Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Uzatmaya gerek yokk ben yazmak istedigim kisiye yazarim yorum yaparim tabiki burdaki deneme yapacak arkadaslara ve caba gosteren herkeseee rabbim selamtle erkek bebek versin insallah aramizdada bir sorun yoktu ama siz bu duruma getirdiniz.. alinganlik yapiyorsunuz

Ben bilmislik taslamadim. Bildigimi soyledim barnyyde silikken denemisti bunu belirtmek sucmuu senden izinmi almam gerekiyordu ?

Azranın testi diyorum sonradan pik yapacagı belliydi demişsin onu nerden bildin?
Sonradan pik yapabilirdi demisim sen neyapmaya calisiyorsun hala anlamis degilim kendinimi hakli cikarmaya calisiyorsun ben biliyorum su saate pik yapar su saate catlar demek ne kadar dogru ?

Sonradan pik yapabilirdi demisim sen neyapmaya calisiyorsun hala anlamis degilim kendinimi hakli cikarmaya calisiyorsun ben biliyorum su saate pik yapar su saate catlar demek ne kadar dogru ?
Ben biliyorum bu saatte pik yapar bu saatte catlar hangi mesajım da var Allah aşkına evet kendimi haklı cıkarmaya calısıyorum burdan para alıyorum ben çünkü imajımı zedeliyorsun sen neyse ilaydoliciğim olmadı seninle anlasamayacagız ama sen benm ne demek istedigimi gayet güzel anladın bence önceyi bilmeyenler anlamaz onlardan sayfa kirliliği adına özür diliyorum bundan sonra yazısmaya devam edeceksen özelden yaz daha fazla sayfayı meşgul etmeyelim

Bencede sayfafa kirlilik yapmaya gerek yok uzatmayada gerek yok anlasamadimiz bastan belliydi zaten oyuzden sizle muhattap olmayi kestim

iyi de isteyen istediğine cevap veriyor yardım etmek istemiş olamaz mı ? ALLAH rızası için yardım etmiş fazla mı geldi ?

evrene olumlu mesajjj pleaseee
evren beni ters tepiyor canısı ya açıkçası hiç bişey hissetmiyorum, hamilelik bile oldu mu bilmiyorum. kendimi umutlandırmak hiç istemiyorum , çünkü depresif bi insanım yikilirim o yüzden inşallah adet zamanım gelene kadar hiç bi belirtiyi hamilelik olarak algilamiycam

Doğru söylüyorsun canım tabiki ama ben yöne bu şekilde denıyecegım

" benim yazdigim kisilere baskasii cvp vermesinn oyle burasi benim buraya yazamassin diyemessiniz " diyorsun ama sen zeynoya yazma diyorsun bu ne lahana bre arkadaş??

" benim yazdigim kisilere baskasii cvp vermesinn oyle burasi benim buraya yazamassin diyemessiniz " diyorsun ama sen zeynoya yazma diyorsun bu ne lahana bre arkadaş??
Canim lafim size degildiki ben yazdigim kisiyle muhattap olmak istedigimi dile getirdim

Canim lafim size degildiki ben yazdigim kisiyle muhattap olmak istedigimi dile getirdim
canım anlıyorum bana olmadığını bana olamaz zaten ama burası bir forum ve isteyen istediğine yazar istediğiyle muhattap olur, bana yazan kişiye yazma diyemem düşüncesini beğenmiyorsam uygun bir dille dile getiririm. Dertlerinizi özelden yazınız sizleri okumak zorunda değil kimse, burası dedikodu kazanı değil ve lütfen niyeti halis olan birine herkese yardımcı olmaya çalışan dualarıyla destek olan birine de nankörlük yapmayalım. biz zeynodan razıyız ALLAH razı olsun. sizi de tanımam onu da tanımam ama özelde yaşadıklarınızla gelip burda insanlara bakın bunların gerçek yüzleri bu dercesine deşifre edilmesi hoş değil etik değil. Lütfen rica ediyorum hakka girmeyelim moral bozmayalım

Canim konuyu baslatan ozel durumlari acan kim siz razi olabilirsiniz tabikii tabiki herkes herkese yazabilir bunda bir sıkıntii yok zaten bana gicik.olsun diye yazilmis msj cvp hakkimi kullandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…