- 24 Ağustos 2015
- 1.975
- 3.866
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #79.841
bu şekilde mi cevap hakkınızı kullandınız ? herkese yardım eden arkadaşa nankörmüşçesine diyerek mi? farklı düşünüyoruz demek... canınız sağ olsunCanim konuyu baslatan ozel durumlari acan kim siz razi olabilirsiniz tabikii tabiki herkes herkese yazabilir bunda bir sıkıntii yok zaten bana gicik.olsun diye yazilmis msj cvp hakkimi kullandim
Canimm size iyligi dokunmus veya dokunmamis bilemem ama nankorluk yapmak icin birinin size iylik yapmasi gerekiyor yani karsilikli olmasi gerekiyor oyuzden nankorluk kelimesini asla kabul etmiyorum sizinde caniniz sagolsunbu şekilde mi cevap hakkınızı kullandınız ? herkese yardım eden arkadaşa nankörmüşçesine diyerek mi? farklı düşünüyoruz demek... canınız sağ olsun
Bende sizden razıyım canım neyse konumuza dönelim tekrar özür diliyorum kirlilik içincanım anlıyorum bana olmadığını bana olamaz zaten ama burası bir forum ve isteyen istediğine yazar istediğiyle muhattap olur, bana yazan kişiye yazma diyemem düşüncesini beğenmiyorsam uygun bir dille dile getiririm. Dertlerinizi özelden yazınız sizleri okumak zorunda değil kimse, burası dedikodu kazanı değil ve lütfen niyeti halis olan birine herkese yardımcı olmaya çalışan dualarıyla destek olan birine de nankörlük yapmayalım. biz zeynodan razıyız ALLAH razı olsun. sizi de tanımam onu da tanımam ama özelde yaşadıklarınızla gelip burda insanlara bakın bunların gerçek yüzleri bu dercesine deşifre edilmesi hoş değil etik değil. Lütfen rica ediyorum hakka girmeyelim moral bozmayalım
"kendisinin ihtiyacı olmadığı halde" diğer bir mümin kardeşinin de faydalanması için zamanını bize bilgi vererek harcayan evde daha ek gıdaya geçmemiş yavrusu varken bizler için bir şeyleri kaçırırsam yardımım dokunmaz belki diye sırf bizim için bu siteye girip herkese yardım eden insana ne denir?Canimm size iyligi dokunmus veya dokunmamis bilemem ama nankorluk yapmak icin birinin size iylik yapmasi gerekiyor yani karsilikli olmasi gerekiyor oyuzden nankorluk kelimesini asla kabul etmiyorum sizinde caniniz sagolsun
Sizee goreee canimm siz kendi fikrinizi beyan ediyorsunuzya ozgurcee bende fikrimi soyluyorum ayrica nankor kelimesini ben degil onlar kullandi ayrica biz konuyu kapatmistikk siz neden irdeliyorsunuz kirlilik yapmiyalim insanlar bizi dinlemesinler degilmi"kendisinin ihtiyacı olmadığı halde" diğer bir mümin kardeşinin de faydalanması için zamanını bize bilgi vererek harcayan evde daha ek gıdaya geçmemiş yavrusu varken bizler için bir şeyleri kaçırırsam yardımım dokunmaz belki diye sırf bizim için bu siteye girip herkese yardım eden insana ne denir?
senin için demiyorum zeyno derdi olan kimse onun için diyorum bu A kişisi ya da B kişisi :)Bende sizden razıyım canım neyse konumuza dönelim tekrar özür diliyorum kirlilik içinmesajı sonradan görünce böyle oldu görsem o anda yazardım yine zaten Rabbim emeklerinizi boşa cıkarmasın inşallah hersey bir vesile buraya gelen bunu bilerek geliyor zaten
Kız vala ben o pH damlasına karbonata fln cesaret edemıyorumPH damlası hangisini alıyorsunuz eczanede yokmu? Kız hem karbonat hem klanör müydü hem de pH damlası ölmesek iyi hepsi biarada kullanmak sorun olmaz inş
Zeyno denir"kendisinin ihtiyacı olmadığı halde" diğer bir mümin kardeşinin de faydalanması için zamanını bize bilgi vererek harcayan evde daha ek gıdaya geçmemiş yavrusu varken bizler için bir şeyleri kaçırırsam yardımım dokunmaz belki diye sırf bizim için bu siteye girip herkese yardım eden insana ne denir?
haksızlık karşısında susan haksızlığı yapmış gibidir sözü hayatımın amacı olduğu için yazıyorumSizee goreee canimm siz kendi fikrinizi beyan ediyorsunuzya ozgurcee bende fikrimi soyluyorum ayrica nankor kelimesini ben degil onlar kullandi ayrica biz konuyu kapatmistikk siz neden irdeliyorsunuz kirlilik yapmiyalim insanlar bizi dinlemesinler degilmi
neyse ki benim gördüğümü herkes görüyor şükürler olsunZeyno denir
Kesinlikle defalarca soru sordum her seferinde bıkmadan cevap verdi allah razı olsun zeynodan allah evlatlarindan güldürsün
Ozaman gozunuzun gormedigi seye aramizdaki mevzulari bilmedinize gore burda hakli haksizn kim oldugunu bilmeden yorum yazarak gunaha girmemenizi tavsiye ediyorum hic kimse gorundugu gibi degildir oyuzden konuyu kapatalim lutfen biz kinusacaklarimizi konustuk ve bitti..... uzerine konusmaya gerek yok..haksızlık karşısında susan haksızlığı yapmış gibidir sözü hayatımın amacı olduğu için yazıyorum
biz görünenle değil görünmeyenle ilgilenenlerdeniz canım zira görüntüde herkes iyi. görmeden severiz biz yapımız bu. kapatalım madem. ALLAH kalbinize göre hayırlı evlat versin.Ozaman gozunuzun gormedigi seye aramizdaki mevzulari bilmedinize gore burda hakli haksizn kim oldugunu bilmeden yorum yazarak gunaha girmemenizi tavsiye ediyorum hic kimse gorundugu gibi degildir oyuzden konuyu kapatalim lutfen biz kinusacaklarimizi konustuk ve bitti..... uzerine konusmaya gerek yok..
Amin aminn allah herkesin kalbin gore versinn...biz görünenle değil görünmeyenle ilgilenenlerdeniz canım zira görüntüde herkes iyi. görmeden severiz biz yapımız bu. kapatalım madem. ALLAH kalbinize göre hayırlı evlat versin.
biz görünenle değil görünmeyenle ilgilenenlerdeniz canım zira görüntüde herkes iyi. görmeden severiz biz yapımız bu. kapatalım madem. ALLAH kalbinize göre hayırlı evlat versin.
Allah sizlerdende razı olsun canımZeyno denir
Kesinlikle defalarca soru sordum her seferinde bıkmadan cevap verdi allah razı olsun zeynodan allah evlatlarindan güldürsün
Ay vallaha bende zeynonum hakkini odeyemem her ozelden yazdigimda kadin yazin hic usanmadan skilmadan tatli dille bana cvp verdi motive etti dua etti dogruyu gosterdi tipki oz bacisi gibi kim kime yapar bu devirde valla helal olsun hakkini hellal canim bize cok hakkin var bizde 3 cicek anneside oyle yazik oda yardimci oldu burda herkez herkeze yardimci oluyo arkadaslar cunku ortak noktamiz biz bizi bizden baska kimse anlamaz cok uzuldum canim sabahki olayaAllah sizlerdende razı olsun canım ♥ Rabbim emeklerinizin karsılıgını versin inşallah
Helal olsun canım ne demek ben erkek bebek haberi alınca sizlerden fazla heyecanlanıp seviniyorum hepinize nasip olsun inşallah saglıklı hayırlı bir sekilde sizlerde hakkınızı helal edin konusuyoruz burda okadarAy vallaha bende zeynonum hakkini odeyemem her ozelden yazdigimda kadin yazin hic usanmadan skilmadan tatli dille bana cvp verdi motive etti dua etti dogruyu gosterdi tipki oz bacisi gibi kim kime yapar bu devirde valla helal olsun hakkini hellal canim bize cok hakkin var bizde 3 cicek anneside oyle yazik oda yardimci oldu burda herkez herkeze yardimci oluyo arkadaslar cunku ortak noktamiz biz bizi bizden baska kimse anlamaz cok uzuldum canim sabahki olaya
Helal olsun canim ne demek benden yana herkeze helal olsun eger kirdim incittigsem bilmeden affolaHelal olsun canım ne demek ben erkek bebek haberi alınca sizlerden fazla heyecanlanıp seviniyorum hepinize nasip olsun inşallah saglıklı hayırlı bir sekilde sizlerde hakkınızı helal edin konusuyoruz burda okadar ♥
arkadaş banlandı galiba inşallah benim yüzümden olmamıştır şimdi de üzüldüm hay ben bu huyumunAçılın mekanın sahibi geldi .... Lütfen biraz sakin, biraz dolaşın, kış ayındayız sıcak bir ıhlamur bütün sinirinizi alır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?