Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bu arada burdaki arkadaşlar , Zeyno başta olmak üzere gerçekten çok yardımseverler. Hepinizden Allah razı olsun, sorulara içtenlikle yardımcı oluyor herkes 3 günlük dünya o yüzden kalp kırmamak lazım. Sabahki yazışmaları okudum da üzüldüm biraz. Buranın güzel ruhuna yakışmamış

Canım ben bi durayım daha ikinci 4 aylık
Zaman ne gösterir fikrim değişir mi bilmiyorum ama ilerde istiyorum gibi

Allah bağışlasın, oğlunuz oldu değil mi? Sizi de geçmiş yazılarınızdan hatırlıyorum. Buranın tecrübeli üyelerindendiniz. Bizimle de deneyimlerinizi paylaşırsınız değil mi ?

Evet canım sut sut urunlerı yumurta bunları bir ay yemedim pH yüksek su cınsel perhız biz 2 gün uygulamstık eşim günde iki soda içerdı ben günde 2 muz bunlara dıkkat ettım sadece canım

Ya ben de kilo vermek için diyetteyim ve her gün yumurta tüketiyorum. Onu bırakamadım. Süt ürünlerini kıstım.
Yalnız tuzlu şey normalde de yiyemiyorum. Sodyum potasyum ağırlıklı beslenmek lazımmış. Diyetime de uymuyor tuzlu şeyler, patates vs. Bu beslenme işi kafamı karıştırıyor.
Bi arkadaş da folik asitin süt ürünleri etkisi gösterdiğini yazmış, ben bir süredir kullanıyorum. Siz folik asit kullanmış mıydınız peki?

Kızlar testleri bi öğlen biakşam yapacağım hangi iki saatte yapayım? 4saat sıvı almayacağım.. bide testi yapana kadar hiç idrara çıkmadan mı tutacağım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…