Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
tüm diş etlerim ağrıyor, ilaç içmek istemiyorum, var mı onerebilceginiz bişey kızlar

Kızlar testlerime bi bakar mısınız? Yarın sabah randevum var doktorda. bugün çatlamaz değilmi yumurta yarın daha koyu olur mu? Yarına beklesem kaçırmam değilmi

bugun iyi takip et cnm
Bugün mü değerlendirim yoksa yarın akşama daha koyu olur mu? Randevum yarın sabah doktorda. Bugün değerlendirsem ya yarın sabah doktor çatlamamış derse yada yarın gittiğimde çatlamış derse geç kalmışsam napıcam? Çok gerildim üff

Ben doktora gidince eşim de işe gitmiş olur anca akşama gelir işten kaçırmam inş

işte o ihtimale karşı sana sabaha kadar uyku yok, sıvıya dikkat ederek sık sık test yap. normal de biraz daha koyulasmasi gerekiyor ama senin takiplerinde en çok ne kadar koyu olmuştu onu senin bilmen lazim

işte o ihtimale karşı sana sabaha kadar uyku yok, sıvıya dikkat ederek sık sık test yap. normal de biraz daha koyulasmasi gerekiyor ama senin takiplerinde en çok ne kadar koyu olmuştu onu senin bilmen lazim
Bacım testle ilk deneme ayım oyuzden bilmiyorum işte tam yumurtlama günümü ama bana göre de bi tık daha koyu olması gerekiyor inş. Yarın akşama kadar kaçırmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…