- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #80.441
yok cnm olmadım dahaOldunmu adet
cnm??
Hımm anladım canım hayırlısı.. valla test yapmaya devam ediyorum ben deYok canım ben Mart’a bıraktım hazırlığımı güzel yapmak adına 1 ay sonra yapıcam deneme sen naptın cnm
Bende merak etsim kimse yazmadı sanırım yokBir takvim varmış nedir kızlar arada kaynamış burdan paylaşırsanız. Hepimiz bakarız
Canım sarmısağı döv ya suyla karıştır gargara yap yada dövdüğün sarımsakları diş etlerine sürtüm diş etlerim ağrıyor, ilaç içmek istemiyorum, var mı onerebilceginiz bişey kızlar
yapayım canim sagolasinCanım sarmısağı döv ya suyla karıştır gargara yap yada dövdüğün sarımsakları diş etlerine sür
Çok geçmiş olsun canım hiç bilmiyorumtüm diş etlerim ağrıyor, ilaç içmek istemiyorum, var mı onerebilceginiz bişey kızlar
bugun iyi takip et cnm
Bugün mü değerlendirim yoksa yarın akşama daha koyu olur mu? Randevum yarın sabah doktorda. Bugün değerlendirsem ya yarın sabah doktor çatlamamış dersebugun iyi takip et cnm
işte o ihtimale karşı sana sabaha kadar uyku yok, sıvıya dikkat ederek sık sık test yap. normal de biraz daha koyulasmasi gerekiyor ama senin takiplerinde en çok ne kadar koyu olmuştu onu senin bilmen lazimBugün mü değerlendirim yoksa yarın akşama daha koyu olur mu? Randevum yarın sabah doktorda. Bugün değerlendirsem ya yarın sabah doktor çatlamamış derseyada yarın gittiğimde çatlamış derse geç kalmışsam napıcam? Çok gerildim üff
yarın doktora yetişirsn bence ama akşam esin yumurtaya yetişir mi bilmiyorumBen doktora gidince eşim de işe gitmiş olur anca akşama gelir işten kaçırmam inş
Bugün mü değerlendirim yoksa yarın akşama daha koyu olur mu? Randevum yarın sabah doktorda. Bugün değerlendirsem ya yarın sabah doktor çatlamamış derseyada yarın gittiğimde çatlamış derse geç kalmışsam napıcam? Çok gerildim üff
Canim acile gitsen bakmazlar mi ki ya
Bacım testle ilk deneme ayım oyuzden bilmiyorum işte tam yumurtlama günümüişte o ihtimale karşı sana sabaha kadar uyku yok, sıvıya dikkat ederek sık sık test yap. normal de biraz daha koyulasmasi gerekiyor ama senin takiplerinde en çok ne kadar koyu olmuştu onu senin bilmen lazim
Sanki bence de biraz zamani var gibiKızlar testlerime bi bakar mısınız? Yarın sabah randevum var doktorda. bugün çatlamaz değilmi yumurta yarın daha koyu olur mu? Yarına beklesem kaçırmam değilmi
Acile gitsen bakmazlar mi ki yaBacım testle ilk deneme ayım oyuzden bilmiyorum işte tam yumurtlama günümüama bana göre de bi tık daha koyu olması gerekiyor inş. Yarın akşama kadar kaçırmam
Bugün uyumayacağım zaten orası belli . Sabah bidaha test yaparım daha koyuysa akşamı beklerim silikleşiyorsa değerlendiririm? Napim?yarın doktora yetişirsn bence ama akşam esin yumurtaya yetişir mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?