Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar birde yusuf suresini yazıp tasimak erkek bebek olmasi icinmis o kadar sayfayı nasil yazayim diye düşünüyom
Canım ben internetten çıktısını aldım strec sardım temiz bezin içine koyup diktim, 2 aydır üstümde taşıyorum, içinde bi sürü dua var meryem süresinden ayetler falan

Aynen yaa bu ay bu grup her şey bize uğurlu gelsin insallahhh...
Şuan okunma sırası bende kızlar hepinizden birer yasin ya da dua süreleri bekliyorum
Asbei L Laladunya @Matthillda
canim benim Yasin , meryem süresi, inşirah okuyup dua ettim, bi de hacet namazı kıldım, Allah gönlüne göre versin

canim benim Yasin , meryem süresi, inşirah okuyup dua ettim, bi de hacet namazı kıldım, Allah gönlüne göre versin
Allah senden razı olsun. Seninde dileklerin kabul olur inşallah cnaim benim. Bu ay ikimiz birden kavuşuruz inşallah bebisleree..

İnşallah öyle olmuştur cnm benim

Cnm evet silindi ama acana erkekler yaşıyor muydu oda var çok geç çatladı. Bide hap ne kadar erkenden alınırsa o kadar iyi etki edermiş. Boşver kısmette yokmuş ocak demekki
gel kuzuşum gel yanı başıma gel ŞUBAT güzeldir demişlerde elele tutuşup gidelim ŞUBATa

Canım ben internetten çıktısını aldım strec sardım temiz bezin içine koyup diktim, 2 aydır üstümde taşıyorum, içinde bi sürü dua var meryem süresinden ayetler falan
başka neler var canım yazabilir misin hepsini rica etsem

başka neler var canım yazabilir misin hepsini rica etsem
yusuf suresi tamamı
ayetel kürsi
meryem suresi 1 den 10 a kadar olan ayetler
muminun süresi 5.ayet
Araf suresı 120.121.122 ayetler
sura süresi 49.50.ayetler
Ali imran suresi 38. ve 40 ayetler
Nisa suresi 1.ayet
Enbiya suresi 30.ayet

yusuf süresinin hepsinin çıktısını aldım, bu ayetleri kendim yazdım, bir de "rabbi hebli mines Salihin " yazdim, üzerimde taşıyorum, yusuf suresi hariç diğer ayetleri tekrar başka bi kağıda koyup zemzem içine koydum, deneme oncesi onu ictik

Allah razı olsuncanım teşekkürler sen deneme yaptın öyle mi yani

wc ye girerken sorun olmaz demi içimizde dursa olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…