Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım iyi yapmışsın, erkek evlat istemekle günaha girmiyorsun , hayırlısı ise istiyorsun zaten. duyduklarını yapıp gerisini zaten allaha bırakıyorsun , yani allaha dua ediyorsun sonucunda. yine nasibinde varsa olur yada olmaz, Allah zaten benden isteyin demiş -verir yada vermez ayri- , sonuçta gidip Kıbrıs'a başka bi yere cinsiyet belirleyip aşılama tüp bebek yaptırmıyorsun, ben kendi adıma günah olduğunu düşünmüyorum

Canım nasılsın varmi gebelik
Canım inan bilmiyorum, sabah çubuk tesT yaptım silik çıktı. ultra erken gebelik testi yaptım onda bişey çıkmadı, gittim kan verdim 4 buçukta alacağım. ama doktor bugün yetişmez belki dedi, bekliyorum oyle

sanki suçluymuşum gibi hissettim nasıl kötü oldum. erkek demeyecekmişim sadece hayırlı evlat diyecekmişim zahir

sanki suçluymuşum gibi hissettim nasıl kötü oldum. erkek demeyecekmişim sadece hayırlı evlat diyecekmişim zahir
abartmışlar bence çünkü sen sadece erkek demiyorsun, hayırlı saglikli erkek evlat istiyorsun, bu arada canım çok önemseme Allah benden isteyin demiş, bunun aciklamasini kimse %100 şöyledir günahtır falan filan diye yapamaz

Hadi hayırlısı cnm sen elinden geleni yaptın..gerisi dua dilek allah büyük cnm

Kızlar cinsiyeti erkek spremi belirlediğini göre sizin böyle seylere başvurmanız bence boşa...diyelim rahimdeki ph i falan yükseltiniz diyelim erkekten gelen sprem xx ise zaten kıza dollencek ?

Kızlar cinsiyeti erkek spremi belirlediğini göre sizin böyle seylere başvurmanız bence boşa...diyelim rahimdeki ph i falan yükseltiniz diyelim erkekten gelen sprem xx ise zaten kıza dollencek ?
Evet doğru ama yumurtlama saatini biliyoruz ovu testiyle sperm gelistirici takviyelerde kullanicak eslerimiz nasiptede varsa ins olucak

erkek ten xx ve xy geliyor, bizim kullandığımız takviyeler xy ye daha uygun ortam hazırlıyor, yada sperm hızını çoğalıyor. zaten xy xx ten daha hızlı , duyduğumuz herşeyi yapıyoruz gerisi Allahın takdiri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…