- 24 Ağustos 2015
- 1.975
- 3.866
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #80.681
Senin durum ne cnm adet tam ne zaman bu ay adet düzeninde de esneme olur bence hormondan ona göre takip etme Sen kan versenbenim de aklımdan o geçiyor şuan
az önce kan verdim canım , adet gelmedi daha, hormonlar evet çok etkiledi, bekliyorum ne yapacağımı da bilmiyorumSenin durum ne cnm adet tam ne zaman bu ay adet düzeninde de esneme olur bence hormondan ona göre takip etme Sen kan versenben de adeti mi bekliyim
Hadi hayırlısı ıi yapmışsın en kesin sonuç bence kan ..hadi mübarek gün güzel hber al inşallahaz önce kan verdim canım , adet gelmedi daha, hormonlar evet çok etkiledi, bekliyorum ne yapacağımı da bilmiyorum
insallah canim hayırlısı olsun, sabah gebelik testi yaptım hafif silik çıktı. ultra erken gebelik testi yaptım hiç bişey çıkmadı. en garantisi kan , bakalım o ne çıkacakHadi hayırlısı ıi yapmışsın en kesin sonuç bence kan ..hadi mübarek gün güzel hber al inşallah
hayırlarla sonuçlansın inşallahaz önce kan verdim canım , adet gelmedi daha, hormonlar evet çok etkiledi, bekliyorum ne yapacağımı da bilmiyorum
Amin cnm insallahhayırlarla sonuçlansın inşallah
hadi gözün aydın zamanlaman güzel olmuş bence inşallah silikleşir gider artık dualarımız seninleKızlar hepinize yazıyorum 7 ti geçiyordu test yaptım silikleşmeye çok az başlamıştı deneme yaptım... uyudum az önce uykudan sonra olacak ama gene yaptım çoğu silikti.. 2 saat sonra bidaha yapacağım inş daha çok silikleşmiştirAyy böyle stresli bi gece sabah yaşamadım içim içimi yiyor
bilmiyorum inşaAllah canımhadi gözün aydın zamanlaman güzel olmuş bence inşallah silikleşir gider artık dualarımız seninle
Ay ınsallah tuttu valainsallah canim hayırlısı olsun, sabah gebelik testi yaptım hafif silik çıktı. ultra erken gebelik testi yaptım hiç bişey çıkmadı. en garantisi kan , bakalım o ne çıkacak
Canım allah kalbine göre verecek inşAyy uyuma bekle ... uyu kalk.. yemin ederim dengem şaştı herşey birbirine girdi bilmiyorum inşaAllah doğru zamanlama yaptım
İnşaAllah canımCanım allah kalbine göre verecek inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?