- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #80.601
2 saat sonra mı yapayım canım gene? Nekadar su içeyim?Hala pik
yarım su bardağı iç canım bende ne diyeceğimi bilemedim ki valla şans gerçekten kimse yokEvet uyku yok bu gece bana 2 saat sonra bidaha yapayım bakayım evet gerçekten kimse yok şansıma bugünşimdi ben ne kadar su içeyim ?
saat kurdum canım inşallah gelebilirim 3 buçukta, uyursam nolur kusuruma bakma2 saat sonra mı yapayım canım gene? Nekadar su içeyim?
ne demek helal olsun canım,Evet canım seni de tuttum hakkını helal et artık sabaha kadar takipte kalacağım
Ayy Allah razı olsun tamam kalkarsan bakarsın bakamazsan da canın sağolsunsaat kurdum canım inşallah gelebilirim 3 buçukta, uyursam nolur kusuruma bakma
hadi inşallah canım, hayırlısı olsun hakkında inşallah, Allah rast getirsin canımAyy Allah razı olsun tamam kalkarsan bakarsın bakamazsan da canın sağolsun❤
Aminn inşaAllah , Allah razı olsun canımhadi inşallah canım, hayırlısı olsun hakkında inşallah, Allah rast getirsin canım
Canim ben burdayim ama sana sadce dua edebiliyorum cunku hic anlamiyorum bu test isinfenKızzz aşk olsun iyiki testlerimi atıyorum dedim bak kaç saatte bir yapıp atacağım dedimhiçkimse yazmıyor
Sağol canım Allah razı olsunCanim ben burdayim ama sana sadce dua edebiliyorum cunku hic anlamiyorum bu test isinfen
Sabahtan beri sağ kasığımda ağrı var sancı gibi ama öyle durulmayacak gibi değil arada şişliyor gibi gelip gidiyorAgri durumun nasil varmi cok
Yaa öylemi diyorsun e peki ya sabaha kalktığımda silikleşmiş geçmiş olsaBu kadar yuklenme bi test daha yap ayni duruyorsa uyu dinlen boyle yorgun zate is yapamaxsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?