- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #80.561
Sen ne olur olmaz git bı namaz kıl dua et canim Ayetel Kürsi yu oku dua ettEvet saat belli olması da güzel insan en azından kendini ona göre ayarlar
hayir hemen gozle gorulur silinmez oyle, esit renge gelir c ile, yada azicik daha acik olur ondamSilikleşse bariz görürmüyüm? Bikereden mi silikleşiyor
Öyle evet ama Sonunda oğluş olsun da inşaAllahyani o da ayri bi stres canim, en guzeli.yine dogal olan bence
insallah canim allah hayirli evlatlar nasip etsinÖyle evet ama Sonunda oğluş olsun da inşaAllah
Benim testler 5838 sayfada bak fikir olur benimki iki saat sonra siliklesmistiSilikleşse bariz görürmüyüm? Bikereden mi silikleşiyor
Namaz normal namaz mı yani rekatlarda özel bi süre okunuyor mu? Kaç rekat? Bide kaç ayetel kürdi okuyımSen ne olur olmaz git bı namaz kıl dua et canim Ayetel Kürsi yu oku dua ett
Allah rızası için kaç rekat kilmakistersen sonundada duanı esersi. Kaç tane okuyabilirsin oku canimNamaz normal namaz mı yani rekatlarda özel bi süre okunuyor mu? Kaç rekat? Bide kaç ayetel kürdi okuyım
hacet namazi kıl, 7 yada 11 ayetel kursi , 7 yada 11 insirah oku bildigin dualari oku, tesbih cekNamaz normal namaz mı yani rekatlarda özel bi süre okunuyor mu? Kaç rekat? Bide kaç ayetel kürdi okuyım
Tamam canım .. ayy gördüm senin testleriiiAllah rızası için kaç rekat kilmakistersen sonundada duanı esersi. Kaç tane okuyabilirsin oku canim
İçmiştim yarım bardak canimTamam canım .. ayy gördüm senin testleriiievet silikleşmiş bayağı. Peki aralarda su içiyor muydun canım?
ben burdayim canisi o testi de gorup yatarim insalahTamam kalkıyorum namaza 1:30 da bidaha test yapacağım gitmeyin kızlar atacağım inşaAllah buraya
Tamam canım çok sağolben burdayim canisi o testi de gorup yatarim insalah
Piki yakaladım canım silikleşmesini bekliyorum attım testleri burayaModasever canım mesajları yeni görüyorum. İnş piki hemen yakalarsın.
Ben de pik olduktan sonra biraz silinme olunca deneme yapılması gerektiğini biliyorum. Ama tecrübeli değilim hiç. Deneyimli arkadaşlar daha iyi bilirler. Çok kolay gelsin canım
Kız denememi varPiki yakaladım canım silikleşmesini bekliyorum attım testleri buraya
Yarım cay bardağı az canım su bardağıyarim cay bardak ic , yoksa ayni idrarla yapmis gibi oluyorsun galiba oyle diyorlardi
Hoşgeldin canım nerelerdesin? Yarım çay bardağı içmiştim 11:30 da şimdi bidaha içeyimmi ne kadar içeyim 1:30 da test yapacağım bidahaYarım cay bardağı az canım su bardağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?