- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #80.581
Yaa Allah yardımcın olsun canımAra sayfaları okumadım bebegim beni cok yoruyor gene mama içiremiyorum bi türlüburaya da giremiyorum Modasever canım Rabbim rast getirsin saglıklı hayırlı bir erkek evlat inşallah DUALARIM seninle ♥
tamam canisi aklimda olsun ✌Yarım cay bardağı az canım su bardağı
Şimdi bi yarım çay bardağı daha su içeyimmi peki?Yarım cay bardağı az canım su bardağı
suan hic su icme cnm, 2 saatte bir yapmak yeterli, su icme simdi test yanilir silik cikarİçiyorum yarım çay bardağı daha su? Yarım saate test yapacağım?
Kimse yazmayınca çeyrek çay bardağı içtimd
suan hic su icme cnm, 2 saatte bir yapmak yeterli, su icme simdi test yanilir silik cikar
insallah etkilemezAz içmişim diye gene pik çıkar içmem gerekiyor diye anladım
bişey olmaz heralde insalah bilmiyorum ki olmazsa test yap şimdi etkilemeden 15 dk kalmış çok önemli degilİnşaAllahçeyrek çay bardağı içtim
Tamam yapıyorum test atarım birazdanbişey olmaz heralde insalah bilmiyorum ki olmazsa test yap şimdi etkilemeden 15 dk kalmış çok önemli degil
tm cnmTamam yapıyorum test atarım birazdan
halen devam ediyor canım, yine tekrar etmen gerekecek bence, ay hiç kimse yok ya hayret bi olay,Yaptım???
Hala pikYaptım???
Evet uyku yok bu gece bana 2 saat sonra bidaha yapayım bakayım evet gerçekten kimse yok şansıma bugünhalen devam ediyor canım, yine tekrar etmen gerekecek bence, ay hiç kimse yok ya hayret bi olay,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?