Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Valla cancağızım ben ettim sen etme benim olaydan ders al bende pik ne kadar sürüyor bilmeden yaptım ha b.ku yedim
Ama benim kaynımın düğününde hamile olmam lazım inşaAllah bide bi eltim doğuracağımı duydu o da istemeye başladı benim ondan önce kalmam lazım soruyorlar şimdiden

Ama benim kaynımın düğününde hamile olmam lazım inşaAllah bide bi eltim doğuracağımı duydu o da istemeye başladı benim ondan önce kalmam lazım soruyorlar şimdiden
Allah seni ne etmesin hamilelikte yarış. Hadi yaparsın sen

Canım kacırmıs olamazsın degil mi döngün kactı kacıncı gunundu, benim hatlar karıstı
Kızlar testleri bi öğlen biakşam yapacağım hangi iki saatte yapayım? 4saat sıvı almayacağım.. bide testi yapana kadar hiç idrara çıkmadan mı tutacağım ?
Sabah 7 de ilk idrar yarım bardak 1 bardak kadar su iç hiç wc ye cıkmadan 11 gibi test yap canım birde ikindin 4 te test yap
Sen eşittir ben demektir kız bukadar benzerlik olur bende takmıştım kafaya kaynın düğünde hamile olacam diye basardım 7 aylık hamileydim düğünde

Hımm tamam anladım canım inşaAllah Ayy darısı bana ben de öyle hamile olurum inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…