Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Öyle bi yaşarsın ki allahım bu zmn nasıl geçti diyeceksin. Ben ilk kızıma hamileyken daha ilk ya karnında bebek olduğuna bile inanmıyorsun annelik duygusu yoktu bile. Yeğenlerime bakıyordum ya acaba benim karnımdaki de bunlar gibi gülüp oynayacak mı. Acaba ağzı kulağı gözü varmı benle konuşacak mı acaba. Acaba karnımdaki bir insan mı diyordum bi ultrason fotoğrafında değişikti insana benzemiyordu ablam baktı aa bu ne kız ne var senin karnında maymun mu doğuracan dedi ben artık karnımda bebek olduğuna zor ikna oldum. Çünkü gerçek gibi gelmiyor hiçbirşey. hamilesin ama annelik duygusu olmayınca insan bi tuhaf oluyor ilk kızım doğduktan 3 ay sonra tekrar hamile kaldım. Şimdi biri bir buçuk diğeri iki buçuk yaşında
Daha küçük olmalarına rağmen deli gibi kavga ediyorlar tam konuşamıyorlar ama birbirlerini bal gibi şikayet edebiliyorlar. Yan yanayken düşman ayrıyken birbirleri için ağlıyorlar. Diyeceğim o ki bunlar hangi ara doğdu hangi ara büyüdü. Vallahi sanki geçen ay doğum yaptım gibi
[/QUOTE]
canimm tam icimdekileri yazmissin bende nasil yani icimde insan mi var diyorum inanmasi zor geliyo ama kucagina alinca hiç oyle olmuyormus bi de dedigin gibi ilk bebis ya daha zamanla ogrenicem bakalım ayy canimm seninn 2 kiz var simdi 3.mi hamilesin ben karistirdim su an cok fenaa 8 yasinda degil miydi canimm tek cocuk demistin sanki ay baskasi mi yazmisti onu corba olduu

Inşallah canım çok şükr kucağıma alana kadar içim rahat olmuyor neden bilmiyorum inşallah kucağıma alıp sağlıklı olduğunu bilince gerçekten sevinicem❤
Aynen oyle oluyo insam canim kucagimiza saglikla alalim inşallah aramiz az belki ayni gun bile doğurabiliriz

[QUOTE="Azramm2017,
[/QUOTE]
Öyle bi yaşarsın ki allahım bu zmn nasıl geçti diyeceksin. Ben ilk kızıma hamileyken daha ilk ya karnında bebek olduğuna bile inanmıyorsun annelik duygusu yoktu bile. Yeğenlerime bakıyordum ya acaba benim karnımdaki de bunlar gibi gülüp oynayacak mı. Acaba ağzı kulağı gözü varmı benle konuşacak mı acaba. Acaba karnımdaki bir insan mı diyordum bi ultrason fotoğrafında değişikti insana benzemiyordu ablam baktı aa bu ne kız ne var senin karnında maymun mu doğuracan dedi ben artık karnımda bebek olduğuna zor ikna oldum. Çünkü gerçek gibi gelmiyor hiçbirşey. hamilesin ama annelik duygusu olmayınca insan bi tuhaf oluyor ilk kızım doğduktan 3 ay sonra tekrar hamile kaldım. Şimdi biri bir buçuk diğeri iki buçuk yaşında
Daha küçük olmalarına rağmen deli gibi kavga ediyorlar tam konuşamıyorlar ama birbirlerini bal gibi şikayet edebiliyorlar. Yan yanayken düşman ayrıyken birbirleri için ağlıyorlar. Diyeceğim o ki bunlar hangi ara doğdu hangi ara büyüdü. Vallahi sanki geçen ay doğum yaptım gibi
[/QUOTE]
Vallahi sen adamı dogurmaya özendiriyorsun kız daha bunu dogurmadan bidaha Dogurasım geldi

Benim kizda erkek istiyor kiz kardes olursa onu daha cok severmisiz kiskanirmis senin bebislerede masallah canim allah sana bagislasin bizde kizi tattirdi rabbim erkegide tattirsin rabbim kizda hazir bizden yanayken hayirlissii saglikli olsunda takdir allahin
[/QUOTE]
cidden senin kiz isini biliyo canim evde tek prenses o olsun istiyo akilli bidik

Arkadaşlar tahmini olan var mı 12 haftalik

Eklentiler

• IMG-20190530-WA0006.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 72
Sizin ne sorununuz var

Amin canim. Benimde bir kizim var sagolsun dokuz aya kadar hic gostermedii bende kiyafet her renk aldim. Su an sekiz bucuk yasinda ❤❤❤
[/QUOTE]
yazmaya kelimeler yetmezki usandim artik yazip anlatmaktan

[/QUOTE]
Allah yardimcin olsun canim. ❤❤❤

cidden senin kiz isini biliyo canim evde tek prenses o olsun istiyo akilli bidik
[/QUOTE]
Aynenn

canimm tam icimdekileri yazmissin bende nasil yani icimde insan mi var diyorum inanmasi zor geliyo ama kucagina alinca hiç oyle olmuyormus bi de dedigin gibi ilk bebis ya daha zamanla ogrenicem bakalım ayy canimm seninn 2 kiz var simdi 3.mi hamilesin ben karistirdim su an cok fenaa 8 yasinda degil miydi canimm tek cocuk demistin sanki ay baskasi mi yazmisti onu corba olduu
[/QUOTE]
Yok onu sanırım Frezya00 yazmıştı. Benin iki kız var hamileliği gelecek sene düşünüyorum kısmet inş herşeyi hayırlısı

[QUOTE="zeynoc17, post: 60095480, member: 847028
[/QUOTE]
Vallahi sen adamı dogurmaya özendiriyorsun kız daha bunu dogurmadan bidaha Dogurasım geldi
[/QUOTE]

Ahahaha gerçekten mi. Kız valla üsütüste zor Bee ama bi yandan da çok güzel berbaer büyüyorlar işte

[QUOTE="Azramm2017,
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Kızçeler belki yine ceza yiyebilirim 1 hafta olmayabilirim şimdiden hakkınızı helal edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…