- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #80.461
Sanki de ya . Yarın akşama geç kalmam diye düşünüyorum bence yani inşaAllahSanki bence de biraz zamani var gibi
Devlete gitsem bakarlar mı ? Kadın doğumcu var mıdır akşamAcile gitsen bakmazlar mi ki ya
Canim gece bi daha test yap.
Kaç saatte bir test yapiyim en son 17:00 da yaptım şimdi bidaha yapimmi yada ne zaman yapimCanim gece bi daha test yap.
Canim 9 da yap. Pik yapmissa 2 saatte bir yaparsinKaç saatte bir test yapiyim en son 17:00 da yaptım şimdi bidaha yapimmi yada ne zaman yapim
Cnm benim ince kılcal damar sızısı gibi sancim var bugün biraz daha az. Bekliyorum bakalımAyy inş yaane bilim canım testle ilk deneme ayım ya yumurtlama günümü tam bilmiyorum diye oyuzden kaçırmıyım diye biraz stresliyim sen naptın var mı farklı bişey hissediyormusun?
Rabbim gönlüne göre versin inş tutmuştur onun sancısıdırCnm benim ince kılcal damar sızısı gibi sancim var bugün biraz daha az. Bekliyorum bakalım
Aynen cnm stres yapma devam et teste gece de gorebilirsin pik sabah da yakın görünüyor bu gece ve yarın önemli siliklesme için de..Bugün uyumayacağım zaten orası belli . Sabah bidaha test yaparım daha koyuysa akşamı beklerim silikleşiyorsa değerlendiririm? Napim?
Tamam canım buralarda olun sakın biyere gitmeyin atacağım testleriCanim 9 da yap. Pik yapmissa 2 saatte bir yaparsin
Inşallah cnm ama bi farklılık var bilmiyorum gorucezRabbim gönlüne göre versin inş tutmuştur onun sancısıdır
Tamam canimTamam canım buralarda olun sakın biyere gitmeyin atacağım testleri
Ayy hadi hayırlı haberler olsun inşaAllah canımInşallah cnm ama bi farklılık var bilmiyorum gorucez
Tmm cnm panik yok teste devamTamam canım buralarda olun sakın biyere gitmeyin atacağım testleri
Inşallah cnm ..umut ediyorum ama kendimi de kaptirmicam..kizlarla malum tatil vakit geçiyoruz dusunmemeye çalışıyorum..odaklanmiyorum şimdilik daha var bakalimAyy hadi hayırlı haberler olsun inşaAllah canım
Sen nasılsın cnmTamam canim
Cnm tuzlu cok tuzlu olacak ama su ağzında tut 2 saatte bir calkala rahatlatır..neden ki ..uykuda falan mı sıktın farkında olmadantüm diş etlerim ağrıyor, ilaç içmek istemiyorum, var mı onerebilceginiz bişey kızlar
Ayniyim canim hic degisiklik yok cok stresliyim amaSen nasılsın cnm
Bende de gerginlik var dusunmemeye calisiyorumAyniyim canim hic degisiklik yok cok stresliyim ama
Hic aklimdan cikmiyo benim inan ki. Bu gun rsmen caticak yer ariyorum strestenBende de gerginlik var dusunmemeye calisiyorum
bencede en mantiklisi o insallah yetisir cnmBugün uyumayacağım zaten orası belli . Sabah bidaha test yaparım daha koyuysa akşamı beklerim silikleşiyorsa değerlendiririm? Napim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?