Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Git ya bi git Allah askina sabah sabah artik sana cevap verip senin seviyene inmicem.
Sen gibi bir insanla keske hic muhattap olmasaydim.
Karaktersizsin
Sen geldin watsap grubu yapacam gelirmisin diye ozamanda kabul etmeyi dusunmuyordumda iste insan bos bulunabiliyor demekki insanogluyuzz ayrica bana karaktersiz degip durma kendini tarif ediyorsun sanirim insan gibii konusamiyorsun sanirim uslubuna dikkat ettt burasi forum sayfasiya kalici oluyorya mahkemelik olmuyalim

Sen istedigini yazarken iyi benim soylediklerim mi zoruna gidiyo. Simdi aklinca beni tehtit mi ettin sen.
Artik bana cevap yazma gercekten seninle ugrasmak istemiyorum.
Ha bu arada vatsap grubu dedigin sen eda ve bendim. Zeyno yu sonradan ekledim algi yaratmaya calisma. Ben onu iyi anlasiyoruz gunluk yasantimizdan da sohbet ederiz diye acmistim.

Rabbim gonlunun ekmegini yedirsin insAllah. Kim kimin icin ne dusunuyorsa Rabbim once ona nasip etsin.

Ben zaten zeynonun sonradan mudahil oldugunu belirtmistim yukardaki yorumda ayrica ben uslubluce konusalim dedim sen hakaret ediyorsun hakaret etmedende insanlar konusabilirler

Etiket yapildim diye cewap veriyorum yoksa cewap verip araniza girmeyecektim benim ne seninle ne pinarla ne busra ile bi sorunum var sen zaten whatsaap gurubu varken deneme yapmadin bende deneme yapinca busranin neti yoktu kk giremiyordu pinar son 2-3 testimu atmıştı onun disinda ozel şahsi bi yardimida olmadi birbirinizi kiracak uzecek seyler soylemeyin 2 gunluk dünya değmez

Teşekür ederim. Canimm sağoll❤

Yok canim zaten senlik bi durum yok.
Evet o siralar cok girmiyordu zeyno ama her sorulani cevaplayo ilacindan fitilinden takviyesinden herkese cevap veriyo. Kadin doguma gidecegi zamana kadar bile erkek annelerine bizler icin soru soruyordu. Bunun inkar edilmesi beni uzen.
Yoksa benim kimseyle sorunum yok

Ben burda ben profesörüm gelin hepinize oglan dogurtacam yazıyorum da benm mi haberim yok biz burda hepimiz bişeyler ögrenip birbirimize yazıyoruz bilgileri paylaşıyoruz kimse kimseye üstünlük saglamıyor öyle bişey olsa zaten burdaki kadınlar yazar gayet aklı basında kadınlar var burda, burda benden baska kac kişi o silikliği gördü sen göremediysen o senin problemin, evet ben doktora gittim ve herkese de defalarca kez test yanıltıyor agrı yanıltıyor doktora gidin diyorum sana da dedim bunu hatırlarsan, tabiki istedigine yazarsın ama ben kime ne dediysem onu alıntılayıp tersini yazman da ayrı bir ironi öyle degil mi? Hamilece ye demişsin nasip oldu mu piki siliği önemli değil diye ozaman bu sayfada ne işin var burda biz pik silik baya ugrasıyoruz da çünkü ve şunu da söylemeden gecemicem benim sana o mesajı yazmamın tek sebebi o mesajın degildi sende gayet iyi biliyorsun doguma gitmeden helallik alan birine dalga geçerek sanki buda askere gidiyor yazman ve bunu da yanlışlıkla benim oldugum gruba yazmandı

insanın inanası gelmiyor..çok iyi anlıyorum seni canım ..ama olacak inşaAllah Hiç belirtin yokmu gerçekten akıntı? Gaz? Kasık ağrısı? Uyku ?
Canım sadece yoğun bi gaz var ama iğnenin de etkisi çok , diğer hiç bişey yok ki, ellerim çok kurudu vücudum kaşınıyor, ama baktım iğnenin etkilerinde de var

Sen ne kadar büyük laflar etmişsin böyle ben burda kime bu kadar kendinden emin yazmısım da sen verecek olan Allah diyorsun madem iyi okuyorsun takipçim olmussun ya git geriye de oku sayfaları defalarca kez dua listesi paylasan kim

Hepiniz kuyruk acisi varmis demekki ben kimsedenn yardim almadim. Eski kisilerde yazmislar zaten cogu seyii siz herkese bildiginizi yazinca sorun yok ben yazinca neden sorun yaptiniz anlamis değilimm. Anca bir kiskirtma çabasindasiniz ona buna yapma etme diyorsunuz sonuc erkek oluyor demek istedigimm allahin dedigi oluyorr sizin dediginizz degill bunuz zaten dr lada diyorlar yumirtlama zamaninda yaparsaniz erkek olma ihtimali yuksek diye bunu burda senden ogrenmedikk ayrica hellalik tabiki isteyeksin ama heryere yazmanda bana sacma gelmisti asla kimseyle dalga gecmem geceecek olsam surdururdum evet senin oldugun gruba yazdim yanlisda olabilir benim watsabimda bi o grup olmadigini belirtmistim onun acisinimi yasiyorsunki iki uc gun oncesinde sana yazilmamis bir msja cvp verme geregi duyuyorsun burada ne isim varmiş sizin icin gelmiyorum tabiki girmek istiyorum ayricada istedigime yorum yazma hakkim var tabiki kimseye soracak degilim...

Niye üstüne bastırarak sonradan müdahil olan diyorsun valla güldürüyosun beni ya sen baya doluymuşsun tahmin ediyordum da bu kadar degil sebebi ne onu da anlamış degilim de neyse sana cevap vermicem daha fazla

Birincisi yazdıgım mesajda belirtmişim yeni okuyorum eski mesajları diye degil mi?
Tanımadıgım etmediğim insanın lafının acısını neden yasıycam pardon? senin canım canım deyipte sonra o attıgın o mesaj tuhaftı bunu okuyanlar anlar zaten ne demek istedigimi. Biz ne diyoruz burda herkes Allahın dediginin oldugunu zaten biliyor niye ikide bir durup bu lafı ediyorsun tersini idda eden mi var kışkırtan sensin bak yazma istersen daha fazla insanlar burda gülüyor egleniyor testlerini atıyor muhabbet ediyor senle benim tartışmamı okumak zorunda degil.

Niye üstüne bastırarak sonradan müdahil olan diyorsun valla güldürüyosun beni ya sen baya doluymuşsun tahmin ediyordum da bu kadar degil sebebi ne onu da anlamış degilim de neyse sana cevap vermicem daha fazla
Bencede cvp vermemelisin bana nankor diyorsunuzya ustune basa basa dememin sebebi ben kimseden yardim almadim deneme yapmadim ayrica dolu olsaydim direk gelir buraya yazardim ama Azrama cvp yazdim siz bana yazdiniz bende cevap hakkimi kullandim buradaki arkadaslar bastan yazdiklarimi okusunlar kime be yazmisim kime laf sokmusum size bir kinaye varmii siz bana yazdigin icin cvp yazildii...

Benn sana yardım ettim demedim zaten deneme yapacagında strese girme doktora git dedim bunu da sana garezim vardı ondan dedim burdaki arkadaslar önceki mevzuyu bilmediği için senin kinayeni anlamazlar bana laf atmışsın cevap verdim bak sende hemen döktün ne profösörlüğüm kaldı ne baska seyim. Sen iyi biliyorsun ya sen yönlendir bundan sonra benim burdakilere garezim var çünkü hep bilerek yapıyorum

Ben hic bir zaman profosorluk taslamam oyle olabilmesi icin bir kac tane testle oglan dogurmam gerek evet bende kimseye testin catlamis git deneme yap diyemem banada dr git demedin ayrica ben gidecegim diyordum. Ben kimseye gonderme yapmadim okusun arkadaslar azrama daha temkinli ol demisim bunun neresi kinaye olacakki sen gicik kapmissinya ne yazssam uzerine alinmissin demekki senlik bir durum yoktu halbukisi

Hamilece ye ben bu sekilde deneyenlerin son zamanlarda kızı oldu diyorum sen ona atlayıp canım böyle deneyip oglu olanda var nasip oldu mu piki siliği önemli değil diyorsun bu ne ola ki ben sana neden gıcık kapayım sen kaptın ki helallik isteyene askere gidiyor geldin burda caktırmadan kıskırtma yapıyorsun. Ha sunu da merak ediyorum profesörlük taslamaazmışsın ya azra nın testin tekrar pik olacagı belliydi yazmıssın onu nerden bildin doktoru bile şaşırmıştı cunku catlamadıgına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…