- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #79.921
Niyeti bozdun galiba doğuracanKız onlar formülü bulmuşsen şu eltini benle tanıstır helee
Tımarhaneden yazarım size artıkNiyeti bozdun galiba doğuracan
Canım kacırmıs olamazsın degil mi döngün kactı kacıncı gunundu, benim hatlar karıstı
İyi geceler canımNe tatlı muhabbetiniz varsarjm bitmek üzere.iyi geceler herkese.
İyi geceler canımNe tatlı muhabbetiniz varsarjm bitmek üzere.iyi geceler herkese.
Canım senin yumurtan catlamıs bence. Cunku cok silik 17. Gun böyle olması normal değil, silik çıkması normal vücudumuzda az miktarda lh hormonu hep oldugu icin. Senin o dedigin 1 haftalık sürede catlamıs benceDöngüm genelde 30 gün, bu ay 33 gün sürdü. Bugün 17. Gündü. Peki canım yumurtlama olduysa t çizgisi tamamen silinmiyor mu? İlk kez bu ay test yapmaya başladım, tecrübesizim bu konuda. Bu arada 1 hafta önce yaptığım testte de t çizgisi bu koyuluktaydı nerdeyse
Hadi ya desene çatı kaçırdım. Ama ben hiç eşit koyuluğu dahi göremedim. Bir gün yapmadım o ara oldu belki de. Peki sence testlere devam edeyim mi ?Canım senin yumurtan catlamıs bence. Cunku cok silik 17. Gun böyle olması normal değil, silik çıkması normal vücudumuzda az miktarda lh hormonu hep oldugu icin. Senin o dedigin 1 haftalık sürede catlamıs bence
Sen ne zamandır yapıyorsun testleri canım adetin kacıncı gunu basladın hergun duzenli yaptın mı testi anlamadımHadi ya desene çatı kaçırdım. Ama ben hiç eşit koyuluğu dahi göremedim. Bir gün yapmadım o ara oldu belki de. Peki sence testlere devam edeyim mi ?
Bu arada 1 hafta önce yaptığım testte de t çizgisi bu koyuluktaydı nerdeyseDöngüm genelde 30 gün, bu ay 33 gün sürdü. Bugün 17. Gündü. Peki canım yumurtlama olduysa t çizgisi tamamen silinmiyor mu? İlk kez bu ay test yapmaya başladım, tecrübesizim bu konuda. Bu arada 1 hafta önce yaptığım testte de t çizgisi bu koyuluktaydı nerdeyse
Bu arada 1 hafta önce yaptığım testte de t çizgisi bu koyuluktaydı nerdeyse
Buna göre dedim bu 1 haftalık sürede catlamıstir diye sen bu 1 haftada test yaptın mı canım
Yaptım canım tekrar atayım. Adetin 11. Günü başladım. Döngüm uzun olduğu için.
Eki Görüntüle 2577611 Eki Görüntüle 2577612 Eki Görüntüle 2577613 Eki Görüntüle 2577614 Eki Görüntüle 2577615
Son ikisi 16. Ve 17. Günden. Yanı dün ve bugün. Çalıştığım yerde bir telaş yapıp çektiğim için üstüne yazamadım canım.
Gunde birer tane test mi yaptın canım. Birde testlerini nasıl ve saat kacta yaptın anlatır mısınYaptım canım tekrar atayım. Adetin 11. Günü başladım. Döngüm uzun olduğu için.
Eki Görüntüle 2577611 Eki Görüntüle 2577612 Eki Görüntüle 2577613 Eki Görüntüle 2577614 Eki Görüntüle 2577615
Son ikisi 16. Ve 17. Günden. Yanı dün ve bugün. Çalıştığım yerde bir telaş yapıp çektiğim için üstüne yazamadım canım.
Evet canım 1 er tane. Genelde sabah uyandıktan sonra tuvalete çıkıp,sonra en az 3 saat bekleyip yaptım. 2 gün önce yaptığım testi sabah yapamadığım için öğleden sonra bekleyip 5 gibi yaptım. O gün de uzayan akıntım ve sonrasında kremsi akıntım oldu. 2 gündür de şeffaf akıntım devam ediyorGunde birer tane test mi yaptın canım. Birde testlerini nasıl ve saat kacta yaptın anlatır mısın
Genelde 30 gün sürer. Şaştığı , daha da uzadığı da oluyor . Son adetim 33. Günde oldu meselaYa arada kacırdın desem hep aynı silik şekilde 13 yada 15. Gun biraz koyu olması gerekirdi sanki. Adetin düzenli midir
Sabah kac gibi ilk idrar oldu, su içtin mi sonra canımEvet canım 1 er tane. Genelde sabah uyandıktan sonra tuvalete çıkıp,sonra en az 3 saat bekleyip yaptım. 2 gün önce yaptığım testi sabah yapamadığım için öğleden sonra bekleyip 5 gibi yaptım. O gün de uzayan akıntım ve sonrasında kremsi akıntım oldu. 2 gündür de şeffaf akıntım devam ediyor
7 gibi. Yarım bardak kadar, hatta sana da sormuştum.Sabah kac gibi ilk idrar oldu, su içtin mi sonra canım
Doktora gitme imkanın yok mu bi baktırsan. Burda 22 23. Gunde pik olanlar oldu belkide gec yumurtlayacaksın canım. Bide baska marka test varsa onla yapsana7 gibi. Yarım bardak kadar, hatta sana da sormuştum.
Testlerde mi sorun var acaba, eczaneden almıştım, iyi demişlerdi verirken ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?