Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım kacırmıs olamazsın degil mi döngün kactı kacıncı gunundu, benim hatlar karıstı

Döngüm genelde 30 gün, bu ay 33 gün sürdü. Bugün 17. Gündü. Peki canım yumurtlama olduysa t çizgisi tamamen silinmiyor mu? İlk kez bu ay test yapmaya başladım, tecrübesizim bu konuda. Bu arada 1 hafta önce yaptığım testte de t çizgisi bu koyuluktaydı nerdeyse

Canım senin yumurtan catlamıs bence. Cunku cok silik 17. Gun böyle olması normal değil, silik çıkması normal vücudumuzda az miktarda lh hormonu hep oldugu icin. Senin o dedigin 1 haftalık sürede catlamıs bence

Canım senin yumurtan catlamıs bence. Cunku cok silik 17. Gun böyle olması normal değil, silik çıkması normal vücudumuzda az miktarda lh hormonu hep oldugu icin. Senin o dedigin 1 haftalık sürede catlamıs bence
Hadi ya desene çatı kaçırdım. Ama ben hiç eşit koyuluğu dahi göremedim. Bir gün yapmadım o ara oldu belki de. Peki sence testlere devam edeyim mi ?

Bu arada 1 hafta önce yaptığım testte de t çizgisi bu koyuluktaydı nerdeyse
Buna göre dedim bu 1 haftalık sürede catlamıstir diye sen bu 1 haftada test yaptın mı canım

Bu arada 1 hafta önce yaptığım testte de t çizgisi bu koyuluktaydı nerdeyse
Buna göre dedim bu 1 haftalık sürede catlamıstir diye sen bu 1 haftada test yaptın mı canım

Yaptım canım tekrar atayım. Adetin 11. Günü başladım. Döngüm uzun olduğu için.

Son ikisi 16. Ve 17. Günden. Yanı dün ve bugün. Çalıştığım yerde bir telaş yapıp çektiğim için üstüne yazamadım canım.

Gunde birer tane test mi yaptın canım. Birde testlerini nasıl ve saat kacta yaptın anlatır mısın

Gunde birer tane test mi yaptın canım. Birde testlerini nasıl ve saat kacta yaptın anlatır mısın
Evet canım 1 er tane. Genelde sabah uyandıktan sonra tuvalete çıkıp,sonra en az 3 saat bekleyip yaptım. 2 gün önce yaptığım testi sabah yapamadığım için öğleden sonra bekleyip 5 gibi yaptım. O gün de uzayan akıntım ve sonrasında kremsi akıntım oldu. 2 gündür de şeffaf akıntım devam ediyor

Sabah kac gibi ilk idrar oldu, su içtin mi sonra canım

7 gibi. Yarım bardak kadar, hatta sana da sormuştum.

Testlerde mi sorun var acaba, eczaneden almıştım, iyi demişlerdi verirken ama
Doktora gitme imkanın yok mu bi baktırsan. Burda 22 23. Gunde pik olanlar oldu belkide gec yumurtlayacaksın canım. Bide baska marka test varsa onla yapsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…