- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #80.621
İncir yemedim havuç muz felan yedim.. incir yiyecektim burda yumurtayı çok fazla olgunlaştırıyor oyuzden çok büyüyüp çatlamadan kist olma sorunu olabiliyor demişlerdiHavuc incir falan yedin mi
Yarım saat sonra yapacağım testi ayy Allah’ um inşaAllah silikleşmiş oldunCanim en iyisi sen bekle son testinide yapta o
Ayy süper süper çoğalıyoruzBende burdayımmAnca okudum msjları
Aminnn kiz esini nasil kaldircan yaYarım saat sonra yapacağım testi ayy Allah’ um inşaAllah silikleşmiş oldun
O kolayAminnn kiz esini nasil kaldircan ya
Ayy süper süper çoğalıyoruztestlerden anlıyor musun canım?
O kolaybi emin olayım çatladığından inşaAllah
Ayy Allah razı olsun ya sağolun canımAz çok anlıyorum cnm destek amaçlı yanındayım
Benim bele bişe olsa heral gece kaldırsam adam şaşkınlıktan heyecandan ne yapacağını unutur
Bende adetteyim bitsin bu ay deniycm subatta mi olur artik bilmiyorum yumurtlama hayirlisiyla cok heyan duyuyorum ya
Koza bi benim böyle oldu herhalde kimse bu saatlerde çatlamayı beklemediAllah’ um nasip etsin de değsin inşaAllah beklediğime
Hımm ilk denemen mi olacakBende adetteyim bitsin bu ay deniycm subatta mi olur artik bilmiyorum yumurtlama hayirlisiyla cok heyan duyuyorum ya
benimki de bi şoka girecek zaten diyor bana delimisin napıyorsun neyle uğraşıyorsun diye
Aynen vallahhaaaBenim bele bişe olsa heral gece kaldırsam adam şaşkınlıktan heyecandan ne yapacağını unutur
Hımm ilk denemen mi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?