- 1 Şubat 2019
- 348
- 456
- 23
- 40
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #64.381
Bence en dogrusunu dusunuyosun ben cok ara verdim ve cok pismanim keske pes pese dogursaydimVallahi zor bi tanede aynı 5 tane de. Zorlukları aynı sadece sayıları değişiyor. Benim kızlar iki tane ama 10 çocuğun yaptığı dağınıklığı onlar iki dakikada yapıyorlar. Bilmiyorum ocakta biri 2 yaş olacak biri 3 yaş
O zmn deneme yapsam doğum olana kadar küçüğü 3 yaşına yakın olacak. Zorlanır mıyım evet zorlanırım biliyorum ama bi kerede büyüsnler diyorum. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum
Gerçekten mi. Ya şimdi bi çocuğunun oluyır bütün derdi tasası gece uykusu bezi vs tam bitti büyüdü okula başladı artık rahatım derken bi tane daha geliyorBence en dogrusunu dusunuyosun ben cok ara verdim ve cok pismanim keske pes pese dogursaydim
Yok canım gitmedim henüzcanım sen Öğrendin mi cinsiyeti bebegin
Hepimiz merakla bekliyoruz inanYok canım gitmedim henüz
Catlayacagı zaman canım olur genelde canım. Gelişirken de olur ama az olur geneldeSlm kizlar. Kasik agrisi ve yogun akinti yumurta gelisince mi oluyo yoksa catliyacagi zaman mi?
Anladim canim cok sagolCatlayacagı zaman canım olur genelde canım. Gelişirken de olur ama az olur genelde
Kacinci bebisinizki bn hamile degildim ama iki kizim var ilkini pek aklima gelmiyo ama ikincisi surekli soldaydi arada bir saga gecerdiHamile Arkadaşlast bisey sorcam benim bebegim sadece sagda hareket ediyo ne ortada nede solda hic hissetmedim daha. sizinkilerde tek taraflimi diger hamileliklerimde oyle degildi bu sanki sag yanimdan disari cikmaya tunel kaziyo gibi
Benimde sagda canımHamile Arkadaşlast bisey sorcam benim bebegim sadece sagda hareket ediyo ve cok sikistiriyo. ne ortada nede solda hic hissetmedim daha. sizinkilerde tek taraflimi diger hamileliklerimde oyle degildi bu sanki sag yanimdan disari cikmaya tunel kaziyo gibi
3. Kizima hamileyim canim benimde digerleri tek tarafli olmuyordu bu cok zorluyo beni cok bastiriyo sagima agrim oluyoKacinci bebisinizki bn hamile degildim ama iki kizim var ilkini pek aklima gelmiyo ama ikincisi surekli soldaydi arada bir saga gecerdi
Benimde sagda canım
oylemi sureklimi sagda seninkide biz boyle gidersek isimiz yas bicak dayiyo sanki arkadan minnosBenimde sagda canım
Ay sorma canım ya zaten bastan beri agrım cok sag tarafta,, oraya cok baskı yapıyormuş ondanmış,, hareketlerde sag da ileriki haftalarda benim işim de yaşBicak dayiyolar
oylemi sureklimi sagda seninkide biz boyle gidersek isimiz yas bicak dayiyo sanki arkadan minnos
Acaba diyorum sag yumurtadanmi hamile kaldik ondanmiBenimde sagda canım
Ben sagdan kaldım eminim canım. Sende sagdan kalmışsındır soldan olsa bu kadar sagda hareket etmezAcaba diyorum sag yumurtadanmi hamile kaldik ondanmi
Bende ne zamandır kimse yazmıyor diyordum. HosgeldinNiye özellikle erkek? Erkeğin ne ozelligi var? Hayirlisi olsa keşke. Bu erkek takintisi ulkece ne zaman biter ya
Bi Müslüman olarak üzülüyorum bir de Resûlullah in adi gecmis buralarda, hangi hadise dayaniyorsunuz? Allah Resulü ve sahabe cocuk cinsiyetine hic takilmamis bilin!!!! Doğan her cocuk icin cinsiyetten once sağlık sormuşlar. Sizlerden ricam peygamberi dilinize dolamayin, kaynagi ne?Bende ne zamandır kimse yazmıyor diyordum. Hosgeldin
Biz de Müslümanız cok şükür. Burda kimse aman bizim oglımuz olsunda hayırsız saglıksız olsa da olur demiyor. Burdaki herkesin 2 ser 3 er hatta 4 er kızları var ve emin ol ki senin sandığından daha fazla deger veriyorlar kızlarına. En dogal hakları olmayanı istemek, bunun için dua etmek, yapabilecek bişey varsa denemek. Takdir zaten Allahındır. Bu arada iyi oku öyle yorumlar yap olur mu tatlım, peygamber efendimizin adının gectigi hadise burda bilen arkadaslar(bunlardan biri de benim) zaten sahih olmadıgını söyledi. Ha son olarak bir "Müslüman" olarak hosgörülü olmayı da dene olur muBi Müslüman olarak üzülüyorum bir de Resûlullah in adi gecmis buralarda, hangi hadise dayaniyorsunuz? Allah Resulü ve sahabe cocuk cinsiyetine hic takilmamis bilin!!!! Doğan her cocuk icin cinsiyetten once sağlık sormuşlar. Sizlerden ricam peygamberi dilinize dolamayin, kaynagi ne?
Cinsiyet takintisi her ulkede var sadece bizim ulkede degil ki bu gayet normal bisey kizi olan erkek oglu olan kiz istiyo ben yurt disinda yasiyorum ve burdada ayni isteklere sahit oluyorum tabiki herkes herseyden once saglikli bebek istiyor burdaki formdaki arkadaslar kiz anneleri belliki bide erkek duygusu tatmak istiyolar dogal olarak. Tabiki kiz istiyen annelerinde topikleri var ama nedense kimse oraya neden illa kiz istiyosunuz diye sormuyoNiye özellikle erkek? Erkeğin ne ozelligi var? Hayirlisi olsa keşke. Bu erkek takintisi ulkece ne zaman biter ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?