Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Yaptım kızlarrrrr

Eklentiler

• image.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 61
Bi tık daha belki olabilir testinde yeni yapacaginda.. sabaha ins. Değerlendirirsin gibi duruyor bence.. ilk denemen olduğu için pik süreni bilmiyorsun ya o yüzden takibin çok önemli mutlaka 1 de tekrarla testini cnm

Son düzenleme:
Cnm pik olmuş görünüyor 9 testin.. ama yarım bardak şu iç 1 de tekrarla bence sabaha çatlar siliklesme görünce hadi hayırlısı bakalim
Şimdi yarım bardak su içtim dediğin gibi 1 de bidaha yapacağımmm ayy stresden öleceğim. Sabaha çatlar mı diyorsun ay bence de sabaha çatlar gibi ama şoklardayım yaa ben 4 sene önce 4 ay denedim hep 17 /18 /19. Günlerde pik olurdu nasıl şimdi bukadar etken yumurtluyorum

Her zaman aynı olmaz ki canım benim

Ah iste zaman cnm neleri neleri değiştiriyor sağlıklı ol da gerisi boş.. bak ne güzel pik yakaladın..stres yapma hayırlısıyla degerlendireceksin de.. süper iste

Ah iste zaman cnm neleri neleri değiştiriyor sağlıklı ol da gerisi boş.. bak ne güzel pik yakaladın..stres yapma hayırlısıyla degerlendireceksin de.. süper iste
Gerçekten öyleAyy inşaAllah canım ya dua edin değilmi ben hala pik mi gerçekten sabaha silikleşir mi daha mı koyu olur diye deli sorularla boğuşuyorum neyse 1 de bidaha yapim bidaha bakın bakalım

Gerçekten öyle☺Ayy inşaAllah canım ya dua edin değilmi ben hala pik mi gerçekten sabaha silikleşir mi daha mı koyu olur diye deli sorularla boğuşuyorum neyse 1 de bidaha yapim bidaha bakın bakalım
Cnm dualarimiz seninle.. az sıvı aldıysan 1 e kalma şimdi düşündüm de risk alma 11.30 gibi yap..bir daha

Testin pik canım sabaha geç kalabılırsın bu gece sılıklesme olablr rıske atma uyuma benım böyleyken 4 saat sonra sılıklesmıstı
Yaaa sabaha geç mi kalırım diyorsun? Naptın peki sen böyle olduğunda durmadan tekrarlayıp silikleşmeye başladığında mı değerlendirdin? Uyumayacağım 1 de bidaha yapacağım bakim daha mı koyu yoksa silikleşiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…