- 24 Ağustos 2015
- 1.975
- 3.866
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #79.581
ben giremiyom çok ya gün içinde giriyorum sadece akşamları benim evde tel çekmiyoray evett cumartesi burda değil miydin sen, deneme günümdü
yok canım onu da sordum sorun olmazmış, hem strec le hem bezle sar sıkıcawc ye girerken sorun olmaz demi içimizde dursa olur
Anladım canım, yaptık bakalım deneme sonumuz hayrolsunben giremiyom çok ya gün içinde giriyorum sadece akşamları benim evde tel çekmiyor
RABBİM hayırlısıyla gönlündekini versin inşallah cümlemize gönlündekini versin yüce mevlamAnladım canım, yaptık bakalım deneme sonumuz hayrolsun
Amin amin aminnn canım insallahRABBİM hayırlısıyla gönlündekini versin inşallah cümlemize gönlündekini versin yüce mevlam
Bnde iyiyim canım çocuk ev uğraşıyorum bnde çıktısını alayımda birde senin yazdıklarinıda yazayım başlıyayım şimdidenben iyiyim canım sen nasilsinnn
aynen canım Allah gönlümüzü dileğimizı biliyor , nasip eder insaallahBnde iyiyim canım çocuk ev uğraşıyorum bnde çıktısını alayımda birde senin yazdıklarinıda yazayım başlıyayım şimdiden
3 olduk galibaBende geliyorum beraber tutusalım el ele
Bende 22Bnde 22 nasılsınız kızlar bağımlısı oldum buranın sizleri merak ediyorum sürekli tel elimde
Kızlar e ne var ne yok nasıl gidiyor
Şubatta deneyecem olanlar kimler
Hamilece
mimiraculum
Asbei
Varmı arttıraannnnn
O niee kız senşngi güzel oldu hiç şikayet etmeKeşke bende şubatta yapaydim
Fatma side var canım işi yapan tanıdıklarınız varsa sorun biO niee kız senşngi güzel oldu hiç şikayet etme
Yalnız kızlar eczaneden yeni çıktım. Ph yok dedi. Başka eczanelere sorun bazılarında var dedi.
InsAllah canim Rabbim gonlundekini omrune hayirli kilsin.3 cicek annesi M Matthillda Asbei L Laladunya
Kızlar hepinize teşekkür ederim iyiki varsınız. Sayenizde duam üstüne dua oldu inşallah Allah sizin duanızı bana vesile kilarda bu ay hamile olduğumu öğrenirim.
Öyle mi tamam cnm bi bakayım etrafıma saolFatma side var canım işi yapan tanıdıklarınız varsa sorun bi
Cnm sizin sevinciniz benşm sevincim. Elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım3 cicek annesi M Matthillda Asbei L Laladunya
Kızlar hepinize teşekkür ederim iyiki varsınız. Sayenizde duam üstüne dua oldu inşallah Allah sizin duanızı bana vesile kilarda bu ay hamile olduğumu öğrenirim.
Inşallah cnm olacak ins.guzel haberlerle dolacak burası3 cicek annesi M Matthillda Asbei L Laladunya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?