Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar.iki gündür giremedim siteye sanırım kızımdan banada bulaştı hastalık çok hastayım.boğaz ağrısı öksürük ateş halsizlik. ne güzel burda sizinle hazrlık moduna girmiştim

Tüh geçmiş olsun önce kendini iyilestir tabiki önemli.. banada seminer çıktı kimseye de satamadim sanırım ocak sonu benimki 20 sinden sonraya kaldı işte biz plan yapıyoruz sadece herşey nasip

Canım 4 gündur içiyorum. pazar bırakacağım. adetim 3 ocak falan. yumurtlama falan desek 16 17 ocak oluyor. etkiler mi sence

ben folidoce içiyorum sadece canım. keçiboynuzu çinko ve selenyum eşim içiyor. bırakayım mi yani folik asiti

Selamm kızlarr

Bugunlerde cok gereksiz bi duygusallik var uzerimde hemen herseye gozlerim doluyove kendiligimden aglamaya basliyorum kafayi yicem psikolojik olarak cok kotu oldum gene adetimde gecti 2 gun once test yaptim negatif bugun yaptim yine negatifff e benn niye adet olmuyorummm yada niye bu kadar gec geliyor onuda bilmiyorum kizlar cok bunaldim artik cookkkkk

İnşallah burtanede kızın olur canım

Bacım ben mi yanlış görüyorum yoksa orada silik ikici bi çizgi mi var

Aynen ilk attığında sanki ust kisimda bi koyuluk var gibi duruyordu ama çizgi tam degildi gibi ama bunda net belli o yarim çizgicik yok insllah adet olursun cok uzmadan aslimani yaptırırsin canm
Evet şimdi yok Diğerinde var gibi gördüm biran.Rabbim en yakin zamanda nasipetsin inşallah

Allah tez vakitte seni hiç ugrastirmadan inşallah gönlüne göre bi bebek nasip etsin. aslında ne kadar düşünmüyoruz desekte kafaya çok takıyoruz. stres en büyük düşman insanın hem fiziksel hem ruhsal sağlığına. vardır onun da bi zamanı inşallah. Rabbim gonlune gore versin dualarım seninle bu güzel gün hürmetine yuzunu güldürsün inşallah canim

Kizlar hepinize yorumuz icin twsekkurler ben her gub ya kirmizi et haslama ve pirinic yiyiyoruz bazen pirinc tavuk bu kadar bi aydir menum bu buna ek hic bisey yaptigim yok esim baska bise kullanmiyo simdi bana yarfim edin bildiklerinizibyaptiklarini paylasin canlarrr bnm deneme subata kayiyiyor esim icon ne almaliyim ne yemeli hic bilmiyorumn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…