- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #80.541
Allah AllahBelli olmaz o bazılarının ki iki gün pik kaliyo
Akıntım var uzayan bide sağ kasığımda sancı varAkintin agrin ne durumda
hic belli olmaz canim, benim simdi ye catlamisti meselaAyy evet be gece olsa bitse ben de bu stresten kurtulurum. Peki sabaha kadar böyle pik görürmüyüm acaba? Yoksa çatlar mı sabaha?
Ayy çatlasa kurtulsam sabaha kadar bekliyecem galibahic belli olmaz canim, benim simdi ye catlamisti meselauzun da surebilir bekliycez
İç canım az yarım bardakPeki bu aralıklarda illa su içeyimmi?
yarim cay bardak ic , yoksa ayni idrarla yapmis gibi oluyorsun galiba oyle diyorlardiPeki bu aralıklarda illa su içeyimmi?
dayan canisi ☺☺Ayy çatlasa kurtulsam sabaha kadar bekliyecem galiba
Bacım keşke benimki de silikleşse artık heyecan ve stres tavanAyay kız geçen sene dört Şubat bu saatlerde siliklesmisti benimki de çok heyecanlı idi ya
Tamam yarım çay bardağı içtim 11:30 dayarim cay bardak ic , yoksa ayni idrarla yapmis gibi oluyorsun galiba oyle diyorlardi
Him evet canimBacım keşke benimki de silikleşse artık heyecan ve stres tavansenin oğlun mu oldu o geceden hamile mi kaldın?
Kızz günlerdir bu testleri yapıyorum diye uykusuzluktan öleceğim nasıl dayandınız bacımdayan canisi ☺☺
MaşaAllah Rabbim bağışlasın darısı hepimize oldun inşaAllahHim evet canim
benim pik ler uzun surmuyor ki canim, bi de zaten deneme yapacsgim zaman saati belliydiKızz günlerdir bu testleri yapıyorum diye uykusuzluktan öleceğim nasıl dayandınız bacım
Evet saat belli olması da güzel insan en azından kendini ona göre ayarlarbenim pik ler uzun surmuyor ki canim, bi de zaten deneme yapacsgim zaman saati belliydiben cok ugrasmadim
İnşallah canım darisi bütün arkadaslaraMaşaAllah Rabbim bağışlasın darısı hepimize oldun inşaAllah
yani o da ayri bi stres canim, en guzeli.yine dogal olan benceEvet saat belli olması da güzel insan en azından kendini ona göre ayarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?