- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #79.561
Canım ben internetten çıktısını aldım strec sardım temiz bezin içine koyup diktim, 2 aydır üstümde taşıyorum, içinde bi sürü dua var meryem süresinden ayetler falanKızlar birde yusuf suresini yazıp tasimak erkek bebek olmasi icinmis o kadar sayfayı nasil yazayim diye düşünüyom
canim benim Yasin , meryem süresi, inşirah okuyup dua ettim, bi de hacet namazı kıldım, Allah gönlüne göre versinAynen yaa bu ay bu grup her şey bize uğurlu gelsin insallahhh...
Şuan okunma sırası bende kızlar hepinizden birer yasin ya da dua süreleri bekliyorum
Asbei L Laladunya @Matthillda
Allah senden razı olsun. Seninde dileklerin kabul olur inşallah cnaim benim. Bu ay ikimiz birden kavuşuruz inşallah bebisleree..canim benim Yasin , meryem süresi, inşirah okuyup dua ettim, bi de hacet namazı kıldım, Allah gönlüne göre versin
aminnn canım benim insallahAllah senden razı olsun. Seninde dileklerin kabul olur inşallah cnaim benim. Bu ay ikimiz birden kavuşuruz inşallah bebisleree..
İnşallah öyle olmuştur cnm benimDr catlamamis dedikten hemen sonra ictiysen yumurtan sonerr canim ilacin amaci zaten buu yumurtaya yuksek hormon verip catlamasini engellemek insallah etkisini gostermis ve catlamasini engellemisdir artik stres yapma ve adet olacagini dusunnn❤❤❤
Gerçektenmi kız onu kullanmayı dusunmuyordumAsbei canım ph damlası al da onu kullan istersen Her suyuna 2 yada 3 damla kadin dogumcu bile böyle erkek bebek sahibi olmuş
Benimde oğlumda açık renktiGerçekten de açık renk benim canim ama gerçek mi tesadüf mü bilmiyorum
gel kuzuşum gel yanı başıma gel ŞUBAT güzeldir demişlerde elele tutuşup gidelim ŞUBATaCnm evet silindi ama acana erkekler yaşıyor muydu oda var çok geç çatladı. Bide hap ne kadar erkenden alınırsa o kadar iyi etki edermiş. Boşver kısmette yokmuş ocak demekki
Ay He kız nedense şubat faha yakın geliyor banagel kuzuşum gel yanı başıma gel ŞUBAT güzeldir demişlerde elele tutuşup gidelim ŞUBATa
Bende geliyorum beraber tutusalım el elegel kuzuşum gel yanı başıma gel ŞUBAT güzeldir demişlerde elele tutuşup gidelim ŞUBATa
KıZlar bu arada yaşlarınızı merak ettım subatta 27 olcam benBende geliyorum beraber tutusalım el ele
başka neler var canım yazabilir misin hepsini rica etsemCanım ben internetten çıktısını aldım strec sardım temiz bezin içine koyup diktim, 2 aydır üstümde taşıyorum, içinde bi sürü dua var meryem süresinden ayetler falan
gellll ne güzel halay çeke çeke giderizBende geliyorum beraber tutusalım el ele
ben 31 yaşındayımKıZlar bu arada yaşlarınızı merak ettım subatta 27 olcam ben
Yazarım tabi ki cnmbaşka neler var canım yazabilir misin hepsini rica etsem
yusuf suresi tamamıbaşka neler var canım yazabilir misin hepsini rica etsem
Bnde 22 nasılsınız kızlar bağımlısı oldum buranın sizleri merak ediyorum sürekli tel elimdeKıZlar bu arada yaşlarınızı merak ettım subatta 27 olcam ben
Allah razı olsuncanım teşekkürler sen deneme yaptın öyle mi yaniyusuf suresi tamamı
ayetel kürsi
meryem suresi 1 den 10 a kadar olan ayetler
muminun süresi 5.ayet
Araf suresı 120.121.122 ayetler
sura süresi 49.50.ayetler
Ali imran suresi 38. ve 40 ayetler
Nisa suresi 1.ayet
Enbiya suresi 30.ayet
yusuf süresinin hepsinin çıktısını aldım, bu ayetleri kendim yazdım, bir de "rabbi hebli mines Salihin " yazdim, üzerimde taşıyorum, yusuf suresi hariç diğer ayetleri tekrar başka bi kağıda koyup zemzem içine koydum, deneme oncesi onu ictik
ay evett cumartesi burda değil miydin sen, deneme günümdüAllah razı olsuncanım teşekkürler sen deneme yaptın öyle mi yani
wc ye girerken sorun olmaz demi içimizde dursa oluryusuf suresi tamamı
ayetel kürsi
meryem suresi 1 den 10 a kadar olan ayetler
muminun süresi 5.ayet
Araf suresı 120.121.122 ayetler
sura süresi 49.50.ayetler
Ali imran suresi 38. ve 40 ayetler
Nisa suresi 1.ayet
Enbiya suresi 30.ayet
yusuf süresinin hepsinin çıktısını aldım, bu ayetleri kendim yazdım, bir de "rabbi hebli mines Salihin " yazdim, üzerimde taşıyorum, yusuf suresi hariç diğer ayetleri tekrar başka bi kağıda koyup zemzem içine koydum, deneme oncesi onu ictik
ben iyiyim canım sen nasilsinnnBnde 22 nasılsınız kızlar bağımlısı oldum buranın sizleri merak ediyorum sürekli tel elimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?