Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
modasever uyku etkiliyor ilk idrarı yap 3 saat bekle tekrar test yap inşallah azdan silikleşmeye başlamıştır

Senin durum ne cnm adet tam ne zaman bu ay adet düzeninde de esneme olur bence hormondan ona göre takip etme Sen kan versen ben de adeti mi bekliyim
az önce kan verdim canım , adet gelmedi daha, hormonlar evet çok etkiledi, bekliyorum ne yapacağımı da bilmiyorum

Hadi hayırlısı ıi yapmışsın en kesin sonuç bence kan ..hadi mübarek gün güzel hber al inşallah
insallah canim hayırlısı olsun, sabah gebelik testi yaptım hafif silik çıktı. ultra erken gebelik testi yaptım hiç bişey çıkmadı. en garantisi kan , bakalım o ne çıkacak

Kızlar hepinize yazıyorum 7 ti geçiyordu test yaptım silikleşmeye çok az başlamıştı deneme yaptım... uyudum az önce uykudan sonra olacak ama gene yaptım çoğu silikti.. 2 saat sonra bidaha yapacağım inş daha çok silikleşmiştir Ayy böyle stresli bi gece sabah yaşamadım içim içimi yiyor

hadi gözün aydın zamanlaman güzel olmuş bence inşallah silikleşir gider artık dualarımız seninle

Ayy uyuma bekle ... uyu kalk.. yemin ederim dengem şaştı herşey birbirine girdi bilmiyorum inşaAllah doğru zamanlama yaptım

Ayy uyuma bekle ... uyu kalk.. yemin ederim dengem şaştı herşey birbirine girdi bilmiyorum inşaAllah doğru zamanlama yaptım

hadi gözün aydın zamanlaman güzel olmuş bence inşallah silikleşir gider artık dualarımız seninle
bilmiyorum inşaAllah canım

Kızlar acayip moralim bozuk ya. Az önce diyaneti aradım alo fetva anlattım dedim Allahtan önce hayırlısı sonra sağlıklı sıhhatli hayırlı bir salih erkek evlat istiyorum acaba günaha girer miyim dedim yanlış yapıyorsunuz dedi Kuran-ı Kerimde hiçbir şekilde erkek evlat için bir dua olmaz dedi erkek ibaresi yoktur dedi bende dedim Rabbi heb lî mine-ssâlihîn(e) Rabbim! Bana sâlihlerden olacak bir erkek çocuk bağışla!” demek dedim Saffat Suresi 100. ayet dedim kadın baktı ayete hayır yanlışınız var burda bana salihlerden olacak bir çocuk bağışla yazıyor erkek ibaresi yok ben şaşırdım siz deyince çünkü hiçbir hocamız bize bunu söylemedi nitekim Kuran-ı Kerimde de yok dedi. Moralim bozuldu yani günaha mı girdim hayırlısıyla erkek evlat istedim diye daha kadına bu yaptıklarımı anlatsam ovulasyon testi falan abooowww neler derdi düşünemiyorum

Kızlar 10 buçuk gibi ilk tuvaletimi yaptım kahvaltı yaptım 2 ye kadar bklicem test yapicam ovu sizce suan bi daha tuvalete gideyimmi yoksa boylece yarim bardak su icip bkliyeyimmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…