Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kizlar simdi ben tatlisiz duramiyorum cok sekerli cay ve tatli turu gep yerim sizce etki edermi ya sut sut urunleri kesinlkle yemiyorum karbntli limonlu su iciyorum
Az ye yinede canım sen
PH damlası hangisini alıyorsunuz eczanede yokmu? Kız hem karbonat hem klanör müydü hem de pH damlası ölmesek iyi hepsi biarada kullanmak sorun olmaz inş
Hepsini bir arada kullanmayın canım ya midenize böbreklerinize yazıkk

Gecmiş mesajları yeni okuma fırsatım oldu da senin bu mesajın dikkatimi cekti, testte siliklesme göremediysen ve hatta tekrar pik yapma olasiliginin oldugunu düşünüyorsan keske hemen o anda yazsaydın azram da deneme yapmaz ve ilac almak zorunda kalmazdı, düşüncelerimizi iş işten gecince degil de zamanında paylasalımki faydamız dokunsun birbirimize öyle degil mi

Sende catladigindan bukadar emin olup kadincagizi keşke gondermeseydin. bende msjlari sonradan gordum is isten gecmisti. Ayrica sen bile catladigindan emin olayip dr gidip catladigini ogrenip tekrar deneme yapmis bir kadinsin baskasina kendinden bukadar emin degilken nasill catlamis diyebiliyorsun oda ayri bir ironii ben azrama yaziyorum cvp sen veriyorsun hic hos bir durum degill.. herkes konusmak istedikleriyle muhattap olsun.. lutfen.... burda kimse profosor degill sende dahill prfosor olabilmen icin burda ovulasyon testiyle en az 5 oglan dogurmus olman lazim.

Kusura bakma K Khvekokusu20 burda herkese elinden geldigince yardim ediyo. Doktor kontrolunude herkese gidin diyo zaten.
Zamaninda sende zeynonun fikirlerinden yararlandin. Nankorluk senin bu yaptigin. Herkes konusmak istedigiyle muhattap olucaksa ozel mesaj denen bisey var, ne isin var o zaman hâlâ zeynonun sayfasinda.

Burasi gecmiste baskasinun sayfasiydii ayrica tapusumu vurdu istedigim yere yazarim. Ayrica sende avukatmisin milletin her zeynoya yazdigina cvp veriyorsun kendini ifademi edemiyorda sen cvp veriyorsun ayrica ben bana emek verene saygi gosteririm 5000 inci sayfalardan sonrasina kadar benim oldugum yerleri iyi oku kac kere deneme yapmisim kac kere destek almisimda bana nankor diyorsun senin icinde uzuluyorum acikcasi bukadar yandaslik yapiyorsun ama rabbim erkek bebek verecek zeyno degill allah herkesinnnn kalbinee goree versinn... burdada konusmasi gereken en son kisisin oyuzden rica ediyorum beni kiskirtmaya calismayin herkrss muhattap olduklariyla konussunn derken ben yazmak istedigimide yazarim burasi forum sayfasii benim yazdigim kisilere baskasii cvp vermesinn oyle burasi benim buraya yazamassin diyemessiniz küfür yokk uslubluce varsa sorununuz yazarsiniz konusuruzz her medeni insan gibii

Sana sadece nankor diyorum.
Gercekten kisiligini ortaya koydun. Bizim sadece burda yazismadigimizi cok iyi biliryorsun.
Kendini belli ettin. Yazik sana gercekcekten . Sana cevap vermeye bile degmezsin. NANKÖR

Git ote de oyna sinirlerimi ziplatma. Bu konuda konusacak son kisi benmisim,benim icin uzuluyormus. Sen kimsin haddini bil.
Ne kadar kuyruk acin varmis senin

Sana sadece nankor diyorum.
Gercekten kisiligini ortaya koydun. Bizim sadece burda yazismadigimizi cok iyi biliryorsun.
Kendini belli ettin. Yazik sana gercekcekten . Sana cevap vermeye bile degmezsin. NANKÖR
Istedigini digebilirsin sıkintii yokk senin actigin watsap grubundan bahsediyorsan zeynonun olmadigi ve sonrasinda mudahil olupp seninde burasi artik eskisi gibi degil degip cekip gittigin grup orda kusamadiklarini burdami kusmaya calisiyorsun ayrica sonradan mudahil olan zeynomu bana yardimci olduu allahtan kork 8 899eylulgelini gelinide sahit oda ordaydi kac defa yardim istemisim ayipp edepp yaşca sizden buyugum ona bile sayginiz yokk gercekten yazikk

Git ote de oyna sinirlerimi ziplatma. Bu konuda konusacak son kisi benmisim,benim icin uzuluyormus. Sen kimsin haddini bil.
Ne kadar kuyruk acin varmis senin
Terbiyezssinn anca boyler cvp verirsin senin seviyene inmeyecegimm amacin beni banlatmaksa sıkinti yokk ben gayet karakterli biriyim en azindan bos konusmuyorum

Evet eda sahit kac defa sizin testlerinizi ozelden yolladim yorumladi sizin icin.
Yasin buyuk olabilir ama aklin malesef yasinla bir gitmiyo. Kiskacsin cekemedin bizim dostlugumuzu camur atiyorsun.

Terbiyezssinn anca boyler cvp verirsin senin seviyene inmeyecegimm amacin beni banlatmaksa sıkinti yokk ben gayet karakterli biriyim en azindan bos konusmuyorum
Belli karakterin. O kadar belli ki dolmus dolmus bu gunu beklemssin.
Terbiyesiz de sensin.
Bos konusmuyorsun da ne yapiyorsun. Git isine bak.
Kiskanc ve nankorsun

Evet eda sahit kac defa sizin testlerinizi ozelden yolladim yorumladi sizin icin.
Yasin buyuk olabilir ama aklin malesef yasinla bir gitmiyo. Kiskacsin cekemedin bizim dostlugumuzu camur atiyorsun.
Vahh vahh benim testlerimi atmadinn canimm edaninkilerle karistiriyorsun heralde yada hafizanda sorunn yasiyorsun.. aklimda fikrimde gayett iyi durumdaki sizi cozup muhattap olmayi birakmisimm hala beni kiskirtmaya calisiyorsunn gercekten tebriklerrr bir kuyruk acim yokda senin baya olmus heralde herseye cvp vermeye calisan ama bos konusan kadin

Terbiyesiz de sensin.
Kiskanc ve nankorsun
Ben dolupta niyr gelecemkii aylardir yazmak istesem zaten yazardim. Ayrica senin yorumunami yazdim ? Zeynonunkinemi yazdim ?

Git ya bi git Allah askina sabah sabah artik sana cevap verip senin seviyene inmicem.
Sen gibi bir insanla keske hic muhattap olmasaydim.
Karaktersizsin

Terbiyesiz de sensin.
Kiskanc ve nankorsun
Neyinizi kiskanacamm ki pardon? Benim normal bir hayatim ve arkadaslarim zaten var sanal alemde olan ve sanalda kanal sizimi kiskanacam lutfen kendinizi internet ortanina fazla kaptirmayin bu saaten sonrada hic birinizee cvp vermiyorum kotu soz sahibindirr diyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…