Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Dur bakalim umudunu yitirme canim Belki yerleşme lekesi de olabilir Olmazsa da üzülme vardir bir hayır

insallah cnm bakalım çok saçma günler yaşıyorum şu belirsizlik bitsin artik
Evet belirsizlik insanı çok yıpratıyor gerçekten çok iyi anlıyorum seni çok az kaldı canım az daha sabır.. bozma moralini canım vardır bi hayır herşey vaktine esir..

insallah canim şaşırdım kaldım bende , aynen vardır bunda da bir hayr, dua et bana çok yoruldum
Ayy kıyamam çok iyi anlıyorum seni insan ay boyunca emek dua.. ediyor.. herseyini ona göre ayarlıyorsun..inanıyor..bekliyorsun..valla çok tanıdık duygular ama olacak inşaAllah bu ay olmadı tez vakitte umudunu kaybetme Rabbim yeterki istesin.. Rabbim içine gönlüne bi rahatlık huzur versin inşaAllah canım

Amin canım.çok sağol inşallah, nasip ne diyeyim, ben aAllahtan istiyorum ne yapsam boş zaten, şu an olmamasını kabullendim ben zaten ama sadece adet olup ohh belirsizlik bitti demek istiyorum

Amin canım.çok sağol inşallah, nasip ne diyeyim, ben aAllahtan istiyorum ne yapsam boş zaten, şu an olmamasını kabullendim ben zaten ama sadece adet olup ohh belirsizlik bitti demek istiyorum
Evet canım hakkında en hayırlısı neyse o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…