Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Doktora gitme imkanın yok mu bi baktırsan. Burda 22 23. Gunde pik olanlar oldu belkide gec yumurtlayacaksın canım. Bide baska marka test varsa onla yapsana
Tamam canım öyle yapayım . Testlerim de bitti, yarın başka marka alıp yapayım. Doktora sıra bulabilirsem giderim canım. Teşekkür ederim ilgin için, baya tuttum seni, iyi geceler canım.

bende diyetteyim hamile kalmadan 3 4 kilo vermek istiyorum sabahları 4 yumurtadan geldi :/

Cnm bence diyetleri bu dönem karıştırma folik asit kullan potasyum eksiğin varsa yani tamamliyamiyorsan kalinor tablet var ondan iç bi tane gunde✌

Bence erken yumurtlama oldu seninki. Çünkü silikliği hiç normal değil  Berannn

Hadi ya öyle mi dersin. İlk kez test kullanayım dedim onda da denk mi getiremedim

bende diyetteyim hamile kalmadan 3 4 kilo vermek istiyorum sabahları 4 yumurtadan geldi :/

Sorma canım ben de 2 yiyordum 1 e düşürdüm. 5 kilo versem iyi olacak. Kahvaltıda ne yiyeceğimi şaştım. Peynir, yumurta, yeşillikler hep asidikmiş sanırım.

Cnm bence diyetleri bu dönem karıştırma folik asit kullan potasyum eksiğin varsa yani tamamliyamiyorsan kalinor tablet var ondan iç bi tane gunde✌
Folik aside devam ederim canım. Kalinor tableti reçete olmadan alabiliyor muyuz

ayyy yeşillik de mi asidik yiyemeyecez mi yanii

Evet cnm alabilirsin eczaneden✌

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…