- 29 Mayıs 2019
- 685
- 971
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #64.461
Bende uc gun kirmizi oldu iste hic siliklesmedi demekki catlama olmadiCanım bak t, c den daha koyu olacak buna pik diyoruz, sonra da acılmaya baslar burda da catlamıs demektir
Canım senin testler yeterli koyuluga gelmemiş. Biraz kendini tanı öyle deneme yap buraya at testlerini bakalımBende uc gun kirmizi oldu iste hic siliklesmedi demekki catlama olmadihayirlisi yarin yine baslicam teste bakalim hayirlisi sagol canim tesekurler cevabin icin ❤
Aynenn oyle canim ben 49 kiloyla hamile kaldim zayif bi insanim bebek olunca hemen kendini belli etti çıktı yapı meselesi birazAmaaa kız 17. Hafta da göbeğin ne çok çıkmış benim iki kızımda da 6. Ayında zorla çıkmıştı sanki yemek yemişimde göbeğim şişmiş gibi azdı yani. Ben söylemeden kimse bilmiyordu hamile olduğumu. Altıncı ayda olduğumu söylediğimde donup karnına bakarlardıMaşşallah seninki erkenden belli etmiş kendini. Hakkında hayırlısı olsun sağlıklı olsun inan cinsiyetin hiç önemi yok. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Canim ben gecen ayda yaptim t cizgisi benim cok koyu olmuyir ikisi esit duruyir bazi kisilerde boyle olabiliyormus arastirmistim sadece bu ay uc gun kirmizi oldu siliklesmedi. Hayirlisi bu ay yine deneyecegimCanım senin testler yeterli koyuluga gelmemiş. Biraz kendini tanı öyle deneme yap buraya at testlerini bakalım
Cnm ben 48 kiloyla hamile kaldım iki çocuk doğurdum şimdi 49 kiloyumAynenn oyle canim ben 49 kiloyla hamile kaldim zayif bi insanim bebek olunca hemen kendini belli etti çıktı yapı meselesi birazYok canim zsten dedigin gibi erkek kiz fark etmez hem benim ilk gebelik daha ikinci cocugun olsaydi belki gönlümden bi sey gecerdi ama simdi oyle bi sey yok sadece bebek göstermedikce merak sardi bizi yoksa tabiiki sağlıklı hayirli olsun o yeter ❤
Ayy neye borclusun bunuCnm ben 48 kiloyla hamile kaldım iki çocuk doğurdum şimdi 49 kiloyum
AnnemeAyy neye borclusun bunu
Bizde herkes öyle ablamın 3 çocuğu var benden zayıfAyy neye borclusun bunu
Benim bi kızım var canım şimdi de hamileyim ikinciyen o da erkek nasipse bi de oğlum olacak inşaAllahhahahaha canim artik beklicez kontrolü cogunluk kiz dedi bakalim senin kac cocuk var canim cinsiyetleri ne
Süpermiş yaaBizde herkes öyle ablamın 3 çocuğu var benden zayıf
KıyamamSüpermiş yaabiz de de tam tersi
Beni gören o çocuklar senden mi çıktı emin misin diyorSüpermiş yaabiz de de tam tersi
aaa canimm sen ciddi misinn nerdeyse dogurunca öğrendin yanii ay benimkide mi oyle olcak dersinn meraktan çatlarım bennSizin ne sorununuz var
Amin canim. Benimde bir kizim var sagolsun dokuz aya kadar hic gostermediibende kiyafet her renk aldim. Su an sekiz bucuk yasinda ❤❤❤
oh canim ne guzel 1 kiz 1 oglan ikisini de tatmissin bana da oyle nasip olur inşallah saglikla kucagimiza alalim inşallahBenim bi kızım var canım şimdi de hamileyim ikinciyen o da erkek nasipse bi de oğlum olacak inşaAllah
Evet canim tek cocuk artik bir kardesi olsun istedik. Benimde gonlumden gercen erkek tabi hayirlisi allah bilir saglikli olsunda deniyoruz insallah tuttururuz. Sende insallah alirsin kucagina bebisinii zaman su gibi akip gidiyor ne zaman buyudu anlamiyorsun bilee sende yasarsin insallahhaaa canimm sen ciddi misinn nerdeyse dogurunca öğrendin yanii ay benimkide mi oyle olcak dersinn meraktan çatlarım bennayy masallah ya kocaman olmus benim cocugumda olup o yaslara gelicek mi her sey saka gibi geliyor tek cocuk mu canim baska var mi
Aynen canim cidden kardes gibisi olmuyo ileride destek olurlar birbirlerine ama ayni cinsiyet olunca daha da iyi oluyo yani ikincin oglan degil kiz olsa daha da guzel olur kizin icin tabii canim bunlar isin heyecanli kismi kiz erkek farketmez saglikli olsunlarda bakalim benim ilk bebegim ne olucakEvet canim tek cocuk artik bir kardesi olsun istedik. Benimde gonlumden gercen erkek tabi hayirlisi allah bilir saglikli olsunda deniyoruz insallah tuttururuz. Sende insallah alirsin kucagina bebisinii zaman su gibi akip gidiyor ne zaman buyudu anlamiyorsun bilee sende yasarsin insallahh❤❤
Öyle bi yaşarsın ki allahım bu zmn nasıl geçti diyeceksin. Ben ilk kızıma hamileyken daha ilk ya karnında bebek olduğuna bile inanmıyorsun annelik duygusu yoktu bile. Yeğenlerime bakıyordum ya acaba benim karnımdaki de bunlar gibi gülüp oynayacak mı. Acaba ağzı kulağı gözü varmı benle konuşacak mı acaba. Acaba karnımdaki bir insan mı diyordumAynen canim cidden kardes gibisi olmuyo ileride destek olurlar birbirlerine ama ayni cinsiyet olunca daha da iyi oluyo yani ikincin oglan degil kiz olsa daha da guzel olur kizin icin tabii canim bunlar isin heyecanli kismi kiz erkek farketmez saglikli olsunlarda bakalim benim ilk bebegim ne olucakamin canim insallah yasarim bende
Benim kizda erkek istiyor kiz kardes olursa onu daha cok severmisiz kiskanirmisÖyle bi yaşarsın ki allahım bu zmn nasıl geçti diyeceksin. Ben ilk kızıma hamileyken daha ilk ya karnında bebek olduğuna bile inanmıyorsun annelik duygusu yoktu bile. Yeğenlerime bakıyordum ya acaba benim karnımdaki de bunlar gibi gülüp oynayacak mı. Acaba ağzı kulağı gözü varmı benle konuşacak mı acaba. Acaba karnımdaki bir insan mı diyordumbi ultrason fotoğrafında değişikti insana benzemiyordu ablam baktı aa bu ne kız ne var senin karnında maymun mu doğuracan dedi ben artık karnımda bebek olduğuna zor ikna oldum. Çünkü gerçek gibi gelmiyor hiçbirşey. hamilesin ama annelik duygusu olmayınca insan bi tuhaf oluyor ilk kızım doğduktan 3 ay sonra tekrar hamile kaldım. Şimdi biri bir buçuk diğeri iki buçuk yaşında
Daha küçük olmalarına rağmen deli gibi kavga ediyorlar tam konuşamıyorlar ama birbirlerini bal gibi şikayet edebiliyorlar. Yan yanayken düşman ayrıyken birbirleri için ağlıyorlar. Diyeceğim o ki bunlar hangi ara doğdu hangi ara büyüdü. Vallahi sanki geçen ay doğum yaptım gibi
Inşallah canım çok şükr kucağıma alana kadar içim rahat olmuyor neden bilmiyorum inşallah kucağıma alıp sağlıklı olduğunu bilince gerçekten sevinicemoh canim ne guzel 1 kiz 1 oglan ikisini de tatmissin bana da oyle nasip olur inşallah saglikla kucagimiza alalim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?