- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #80.481
İnşaAllah canımbencede en mantiklisi o insallah yetisir cnm
Testi yaptın mı canımİnşaAllah canım
Meydenaz canim burayada atsana bakalimEskilerden birinde bu varmı bu takvim merak ediyorum neymiş bu
Yaptım canım attım şimdiTesti yaptın mı canım
Cnm pik olmuş görünüyor 9 testin..İnşaAllah canım
Kafam karıştı orda burda haa haa iki sat sonra yine yap canimYaptım canım attım şimdi
Şimdi yarım bardak su içtim dediğin gibi 1 de bidaha yapacağımmm ayy stresden öleceğim. Sabaha çatlar mı diyorsun ay bence de sabaha çatlar gibi ama şoklardayım yaa ben 4 sene önce 4 ay denedim hep 17 /18 /19. Günlerde pik olurdu nasıl şimdi bukadar etken yumurtluyorumCnm pik olmuş görünüyor 9 testin..ama yarım bardak şu iç 1 de tekrarla bence sabaha çatlar siliklesme görünce hadi hayırlısı bakalim
Tamam canım atarım geneKafam karıştı orda burda haa haa iki sat sonra yine yap canim
Her zaman aynı olmaz ki canım benimŞimdi yarım bardak su içtim dediğin gibi 1 de bidaha yapacağımmm ayy stresden öleceğim. Sabaha çatlar mı diyorsun ay bence de sabaha çatlar gibi ama şoklardayım yaa ben 4 sene önce 4 ay denedim hep 17 /18 /19. Günlerde pik olurdu nasıl şimdi bukadar etken yumurtluyorum
Hımm öylemiHer zaman aynı olmaz ki canım benim
Ah iste zaman cnm neleri neleri değiştiriyorŞimdi yarım bardak su içtim dediğin gibi 1 de bidaha yapacağımmm ayy stresden öleceğim. Sabaha çatlar mı diyorsun ay bence de sabaha çatlar gibi ama şoklardayım yaa ben 4 sene önce 4 ay denedim hep 17 /18 /19. Günlerde pik olurdu nasıl şimdi bukadar etken yumurtluyorum
Gerçekten öyleAh iste zaman cnm neleri neleri değiştiriyorsağlıklı ol da gerisi boş.. bak ne güzel pik yakaladın..stres yapma hayırlısıyla degerlendireceksin de.. süper iste
Testin pik canım sabaha geç kalabılırsın bu gece sılıklesme olablr rıske atma uyuma benım böyleyken 4 saat sonra sılıklesmıstıYaptım kızlarrrrr
Öyle canimHımm öylemi
Cnm dualarimiz seninle..Gerçekten öyle☺Ayy inşaAllah canım ya dua edin değilmi ben hala pik mi gerçekten sabaha silikleşir mi daha mı koyu olur diye deli sorularla boğuşuyorum neyse 1 de bidaha yapim bidaha bakın bakalım
Çünkü pik süreni bilmiyoruz ..brnimki 4 saatten az surdu meselaGerçekten öyle☺Ayy inşaAllah canım ya dua edin değilmi ben hala pik mi gerçekten sabaha silikleşir mi daha mı koyu olur diye deli sorularla boğuşuyorum neyse 1 de bidaha yapim bidaha bakın bakalım
Yaaa sabaha geç mi kalırım diyorsun? Naptın peki sen böyle olduğunda durmadan tekrarlayıp silikleşmeye başladığında mı değerlendirdin? Uyumayacağım 1 de bidaha yapacağım bakim daha mı koyu yoksa silikleşiyor muTestin pik canım sabaha geç kalabılırsın bu gece sılıklesme olablr rıske atma uyuma benım böyleyken 4 saat sonra sılıklesmıstı
Tamam 1 bardak su içtim 9 da sadece 11:30 da bidaha yapim ozamanCnm dualarimiz seninle..az sıvı aldıysan 1 e kalma şimdi düşündüm de risk alma 11.30 gibi yap..bir daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?