeyin hayırlısını vaktinde zamanında versin inş. Hakkımızda hangisi hayırlıysa o olsun

Canım bence de acele etme çocukların çok küçük
Biraz bebek kokusu özle, kendine zaman ver gez dinlen
Üçüncüye çok heveslisin ama erkek olacağının garantisi yok ne yaparsak yapalım, bunları düşün kendini üçüncünün kız olma ihtimaline de hazır hissettikten sonra dene
Bi de yaşın küçük önünde Allah izin verirse daha çok zaman var senin yerinde olsam kızlar okula başlayınca denerdim

Evet haklısın herkes öyle söylüyor ama içimde bi türlü bastıramadığım çocuk yapma hevesi var. Buradakilere bakıyorum test yapıyorlar deneme yapıyorlar falan sonra o erkek haberini duymak falann çok çok istiyorum benimde bir an önce olsun istiyorum. Erken biliyorum çocuklar içinde benim için de çok zor olacak biliyorum ama o duyguyu atamıyorum içimden ya çok istiyorum. Tabi kız olursa ne yaparım bir kıza daha hazır mıyım? Hayır

Canım haklısın Rabbim sana da burdaki diğer arkadaşlara da nasip etsin ama işte kesin değil
Benim eşimde peşpeşe çok istiyordu ama ben kendimi hazır hissedemedim başka şeylerde girdi araya bekledik
Şimdi iyiki acele etmemişiz diyorum çünkü hamileliğim zor geçiyor kızımla yeterince ilgilenemeyince vicdan yapıyorum
Hamileliğin zor geçebilir 2 küçük çocuk sana muhtaç
Çok istiyorsan dene ama kıza da kendini hazırla ben gerçekten kendimi kıza çok hazırlamıştım
Sonra üzülüp pişman olma evlat tabiki seviliyor ama gönül olmayanı da istiyor

Kesinlikle öyle cnm hele bi 6 ay geçsin bakacaz o zaman duruma göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…