- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #80.661
Uyumayayım mı peki canım ? 5:30 da bidaha mı yapimdaha aynı canım devam et bakalimm
aslında keşke uyusan ama kaçırmanı istemiyorum, olmazsa saat kur cnm 7 ye falan, kalkıp oyalan biraz yine yap. Çünkü kaçarsa tum emekler boşa giderUyumayayım mı peki canım ? 5:30 da bidaha mı yapim
Aynen canım ya inş kaçırmam 6 ya kurayım 8 gibi yine yapayım inşaslında keşke uyusan ama kaçırmanı istemiyorum, olmazsa saat kur cnm 7 ye falan, kalkıp oyalan biraz yine yap. Çünkü kaçarsa tum emekler boşa gider
aynen cnm zaten bu saate kadar yaptin ya daha kaçırmassın diye düşünüyorum hadi git uyu hemen Allah rahatlık versin cnmAynen canım ya inş kaçırmam 6 ya kurayım 8 gibi yine yapayım inş
Canim uyku etkilemistir belki. Sakin ol 2 saat solunca tekrar yap belli olur zatenAyyy keşke uyumasaydımmm şimdi gerçekten silikleşmiş mi yoksa uykunun etkisimi kafayı yiyeceğimhiç kimse de yok şansıma
Uyku etkilemiş olabilir, moralini bozma lütfenŞimdi uykudan uyandığımda yaptım 3 saatlik uykudan sonraki idrar silik çıktı . Uykudan uyandım diye mi öyle çıktı yoksa silikleşmiş diyemi 3 saatlik uyku etkilermi
dur bakalım cnm yine yapacaksınAyyy keşke uyumasaydımmm şimdi gerçekten silikleşmiş mi yoksa uykunun etkisimi kafayı yiyeceğimhiç kimse de yok şansıma
benim de aklımdan o geçiyor şuanBen de merak ettim , inş uyuyakalmamıştır
zeyno etme nerdesin yaaaKız denememi var
sonu güzel olacak inşallah hissediyorumAyy yalnız benimki de nasıl bi şans ya bayılacağım daha 1 saatim var test için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?