- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #76.001
Tüh geçmiş olsun önce kendini iyilestir tabiki önemli.. banada seminer çıktı kimseye de satamadimGünaydın hayırlı cumalar arkadaşlar.iki gündür giremedim siteye sanırım kızımdan banada bulaştı hastalık çok hastayım.boğaz ağrısı öksürük ateş halsizlik.ne güzel burda sizinle hazrlık moduna girmiştim
Bende öyle düşünüyorumRiske atma derim ama
ben folidoce içiyorum sadece canım. keçiboynuzu çinko ve selenyum eşim içiyor. bırakayım mi yani folik asitiCnm folik asiti deneme yapacağın zaman ovulasyondan önce bırak..birde eğer keçiboynuzu özünü sizde iciyorsaniz vitamini olan karışım seklindeyse siz içmeyin deneme olacak ay bırakın.. ben colagen içiyordum vitaminli tablet olanlardan bıraktım bi aydır onda da var folikasit. Yoksa kullanımı tabiki iyi folikasitin gebelik için destek o.
İnşallah burtanede kızın olur canımKizlar benimde 3 oglum var Allaha emanet söylemek istedigim 3 ünede hatirladigim adet sonrasi 3.kazaama iyikide olmus daha önce yumurtlama takibi yapmadim hic iki aydir yapiyorum anladim yumurtlamam cok erken oluyo 7 gün sürüyor adetten 3 gun sonra falan yumurtluyorum benimde kiz bebek olasiligi zor gibi nasil olucak bilmiyorum sastim birde ph seviyesini ölctüm esimin baya alkalik oda etkiliyor sanirim bilgilendirmek istedim sizi canlar
Amazon Türkiye'ye baksanaNerden aldin cnm nereye sorsam yok mus
Bacım ben mi yanlış görüyorum yoksa orada silik ikici bi çizgi mi varSelamm kızlarr
Bugunlerde cok gereksiz bi duygusallik var uzerimde hemen herseye gozlerim doluyove kendiligimden aglamaya basliyorum kafayi yicem psikolojik olarak cok kotu oldum gene adetimde gecti 2 gun once test yaptim negatif bugun yaptim yine negatifff e benn niye adet olmuyorummm yada niye bu kadar gec geliyor onuda bilmiyorum kizlar cok bunaldim artik cookkkkk Eki Görüntüle 2569705
Çizgi yok ya ilk bende oyle sandim ama yokkkBacım ben mi yanlış görüyorum yoksa orada silik ikici bi çizgi mi var
Bilmiyorum canim ama yine baktım var gibi..hadi inşallah sürpriz yapsın bebişin sanaÇizgi yok ya ilk bende oyle sandim ama yokkk
Aynen ilk attığında sanki ust kisimda bi koyuluk var gibi duruyordu ama çizgi tam degildi gibi ama bunda net belli o yarim çizgicik yok insllah adet olursun cok uzmadan aslimani yaptırırsin canm
Evet şimdi yok Diğerinde var gibi gördüm biran.Rabbim en yakin zamanda nasipetsin inşallahAynen ilk attığında sanki ust kisimda bi koyuluk var gibi duruyordu ama çizgi tam degildi gibi ama bunda net belli o yarim çizgicik yok insllah adet olursun cok uzmadan aslimani yaptırırsin canm
Insallah canimAynen ilk attığında sanki ust kisimda bi koyuluk var gibi duruyordu ama çizgi tam degildi gibi ama bunda net belli o yarim çizgicik yok insllah adet olursun cok uzmadan aslimani yaptırırsin canm
Amin allah razi olsunEvet şimdi yok Diğerinde var gibi gördüm biran.Rabbim en yakin zamanda nasipetsin inşallah
Bence erkekInşallah canım
Allah tez vakitte seni hiç ugrastirmadan inşallah gönlüne göre bi bebek nasip etsin. aslında ne kadar düşünmüyoruz desekte kafaya çok takıyoruz. stres en büyük düşman insanın hem fiziksel hem ruhsal sağlığına. vardır onun da bi zamanı inşallah. Rabbim gonlune gore versin dualarım seninle bu güzel gün hürmetine yuzunu güldürsün inşallah canimSelamm kızlarr
Bugunlerde cok gereksiz bi duygusallik var uzerimde hemen herseye gozlerim doluyove kendiligimden aglamaya basliyorum kafayi yicem psikolojik olarak cok kotu oldum gene adetimde gecti 2 gun once test yaptim negatif bugun yaptim yine negatifff e benn niye adet olmuyorummm yada niye bu kadar gec geliyor onuda bilmiyorum kizlar cok bunaldim artik cookkkkk Eki Görüntüle 2569705
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?