Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim konuyu baslatan ozel durumlari acan kim siz razi olabilirsiniz tabikii tabiki herkes herkese yazabilir bunda bir sıkıntii yok zaten bana gicik.olsun diye yazilmis msj cvp hakkimi kullandim
bu şekilde mi cevap hakkınızı kullandınız ? herkese yardım eden arkadaşa nankörmüşçesine diyerek mi? farklı düşünüyoruz demek... canınız sağ olsun

bu şekilde mi cevap hakkınızı kullandınız ? herkese yardım eden arkadaşa nankörmüşçesine diyerek mi? farklı düşünüyoruz demek... canınız sağ olsun
Canimm size iyligi dokunmus veya dokunmamis bilemem ama nankorluk yapmak icin birinin size iylik yapmasi gerekiyor yani karsilikli olmasi gerekiyor oyuzden nankorluk kelimesini asla kabul etmiyorum sizinde caniniz sagolsun

Bende sizden razıyım canım neyse konumuza dönelim tekrar özür diliyorum kirlilik için mesajı sonradan görünce böyle oldu görsem o anda yazardım yine zaten Rabbim emeklerinizi boşa cıkarmasın inşallah hersey bir vesile buraya gelen bunu bilerek geliyor zaten

Canimm size iyligi dokunmus veya dokunmamis bilemem ama nankorluk yapmak icin birinin size iylik yapmasi gerekiyor yani karsilikli olmasi gerekiyor oyuzden nankorluk kelimesini asla kabul etmiyorum sizinde caniniz sagolsun
"kendisinin ihtiyacı olmadığı halde" diğer bir mümin kardeşinin de faydalanması için zamanını bize bilgi vererek harcayan evde daha ek gıdaya geçmemiş yavrusu varken bizler için bir şeyleri kaçırırsam yardımım dokunmaz belki diye sırf bizim için bu siteye girip herkese yardım eden insana ne denir?

Sizee goreee canimm siz kendi fikrinizi beyan ediyorsunuzya ozgurcee bende fikrimi soyluyorum ayrica nankor kelimesini ben degil onlar kullandi ayrica biz konuyu kapatmistikk siz neden irdeliyorsunuz kirlilik yapmiyalim insanlar bizi dinlemesinler degilmi

senin için demiyorum zeyno derdi olan kimse onun için diyorum bu A kişisi ya da B kişisi :)

Zeyno denir
Kesinlikle defalarca soru sordum her seferinde bıkmadan cevap verdi allah razı olsun zeynodan allah evlatlarindan güldürsün

haksızlık karşısında susan haksızlığı yapmış gibidir sözü hayatımın amacı olduğu için yazıyorum

haksızlık karşısında susan haksızlığı yapmış gibidir sözü hayatımın amacı olduğu için yazıyorum
Ozaman gozunuzun gormedigi seye aramizdaki mevzulari bilmedinize gore burda hakli haksizn kim oldugunu bilmeden yorum yazarak gunaha girmemenizi tavsiye ediyorum hic kimse gorundugu gibi degildir oyuzden konuyu kapatalim lutfen biz kinusacaklarimizi konustuk ve bitti..... uzerine konusmaya gerek yok..

biz görünenle değil görünmeyenle ilgilenenlerdeniz canım zira görüntüde herkes iyi. görmeden severiz biz yapımız bu. kapatalım madem. ALLAH kalbinize göre hayırlı evlat versin.

biz görünenle değil görünmeyenle ilgilenenlerdeniz canım zira görüntüde herkes iyi. görmeden severiz biz yapımız bu. kapatalım madem. ALLAH kalbinize göre hayırlı evlat versin.
Zeyno denir
Kesinlikle defalarca soru sordum her seferinde bıkmadan cevap verdi allah razı olsun zeynodan allah evlatlarindan güldürsün
Allah sizlerdende razı olsun canım Rabbim emeklerinizin karsılıgını versin inşallah

Allah sizlerdende razı olsun canım ♥ Rabbim emeklerinizin karsılıgını versin inşallah
Ay vallaha bende zeynonum hakkini odeyemem her ozelden yazdigimda kadin yazin hic usanmadan skilmadan tatli dille bana cvp verdi motive etti dua etti dogruyu gosterdi tipki oz bacisi gibi kim kime yapar bu devirde valla helal olsun hakkini hellal canim bize cok hakkin var bizde 3 cicek anneside oyle yazik oda yardimci oldu burda herkez herkeze yardimci oluyo arkadaslar cunku ortak noktamiz biz bizi bizden baska kimse anlamaz cok uzuldum canim sabahki olaya

Helal olsun canım ne demek ben erkek bebek haberi alınca sizlerden fazla heyecanlanıp seviniyorum hepinize nasip olsun inşallah saglıklı hayırlı bir sekilde sizlerde hakkınızı helal edin konusuyoruz burda okadar

Helal olsun canim ne demek benden yana herkeze helal olsun eger kirdim incittigsem bilmeden affola

Açılın mekanın sahibi geldi .... Lütfen biraz sakin, biraz dolaşın, kış ayındayız sıcak bir ıhlamur bütün sinirinizi alır...
arkadaş banlandı galiba inşallah benim yüzümden olmamıştır şimdi de üzüldüm hay ben bu huyumun

Bişey sormak istiyorum şimdi bu arkadaş niye bantlandi hakaret etmedi ki belki yanlış anladı birşeyi öyle yorum yaptı
Bizde anlattık ama hakaret etmedi kadın
Bu haksızlık değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…