Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
ben folidoce içiyorum sadece canım. keçiboynuzu çinko ve selenyum eşim içiyor. bırakayım mi yani folik asiti
Zaten düzenli kullanmissin cnm deneme yapacağın 15 günlük gibi süreçte bırak sadece sonuçta gebelik oluşacaksa inşallah zaten yine baslicaksin folik asite..digeri için de ben sen kullaniyorsan dedim esin için tabi ne güzel..

Işte böyle düşündüğün için olmuyor cnm rahat bırak ol güzelce adetini..birak düşünme geldi mi bakayım aman oldum ha olcam deme..ugras bul başka şeyler düşün..yoksa olmuyor inan bana..tamamen psikolojik

Cnm inşallah gönlünüzce olur eşinin de seninde..burada yazdıklarımızı geriye dönük okuyabilirsin beslenme konusunda çok şey paylaştık..senin için yol gösterici olur..esin içinde bol et yicekbildiğin et soda içecek limonlu tuzlu ..alkali su tüketin birlikte muz kayisi kurusu çiğ badem avakado ananas tüketin oda yesin.avakado özellikle.. bal yesin seviyorsa keci boynuzu tuketsin..

tamamdir canisi oyle yaparım sagolasin

Kızlar merhaba nasılsınız, ben birkaç haftadır kafama koydum gerçekten bu Y nin X den hızlı olup olmadığını araştırdım. Gerçekten bilimsel olarak böyle birsey var mı diye merak ettim. İngilizce makalelerden de baktım. Ama sonuç karşısında epey moralim bozuldu.
Çünkü ben de o şekilde deneme yapmayı düşünüyordum. Ama okudukça umutlarım resmen suya düştü...Sadece 1960larda shettles denen kişinin ortaya attığı bir iddaymış bu hız olayı ama böyle bir şey olmadığı sonradan ispatlanmış, yeni yapılan güncel çalışmalarda hep X ve Y nin hızında belirgin bir farklılığın olmadığı yazıyor.
Valla biri bana moral versin bu iş de suya düştüyse napacağız biz..

Eşinizin nesi alkali anlayamadım? Eğer meni diyorsanız meni zaten alkali olur asidik olsa spermlerin çoğu ölür ve kadının üreme sistemine zarar verir önemli olan kadınının pH sının 7.5 üzeri olması.. asidik oranı arttığındzaten kadın bunu hissedersiniz akıntı rengimiz sarıya döner ben kötü koku yaymaya başlar..

bunu hiç iyi demedin

acaba şey mi , erkeğin vücudu asidik olursa y spermler yoktur yada cok azdır tarzı bi durum olabilir mi ki

bunu hiç iyi demedin

Evet canım zamanlama olayını tamamen boşa çıkarıyor bu olay. İsterseniz siz de araştırın yeni bir şeyler bulursanız paylaşalım burada. Yani Türkçe olarak aradığımda zaten bilimsel birşey çıkmıyor, genelde gazetelerin haber sayfalarının yazdığı bilimsel bir kaynak gösterilmeden yazan hep aynı şeyler var. ama ingilizce olarak bakınca laboratuar ortamında yapılan çalışmaların sonucu makaleler vs. var hep ve böyle diyor.
Sonuc olarak bu zamanlama işinde tamamen %50%50 şansa geliyor olay. Tamamen piyango yani.
Eskiden negüzel tutunacak bir dalımız vardı, en azından bişeyler deniyorduk ama bu bilgiyi öğrendiğimden beri açıkcası bana herşey boş geliyor moralim sıfırlandı valla..

o zaman ortamın alkali yada asidik olması büyük oranda etkiler diye düşünüyorum. madem hızla aynıysa, ciddi anlamda alkali olmak lazım, Allahım daha çok karbonat daha çok soda

okuduktan sonra bende epey baktım evet yazılanlar o yonde ama deneyip yani bu yöntemi deneyip doğru sonuç alanları da okudum cok fazla..dogruluk payı bilimsel gerçeklik anlamında vardır ancak pratik de olumlu sonuç vermiş binlerce deneyim var.. sadece yöntem değil elbette beslenme şekli genetik yaşam şekli herşey ortalama bir sonuç veriyor bu işte bence..

Bozma bence yani moralini..elbette Her şey kısmet ama bir yolu varsa izlenmeli ..ve bir yolu var..izleyen ve ulaşan da çok.. kızı erkeği farketmez evlat gelecek sonuçta inşallah hepimize ama bir yolu varsa oradan da göz göre göre geçmek manasiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…