- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #79.901
Doğru hatırlıyorsun da hepsi nerdeCnm gerçekten sende liste vardı rahat 10 kişi vardık bu ay bitmeden deneyecek olanben mi yanlış hatırlıyorum
Ben de varım inşaAllahDoğru hatırlıyorsun da hepsi nerde
Seninde bu aydı değil miBen de varım inşaAllah
Evet canım inşaAllah ama yumurtlama günümü bilmiyorum ilk deneme ayım olacak aynı zamandaSeninde bu aydı değil mi
Valla cancağızım ben ettim sen etme benim olaydan ders alEvet canım inşaAllah ama yumurtlama günümü bilmiyorum ilk deneme ayım olacak aynı zamanda
Ama benim kaynımın düğününde hamile olmam lazım inşaAllahValla cancağızım ben ettim sen etme benim olaydan ders albende pik ne kadar sürüyor bilmeden yaptım ha b.ku yedim
Allah seni ne etmesinAma benim kaynımın düğününde hamile olmam lazım inşaAllahbide bi eltim doğuracağımı duydu o da istemeye başladı benim ondan önce kalmam lazım soruyorlar şimdiden
İkiz oğulları var bide bitane daha oğlu.... he he bide hamilelikte yarışAllah seni ne etmesinhamilelikte yarış. Hadi yaparsın sen
Canım kacırmıs olamazsın degil mi döngün kactı kacıncı gunundu, benim hatlar karıstıEttim canım, 3 saat sıvı almadım. Bugün de sabah 7.30- 10.30 arası sıvı almadan tekrar test yaptım.
Eki Görüntüle 2577576
Sanırım yumurtlamama daha var. Çünkü uzayan şeffaf akıntım halen var.
Sabah 7 de ilk idrar yarım bardak 1 bardak kadar su iç hiç wc ye cıkmadan 11 gibi test yap canım birde ikindin 4 te test yapKızlar testleri bi öğlen biakşam yapacağım hangi iki saatte yapayım? 4saat sıvı almayacağım.. bide testi yapana kadar hiç idrara çıkmadan mı tutacağım ?
Sen eşittir ben demektirAma benim kaynımın düğününde hamile olmam lazım inşaAllahbide bi eltim doğuracağımı duydu o da istemeye başladı benim ondan önce kalmam lazım soruyorlar şimdiden
Oğulları varsa bu neyin yarışı anam benim öyle olsa çocuk defteri kapanmıştı çoktanİkiz oğulları var bide bitane daha oğlu.... he he bide hamilelikte yarışAyy inşaAllah oğlanı tutturayım bu ay
Hımm tamam anladım canım inşaAllahCanım kacırmıs olamazsın degil mi döngün kactı kacıncı gunundu, benim hatlar karıstı
Sabah 7 de ilk idrar yarım bardak 1 bardak kadar su iç hiç wc ye cıkmadan 11 gibi test yap canım birde ikindin 4 te test yap
Sen eşittir ben demektirkız bukadar benzerlik olur bende takmıştım kafaya kaynın düğünde hamile olacam diye basardım 7 aylık hamileydim düğünde
Ne bilim bacımOğulları varsa bu neyin yarışı anam benim öyle olsa çocuk defteri kapanmıştı çoktan
Kız o ikiz olanı cagırsana buraya gelsin taktik versinNe bilim bacımçocuk seviyolar herhal
Benşm kadar kimse sevmez sanıyordumNe bilim bacımçocuk seviyolar herhal
Birilerine ikiz lazım galibaKız o ikiz olanı cagırsana buraya gelsin taktik versin
Sendeki sevgi beni bile gaza getiriyor bazenBenşm kadar kimse sevmez sanıyordum
Olsun anam çocuk güzeldir ama 3 aylıkken yap demiyoz bacımSendeki sevgi beni bile gaza getiriyor bazensonra sakince telefonu yere bırakıyorum
Yok kız sizler için ben cocuk defterini kapattım diyebilirim gezecem benBirilerine ikiz lazım galiba
Ben 8Kız o ikiz olanı cagırsana buraya gelsin taktik versin
Ben anlamadım bunlardan doğuran banko oğlanKız o ikiz olanı cagırsana buraya gelsin taktik versin
Kız onlar formülü bulmuşBen 8
Ben anlamadım bunlardan doğuran banko oğlanben hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?