- 23 Ağustos 2019
- 828
- 1.439
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #80.421
Dur bakalim umudunu yitirme canim Belki yerleşme lekesi de olabilir Olmazsa da üzülme vardir bir hayırhayırlısı,, bilmem.bende anlamadım neden böyle olduğunu , keşke hiç doktora gitmeseydim kendim yapsaydım herşeyi, boşu boşuna hormon yedim o kadar, 3 gebelikte de denediğim ilk ay oldu, stres galiba çok etkiledi beni, yani elimden gelen herşeyi yaptım ben bilmiyorum
Evet belirsizlik insanı çok yıpratıyor gerçekten çok iyi anlıyorum seni çok az kaldı canım az daha sabır.. bozma moralini canım vardır bi hayır herşey vaktine esir..insallah cnm bakalımçok saçma günler yaşıyorum şu belirsizlik bitsin artik
insallah canim şaşırdım kaldım bende , aynen vardır bunda da bir hayr, dua et bana çok yoruldumDur bakalim umudunu yitirme canim Belki yerleşme lekesi de olabilir Olmazsa da üzülme vardir bir hayır
Değilmi.. sen zaten bi tedirgindin vurdurayım mı nasıl olur napim diye.. tecrübe etmiş oldun artıkiğne beni mahvetti valla
Öyle canım tabi ki, sabredicez bakalım bi kaç gün dahaEvet belirsizlik insanı çok yıpratıyor gerçekten çok iyi anlıyorum seni çok az kaldı canım az daha sabır.. bozma moralini canım vardır bi hayır herşey vaktine esir..
daha gitmiycem canim zaten, nisan da kendi kendime yapicam, Allah versin ne diyimDeğilmi.. sen zaten bi tedirgindin vurdurayım mı nasıl olur napim diye.. tecrübe etmiş oldun artık
Ayy kıyamam çok iyi anlıyorum seni insan ay boyunca emek dua.. ediyor.. herseyini ona göre ayarlıyorsun..inanıyor..bekliyorsun..valla çok tanıdık duygular ama olacak inşaAllah bu ay olmadı tez vakitte umudunu kaybetme Rabbim yeterki istesin.. Rabbim içine gönlüne bi rahatlık huzur versin inşaAllah canıminsallah canim şaşırdım kaldım bende , aynen vardır bunda da bir hayr, dua et bana çok yoruldum
Evet.. inşaAllah canımdaha gitmiycem canim zaten, nisan da kendi kendime yapicam, Allah versin ne diyim
Amin canım.çok sağol inşallah, nasip ne diyeyim, ben aAllahtan istiyorum ne yapsam boş zaten, şu an olmamasını kabullendim ben zaten ama sadece adet olup ohh belirsizlik bitti demek istiyorumAyy kıyamam çok iyi anlıyorum seni insan ay boyunca emek dua.. ediyor.. herseyini ona göre ayarlıyorsun..inanıyor..bekliyorsun..valla çok tanıdık duygular ama olacak inşaAllah bu ay olmadı tez vakitte umudunu kaybetme Rabbim yeterki istesin.. Rabbim içine gönlüne bi rahatlık huzur versin inşaAllah canım
Evet canım hakkında en hayırlısı neyse o olsunAmin canım.çok sağol inşallah, nasip ne diyeyim, ben aAllahtan istiyorum ne yapsam boş zaten, şu an olmamasını kabullendim ben zaten ama sadece adet olup ohh belirsizlik bitti demek istiyorum
Amin cnmEvet canım hakkında en hayırlısı neyse o olsun
Günaydın canım sen bu ay deneme yapmıyor musun?Günaydın kızlar
burdaaaSabahçıları görelim
Önemli değil canım geçiyor inşallahCanım bu arada çok çok geçmiş olsun okudum ama yazamadım kusura bakma, Allah şifa versin inşallah
insallah cnmÖnemli değil canım geçiyor inşallah
Yok canım ben Mart’a bıraktım hazırlığımı güzel yapmak adına 1 ay sonra yapıcam deneme sen naptın cnmGünaydın canım sen bu ay deneme yapmıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?