- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #80.521
hayirlisi olsun insallahİnşallah olmazsın
cok yaklastinn,2 saat onra bi dahaaKızlar silikleşmemiş hala
Ayyy şansıma gece oluyor yarım çay bardağı su içtim 1 de mi yapim 1:30 da mı? Bak sakın uyumayınnnncok yaklastinn,2 saat onra bi dahaa
1 bucukta yap cnm, insallah burda olucamAyyy şansıma gece oluyor yarım çay bardağı su içtim 1 de mi yapim 1:30 da mı? Bak sakın uyumayınnnn
Tamam canım çok sağol1 bucukta yap cnm, insallah burda olucam
bu gunler icin varız canisiTamam canım çok sağol
Allah razı olsun canım herkesin iyi niyetini Rabbim karşısına çıkarsın inşaAllahbu gunler icin varız canisi
amin cnm cumlemizden Allah razi olsun insallahhAllah razı olsun canım herkesin iyi niyetini Rabbim karşısına çıkarsın inşaAllah
Hiç deme yaa niye kimse girmiyor yazmıyor aşk olsunbu kizlar nerde??
uyuyacaklari tuttu ayHiç deme yaa niye kimse girmiyor yazmıyor aşk olsun
ya insallah kacirma da , yarin aksama kalmaz bence, bu gece olsa bitseAyy eşim uyumuşbenim bu yaptığım testlere anlam veremiyor bu ne buna göre mi hareket edeceğiz çok takıyorsun.. bissürü bişey söylüyor. Adamı gece kaçta kaldıracağım bakayım
Kızzz aşk olsun iyiki testlerimi atıyorum dedim bak kaç saatte bir yapıp atacağım dedimuyuyacaklari tuttu ay
Ayy evet be gece olsa bitse ben de bu stresten kurtulurum. Peki sabaha kadar böyle pik görürmüyüm acaba? Yoksa çatlar mı sabaha?ya insallah kacirma da , yarin aksama kalmaz bence, bu gece olsa bitse
İki saat arayla yapmaya devam et canimKızzz aşk olsun iyiki testlerimi atıyorum dedim bak kaç saatte bir yapıp atacağım dedimhiçkimse yazmıyor
Belli olmaz o bazılarının ki iki gün pik kaliyoAyy evet be gece olsa bitse ben de bu stresten kurtulurum. Peki sabaha kadar böyle pik görürmüyüm acaba? Yoksa çatlar mı sabaha?
Aynen 1:30 da bidaha yapacağım inşİki saat arayla yapmaya devam et canim
Akintin agrin ne durumdaAynen 1:30 da bidaha yapacağım inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?