- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #64.501
Vallahi sen adamı dogurmaya özendiriyorsun kızÖyle bi yaşarsın ki allahım bu zmn nasıl geçti diyeceksin. Ben ilk kızıma hamileyken daha ilk ya karnında bebek olduğuna bile inanmıyorsun annelik duygusu yoktu bile. Yeğenlerime bakıyordum ya acaba benim karnımdaki de bunlar gibi gülüp oynayacak mı. Acaba ağzı kulağı gözü varmı benle konuşacak mı acaba. Acaba karnımdaki bir insan mı diyordumbi ultrason fotoğrafında değişikti insana benzemiyordu ablam baktı aa bu ne kız ne var senin karnında maymun mu doğuracan dedi ben artık karnımda bebek olduğuna zor ikna oldum. Çünkü gerçek gibi gelmiyor hiçbirşey. hamilesin ama annelik duygusu olmayınca insan bi tuhaf oluyor ilk kızım doğduktan 3 ay sonra tekrar hamile kaldım. Şimdi biri bir buçuk diğeri iki buçuk yaşında
Daha küçük olmalarına rağmen deli gibi kavga ediyorlar tam konuşamıyorlar ama birbirlerini bal gibi şikayet edebiliyorlar. Yan yanayken düşman ayrıyken birbirleri için ağlıyorlar. Diyeceğim o ki bunlar hangi ara doğdu hangi ara büyüdü. Vallahi sanki geçen ay doğum yaptım gibi
Evet bacak arası canım tam net degil ama boş gibi bacak arası
Rüyada balık görmekte yemekde evli isen evlada delalet edermiş canımKizlar ruyada pismis balik yemek nedir acaba anliyan arkadaslar varmi
Erkek demisler ama bn kiza bnzettimde sizlerede sormak istedimEvet bacak arası canım tam net degil ama boş gibi bacak arası
Rüyada balık görmekte yemekde evli isen evlada delalet edermiş canım
Ayy hadi inşallah denk gelsin rast gelsin de oğlusun tutunsun sana. Rabbim versin kim ne istiyosa bu mübarek gecede dualarımızı kabul etsinCanlar sonunda net bi sekilde pik i gordum.
Amin canim Allah razi olsun. Rabbim seninde gonlune gore versin ins.Ayy hadi inşallah denk gelsin rast gelsin de oğlusun tutunsun sana. Rabbim versin kim ne istiyosa bu mübarek gecede dualarımızı kabul etsin
Ne guzell masallahh Bende keske gorebilseydimmCanlar sonunda net bi sekilde pik i gordum.
Amin canim seninde kadir gecen mubarek olsun. Allah dualarimizi kabul eylesin. Hepimize dilegen herkese hayirli evlat versin bizde bareberindeKadir gecemiz mubarek olsun. Rabbim gonlumuzdekini hakkimiza hayirli eylesin. Gunahlarimizi affetsin. Hamile arkadaslar saglikli bi sekilde bebeklerine kavussunlar. Tum sıkıntılarimiz son bulsun. Rabbim evlatlarimizi korusun . InsAllah.
Amin inşallahKadir gecemiz mubarek olsun. Rabbim gonlumuzdekini hakkimiza hayirli eylesin. Gunahlarimizi affetsin. Hamile arkadaslar saglikli bi sekilde bebeklerine kavussunlar. Tum sıkıntılarimiz son bulsun. Rabbim evlatlarimizi korusun . InsAllah.
Gorursun ins canim gercekten sabir istiyo. Rabbim gonlune gore versin insNe guzell masallahh Bende keske gorebilseydimm
GGorursun ins canim gercekten sabir istiyo. Rabbim gonlune gore versin ins
Aminnn insallah canimm ❤❤❤Gorursun ins canim gercekten sabir istiyo. Rabbim gonlune gore versin ins
Evet bacak arası
Canım rızık bolluğu kısmet demek diye biliyorum bende görmüştüm geçen seneKizlar ruyada pismis balik yemek nedir acaba anliyan arkadaslar varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?