- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #79.821
baktım canım ona göre yaptım ben bu ay zaten kızlarımda da tutuyor bi umut dedim, erkek gosteriyor tüm sayfalardacanım sen çin takvimine de baktın mı
Ben bilmislik taslamadim. Bildigimi soyledim barnyyde silikken denemisti bunu belirtmek sucmuu senden izinmi almam gerekiyordu ?Hamilece ye ben bu sekilde deneyenlerin son zamanlarda kızı oldu diyorum sen ona atlayıp canım böyle deneyip oglu olanda var nasip oldu mu piki siliği önemli değil diyorsun bu ne ola kiben sana neden gıcık kapayım sen kaptın ki helallik isteyene askere gidiyor geldin burda caktırmadan kıskırtma yapıyorsun. Ha sunu da merak ediyorum profesörlük taslamaazmışsın ya azra nın testin tekrar pik olacagı belliydi yazmıssın onu nerden bildin doktoru bile şaşırmıştı cunku catlamadıgına
Azranın testi diyorum sonradan pik yapacagı belliydi demişsin onu nerden bildin?Ben bilmislik taslamadim. Bildigimi soyledim barnyyde silikken denemisti bunu belirtmek sucmuu senden izinmi almam gerekiyordu ?
Sonradan pik yapabilirdi demisim sen neyapmaya calisiyorsun hala anlamis degilim kendinimi hakli cikarmaya calisiyorsun ben biliyorum su saate pik yapar su saate catlar demek ne kadar dogru ?Azranın testi diyorum sonradan pik yapacagı belliydi demişsin onu nerden bildin?
Ben biliyorum bu saatte pik yapar bu saatte catlar hangi mesajım da var Allah aşkınaSonradan pik yapabilirdi demisim sen neyapmaya calisiyorsun hala anlamis degilim kendinimi hakli cikarmaya calisiyorsun ben biliyorum su saate pik yapar su saate catlar demek ne kadar dogru ?
Bencede sayfafa kirlilik yapmaya gerek yok uzatmayada gerek yok anlasamadimiz bastan belliydi zaten oyuzden sizle muhattap olmayi kestimBen biliyorum bu saatte pik yapar bu saatte catlar hangi mesajım da var Allah aşkınaevet kendimi haklı cıkarmaya calısıyorum burdan para alıyorum ben çünkü imajımı zedeliyorsun sen neyse ilaydoliciğim olmadı seninle anlasamayacagız ama sen benm ne demek istedigimi gayet güzel anladın bence önceyi bilmeyenler anlamaz onlardan sayfa kirliliği adına özür diliyorum bundan sonra yazısmaya devam edeceksen özelden yaz daha fazla sayfayı meşgul etmeyelim
TamamBencede sayfafa kirlilik yapmaya gerek yok uzatmayada gerek yok anlasamadimiz bastan belliydi zaten oyuzden sizle muhattap olmayi kestim
limon tuz sık birde salatanın içine kat canım sade yiyemiyorsan sakın çöpe atmaaaValla
Valla cnm geçen eşim aldı dişimin ucuyla tadına baktım kusacaktım çok kötü bi tadı var yağ gibi bişi. Çöpe gitti
evrene olumlu mesajjj pleaseeeÇok şükür isim rast gitti canım, o yüzden ümidim yok işte, genelde rahat olduğum durumlarda sonuca ulaşamam
iyi de isteyen istediğine cevap veriyor yardım etmek istemiş olamaz mı ? ALLAH rızası için yardım etmiş fazla mı geldi ?Sende catladigindan bukadar emin olup kadincagizi keşke gondermeseydin. bende msjlari sonradan gordum is isten gecmisti. Ayrica sen bile catladigindan emin olayip dr gidip catladigini ogrenip tekrar deneme yapmis bir kadinsin baskasina kendinden bukadar emin degilken nasill catlamis diyebiliyorsun oda ayri bir ironii ben azrama yaziyorum cvp sen veriyorsun hic hos bir durum degill.. herkes konusmak istedikleriyle muhattap olsun.. lutfen.... burda kimse profosor degill sende dahill prfosor olabilmen icin burda ovulasyon testiyle en az 5 oglan dogurmus olman lazim.
evren beni ters tepiyor canısıevrene olumlu mesajjj pleaseee
Doğru söylüyorsun canım tabiki ama ben yöne bu şekilde denıyecegımSilikken deneyen ve oglu olanda oldu canim barnyy die bir arkadas oda suan erkek bebek bekliyor. Arnas00 vardi oda deneme yapti tekrar testi pik oldu oda erkek bebek bekliyor allah isteyen herkese nasip etsin insallah saglikla kucaklarina alsinlar. Bu işler kismet işi allah istwdikten sonra silik pik farketmiyor❤❤
" benim yazdigim kisilere baskasii cvp vermesinn oyle burasi benim buraya yazamassin diyemessiniz " diyorsun ama sen zeynoya yazma diyorsun bu ne lahana bre arkadaş??Burasi gecmiste baskasinun sayfasiydii ayrica tapusumu vurdu istedigim yere yazarim. Ayrica sende avukatmisin milletin her zeynoya yazdigina cvp veriyorsun kendini ifademi edemiyorda sen cvp veriyorsun ayrica ben bana emek verene saygi gosteririm 5000 inci sayfalardan sonrasina kadar benim oldugum yerleri iyi oku kac kere deneme yapmisim kac kere destek almisimda bana nankor diyorsun senin icinde uzuluyorum acikcasi bukadar yandaslik yapiyorsun ama rabbim erkek bebek verecek zeyno degill allah herkesinnnn kalbinee goree versinn... burdada konusmasi gereken en son kisisin oyuzden rica ediyorum beni kiskirtmaya calismayin herkrss muhattap olduklariyla konussunn derken ben yazmak istedigimide yazarim burasi forum sayfasii benim yazdigim kisilere baskasii cvp vermesinn oyle burasi benim buraya yazamassin diyemessiniz küfür yokk uslubluce varsa sorununuz yazarsiniz konusuruzz her medeni insan gibii
Doğru söylüyorsun canım tabiki ama ben yöne bu şekilde denıyecegım
Canim lafim size degildiki ben yazdigim kisiyle muhattap olmak istedigimi dile getirdim" benim yazdigim kisilere baskasii cvp vermesinn oyle burasi benim buraya yazamassin diyemessiniz " diyorsun ama sen zeynoya yazma diyorsun bu ne lahana bre arkadaş??
canım anlıyorum bana olmadığını bana olamaz zaten ama burası bir forum ve isteyen istediğine yazar istediğiyle muhattap olur, bana yazan kişiye yazma diyemem düşüncesini beğenmiyorsam uygun bir dille dile getiririm. Dertlerinizi özelden yazınız sizleri okumak zorunda değil kimse, burası dedikodu kazanı değil ve lütfen niyeti halis olan birine herkese yardımcı olmaya çalışan dualarıyla destek olan birine de nankörlük yapmayalım. biz zeynodan razıyız ALLAH razı olsun. sizi de tanımam onu da tanımam ama özelde yaşadıklarınızla gelip burda insanlara bakın bunların gerçek yüzleri bu dercesine deşifre edilmesi hoş değil etik değil. Lütfen rica ediyorum hakka girmeyelim moral bozmayalımCanim lafim size degildiki ben yazdigim kisiyle muhattap olmak istedigimi dile getirdim
saygılarCanim lafim size degildiki ben yazdigim kisiyle muhattap olmak istedigimi dile getirdim
Canim konuyu baslatan ozel durumlari acan kim siz razi olabilirsiniz tabikii tabiki herkes herkese yazabilir bunda bir sıkıntii yok zaten bana gicik.olsun diye yazilmis msj cvp hakkimi kullandimcanım anlıyorum bana olmadığını bana olamaz zaten ama burası bir forum ve isteyen istediğine yazar istediğiyle muhattap olur, bana yazan kişiye yazma diyemem düşüncesini beğenmiyorsam uygun bir dille dile getiririm. Dertlerinizi özelden yazınız sizleri okumak zorunda değil kimse, burası dedikodu kazanı değil ve lütfen niyeti halis olan birine herkese yardımcı olmaya çalışan dualarıyla destek olan birine de nankörlük yapmayalım. biz zeynodan razıyız ALLAH razı olsun. sizi de tanımam onu da tanımam ama özelde yaşadıklarınızla gelip burda insanlara bakın bunların gerçek yüzleri bu dercesine deşifre edilmesi hoş değil etik değil. Lütfen rica ediyorum hakka girmeyelim moral bozmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?