- 23 Nisan 2016
- 281
- 461
- 103
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #79.941
Tamam canım öyle yapayım . Testlerim de bitti, yarın başka marka alıp yapayım. Doktora sıra bulabilirsem giderim canım. Teşekkür ederim ilgin için, baya tuttum seni, iyi geceler canım.Doktora gitme imkanın yok mu bi baktırsan. Burda 22 23. Gunde pik olanlar oldu belkide gec yumurtlayacaksın canım. Bide baska marka test varsa onla yapsana
Yok kız kapatma ama şimdi de düşünmeYok kız sizler için ben cocuk defterini kapattım diyebilirim gezecem ben
ayın ve halamın gelmesini bekliyorumKızlar yok mu denemeazra fırtına gibi estin gectin kız kimse deneme yapmıyor haa
bende diyetteyimYa ben de kilo vermek için diyetteyim ve her gün yumurta tüketiyorum. Onu bırakamadım. Süt ürünlerini kıstım.
Yalnız tuzlu şey normalde de yiyemiyorum. Sodyum potasyum ağırlıklı beslenmek lazımmış. Diyetime de uymuyor tuzlu şeyler, patates vs. Bu beslenme işi kafamı karıştırıyor.
Bi arkadaş da folik asitin süt ürünleri etkisi gösterdiğini yazmış, ben bir süredir kullanıyorum. Siz folik asit kullanmış mıydınız peki?
reglimHalanın
Cnm bence diyetleri bu dönem karıştırma folik asit kullan potasyum eksiğin varsa yani tamamliyamiyorsan kalinor tablet var ondan iç bi tane gunde✌Ya ben de kilo vermek için diyetteyim ve her gün yumurta tüketiyorum. Onu bırakamadım. Süt ürünlerini kıstım.
Yalnız tuzlu şey normalde de yiyemiyorum. Sodyum potasyum ağırlıklı beslenmek lazımmış. Diyetime de uymuyor tuzlu şeyler, patates vs. Bu beslenme işi kafamı karıştırıyor.
Bi arkadaş da folik asitin süt ürünleri etkisi gösterdiğini yazmış, ben bir süredir kullanıyorum. Siz folik asit kullanmış mıydınız peki?
bende diyetteyimhamile kalmadan 3 4 kilo vermek istiyorum sabahları 4 yumurtadan geldi :/
Folik aside devam ederim canım. Kalinor tableti reçete olmadan alabiliyor muyuzCnm bence diyetleri bu dönem karıştırma folik asit kullan potasyum eksiğin varsa yani tamamliyamiyorsan kalinor tablet var ondan iç bi tane gunde✌
ayyy yeşillik de mi asidik yiyemeyecez mi yaniiHadi ya öyle mi dersin. İlk kez test kullanayım dedim onda da denk mi getiremedim
Sorma canım ben de 2 yiyordum 1 e düşürdüm. 5 kilo versem iyi olacak. Kahvaltıda ne yiyeceğimi şaştım. Peynir, yumurta, yeşillikler hep asidikmiş sanırım.
Folik aside devam ederim canım. Kalinor tableti reçete olmadan alabiliyor muyuz
Kız çocuğu isteyenler topiğinde yanlış okumadıysam süt ürünleri ve yeşillik tüketin yazmışlardıayyy yeşillik de mi asidik yiyemeyecez mi yanii
Evvahlar olsun biz zıkkım yiyelim o zmnKız çocuğu isteyenler topiğinde yanlış okumadıysam süt ürünleri ve yeşillik tüketin yazmışlardı
kesinlikle katılıyorumEvvahlar olsun biz zıkkım yiyelim o zmn
Evet cnm alabilirsin eczaneden✌Hadi ya öyle mi dersin. İlk kez test kullanayım dedim onda da denk mi getiremedim
Sorma canım ben de 2 yiyordum 1 e düşürdüm. 5 kilo versem iyi olacak. Kahvaltıda ne yiyeceğimi şaştım. Peynir, yumurta, yeşillikler hep asidikmiş sanırım.
Folik aside devam ederim canım. Kalinor tableti reçete olmadan alabiliyor muyuz
Kızlar ph damlasını bulan varmı acepEvet cnm alabilirsin eczaneden✌
Yok cnm ben almadım..Kızlar ph damlasını bulan varmı acep
Eniştem eczacı bugün sorayım ona komşum istiyor bahanesiyleYok cnm ben almadım..
Evetbende yeni öğrendim ALLAH ım ne kadar aciziz ne kadar çok eksiğimiz var sen affet YARABBİM
Ben oğlumda pikden sonra t cızgısı bu kadar sılındıgınde deneme yapmıştım ve eski KıZlar böyle yapıyoduk çoğumuzun ogluoldu fikir olur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?