Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
5 54Kbr54 canım nasılsın hiç uğramıyorsun
Kaç haftalık oldun?
ramazan yoğun geçiyo canım temizliğimi yapayım ağırlaşmadan dedim bitti derken kızım tekrardan pisletiyo sağolsun :) 31 haftalık olduk azcık ödemle kasılmalarım var öyle idare ediyoruz çok şükür. sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik?
telefonum bozuk bayadır bugün gelecek inşallah daha sık girerim artık bayramdan sonra

maşallah zaman ne cabuk geciyor beraber dusuk yaptigimiz ayi dun gibi hatirliyorum suan dogurmak uzeresin saglikla gelsin insalah

MaşaAllah canım zaman gerçekten hızlı geçiyor
Bende 26yı doldurdum ama benimde çok sancım oluyor bildiğim kadarıyla bu kadar erken başlamaması lazımdı biraz canım sıkılıyor ona
Bol bol yaz ya böyle çok boşluk girmesin araya
Doğuran kayboluyor zaten biz bari yazalım

maşallah zaman ne cabuk geciyor beraber dusuk yaptigimiz ayi dun gibi hatirliyorum suan dogurmak uzeresin saglikla gelsin insalah
İnşallah canım Rabbim sanada nasip etsin her güzelliğin başında oluyor bir zorluk inşallah geçicek bu zor günler sanada nasip olacak

Ben gibi bayram temizliği mi yaptın dipten temizliğe girişince başladı benim kasılmalarım şimdi çok şükür daha az var ama kaburga ağrısı mahvediyo

Ben gibi bayram temizliği mi yaptın dipten temizliğe girişince başladı benim kasılmalarım şimdi çok şükür daha az var ama kaburga ağrısı mahvediyo
Olabilir canım temizlik hep var bende malum başak burcu olunca
Bende inşAllah biraz dinleneyim belki iyi gelir dediğin gibi yorulmak etkiliyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…