- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #80.701
Canım nasılsın varmi gebelikbenve dayanamadı uyudu
Rabbim gonlune gore nasip etsin insAllahİnşaAllah canım
Gitme canim dinlenmis idrar olmasi lazimKızlar 10 buçuk gibi ilk tuvaletimi yaptım kahvaltı yaptım 2 ye kadar bklicem test yapicam ovu sizce suan bi daha tuvalete gideyimmi yoksa boylece yarim bardak su icip bkliyeyimmi
Canım iyi yapmışsın, erkek evlat istemekle günaha girmiyorsun , hayırlısı ise istiyorsun zaten. duyduklarını yapıp gerisini zaten allaha bırakıyorsun , yani allaha dua ediyorsun sonucunda. yine nasibinde varsa olur yada olmaz, Allah zaten benden isteyin demiş -verir yada vermez ayri- , sonuçta gidip Kıbrıs'a başka bi yere cinsiyet belirleyip aşılama tüp bebek yaptırmıyorsun, ben kendi adıma günah olduğunu düşünmüyorumKızlar acayip moralim bozuk ya. Az önce diyaneti aradım alo fetva anlattım dedim Allahtan önce hayırlısı sonra sağlıklı sıhhatli hayırlı bir salih erkek evlat istiyorum acaba günaha girer miyim dedim yanlış yapıyorsunuz dedi Kuran-ı Kerimde hiçbir şekilde erkek evlat için bir dua olmaz dedi erkek ibaresi yoktur dedi bende dedim Rabbi heb lî mine-ssâlihîn(e) Rabbim! Bana sâlihlerden olacak bir erkek çocuk bağışla!” demek dedim Saffat Suresi 100. ayet dedim kadın baktı ayete hayır yanlışınız var burda bana salihlerden olacak bir çocuk bağışla yazıyor erkek ibaresi yok ben şaşırdım siz deyince çünkü hiçbir hocamız bize bunu söylemedi nitekim Kuran-ı Kerimde de yok dedi. Moralim bozuldu yani günaha mı girdim hayırlısıyla erkek evlat istedim diyedaha kadına bu yaptıklarımı anlatsam ovulasyon testi falan abooowww neler derdi düşünemiyorum
hayırlısı olsun canım bakalimAy ınsallah tuttu vala
zamanlaman gayet güzel oldu canım bence en azından gece piki kacirmadikİnşaAllah canım
Canım inan bilmiyorum, sabah çubuk tesT yaptım silik çıktı. ultra erken gebelik testi yaptım onda bişey çıkmadı, gittim kan verdim 4 buçukta alacağım. ama doktor bugün yetişmez belki dedi, bekliyorum oyleCanım nasılsın varmi gebelik
sanki suçluymuşum gibi hissettim nasıl kötü oldum. erkek demeyecekmişim sadece hayırlı evlat diyecekmişim zahirCanım iyi yapmışsın, erkek evlat istemekle günaha girmiyorsun , hayırlısı ise istiyorsun zaten. duyduklarını yapıp gerisini zaten allaha bırakıyorsun , yani allaha dua ediyorsun sonucunda. yine nasibinde varsa olur yada olmaz, Allah zaten benden isteyin demiş -verir yada vermez ayri- , sonuçta gidip Kıbrıs'a başka bi yere cinsiyet belirleyip aşılama tüp bebek yaptırmıyorsun, ben kendi adıma günah olduğunu düşünmüyorum
sen pek hevesli değil gibisin sanki canım yoksa üzülmeyim diye mi böylesinhayırlısı olsun canım bakalim
abartmışlar bence çünkü sen sadece erkek demiyorsun, hayırlı saglikli erkek evlat istiyorsun, bu arada canım çok önemseme Allah benden isteyin demiş, bunun aciklamasini kimse %100 şöyledir günahtır falan filan diye yapamazsanki suçluymuşum gibi hissettim nasıl kötü oldum. erkek demeyecekmişim sadece hayırlı evlat diyecekmişim zahir
yani bilmiyorum ki canim umudum yok açıkçası, niye bilmiyorum hevesim kalmadı hiç olmayacak gibi hissediyorumsen pek hevesli değil gibisin sanki canım yoksa üzülmeyim diye mi böylesin
Hadi hayırlısı cnmKızlar hepinize yazıyorum 7 ti geçiyordu test yaptım silikleşmeye çok az başlamıştı deneme yaptım... uyudum az önce uykudan sonra olacak ama gene yaptım çoğu silikti.. 2 saat sonra bidaha yapacağım inş daha çok silikleşmiştirAyy böyle stresli bi gece sabah yaşamadım içim içimi yiyor
Hadi hayırlısı olsun canım ilişkide sabah olmuş insallİnşaAllah canım
Evet doğru ama yumurtlama saatini biliyoruz ovu testiyle sperm gelistirici takviyelerde kullanicak eslerimiz nasiptede varsa ins olucakKızlar cinsiyeti erkek spremi belirlediğini göre sizin böyle seylere başvurmanız bence boşa...diyelim rahimdeki ph i falan yükseltiniz diyelim erkekten gelen sprem xx ise zaten kıza dollencek ?
İnsalah canım ben tutturamadim siz tutturunuz insalah..bide etmediğim dua kalmamıştı benim sabahladim dua ettim ama olmadı kizimgeliyor birazda nasipEvet doğru ama yumurtlama saatini biliyoruz ovu testiyle sperm gelistirici takviyelerde kullanicak eslerimiz nasiptede varsa ins olucak
erkek ten xx ve xy geliyor, bizim kullandığımız takviyeler xy ye daha uygun ortam hazırlıyor, yada sperm hızını çoğalıyor. zaten xy xx ten daha hızlı , duyduğumuz herşeyi yapıyoruz gerisi Allahın takdiriKızlar cinsiyeti erkek spremi belirlediğini göre sizin böyle seylere başvurmanız bence boşa...diyelim rahimdeki ph i falan yükseltiniz diyelim erkekten gelen sprem xx ise zaten kıza dollencek ?
kızınızın geleceği için mi hevesimizi kırıyorsunuz?İnsalah canım ben tutturamadim siz tutturunuz insalah..bide etmediğim dua kalmamıştı benim sabahladim dua ettim ama olmadı kizimgeliyor birazda nasip
Cnm neden hevesini kiriyorsun kikızınızın geleceği için mi hevesimizi kırıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?